Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ale uczyłaś się sama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ten czarno biały wilk mi Hidana przypomina.... Za dużo Naruto.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ale uczyłaś się sama? Tak ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Męczenia ciąg dalszy, mam nadzieję że mi wybaczysz. Bez samouczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Męczenia ciąg dalszy, mam nadzieję że mi wybaczysz. Bez samouczka? heh xD Spokojnie męcz ile chcesz. Bez c: Bez niczego ! bo do uczenia się własnego stylu nie potrzeba niczego. Uczę się na własnych błędach i staram się z czasem poprawiać to co jest źle c: Ja nie uznaję żadnych samouczków, tutoriali ani nie mam zamiaru nikogo prosić o to by mi pokazał jak co się robi. Wolę dojść do tego sama c: (w rysowaniu oczywiście) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 My prosimy, żebyś Ty pokazała nam, jak to się robi (w sensie taką cudowną obróbkę ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 My prosimy, żebyś Ty pokazała nam, jak to się robi (w sensie taką cudowną obróbkę ). W sensie obróbkę szkicu ? c: to jets akurat bardzo proste :3 zajmuje max 10 min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 W sensie obróbkę szkicu ? c: to jets akurat bardzo proste :3 zajmuje max 10 min Tyle jak na razie wystarczy. A potem więcej :3 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 A ja powiem jedno. Próbuję nauczyć się gimpa... Lecz niestety brak mi pomysłów na ciekawe rysunki i nie mam jak wyrobić swojego stylu. Choć moge powiedzieć szczerze, że odnalazłem się przy towrzeniu wektorów, no ale to inna bajka. I prawda taka jest, że podstaw gimpa można nauczyć się w parę minut bez żadnych smaouczków. Wystarczy chcieć (Ale tych ścieżek z gimpa niegdy nie przetrawie, dlatego zacząłem używać Inkskape'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Raven twoje wilki są strasznie nie dożywione, chyba, że to jakieś hybrydy. XD Rysunek świetny podoba mi się głowa. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 Raven twoje wili są strasznie nie dożywione, chyba, że to jakieś hybrydy. XD Rysunek świetny podoba mi się głowa. bb bb bbooo ja lubię rysować chudzielce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 ładne psiaszki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Grube czy chude, mało ważne.W jej rysunkach czuć tą nutkę "ciemnej mocy" co idealnie pasuje do muzyki Heavy metal lub Hard metal co daje im tą szczególną moc, jak dla mnie gdy je oglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Grube czy chude, mało ważne.W jej rysunkach czuć tą nutkę "ciemnej mocy" co idealnie pasuje do muzyki Heavy metal lub Hard metal co daje im tą szczególną moc, jak dla mnie gdy je oglądam. Bardzo dziękuję ^^ Czerpanie mocy z moich obrazków ... Super :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Tutaj Indianin Tonto jako coś furry xd wczoraj byłam w kinie na tym :3 kocham. Bo filmy z Deppem zawsze spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Kocham twoje rysunki ;-; idę ukraść Ci talent, tylko Mi się wydaje, ze ona jakaś wychudzona? :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Podoba mi się przedostatni wilk, tło jest fajne (ta trawa ) Furry Indianin Tonto tak średnio przypadł mi do gustu, za to baaaardzo podoba mi się ostatni rysunek z Raven c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Kocham twoje rysunki ;-; idę ukraść Ci talent, tylko Mi się wydaje, ze ona jakaś wychudzona? :LZ1bP: Miło mi ^^ Ano trochę jest Podoba mi się przedostatni wilk, tło jest fajne (ta trawa ) Furry Indianin Tonto tak średnio przypadł mi do gustu, za to baaaardzo podoba mi się ostatni rysunek z Raven c: Dziękuję ^^ rozumiem i jeszcze raz dziękuję c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 A tutaj coś jeleniowatego xD Wiem, że od napisania tego posta minęło tysiac lat, ale... Grasz w The Endless Forest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Wiem, że od napisania tego posta minęło tysiac lat, ale... Grasz w The Endless Forest? kurczesz po co cytowałaś to z obrazkiem xd Nie gram :B to było zamówienie c: rysowałam to co ktoś kazał mi narysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pasek jako gumka xD Ale blizna sliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pasek jako gumka xD Ale blizna sliczna To nie pasek c: tylko coś w stylu paska tylko ze do włosów. W grze byla taka fryzura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się