Turoń Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Co za ptaszynek cudny! Uwielbiam go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Co za ptaszynek cudny! Uwielbiam go. :3 Pra-ptaszek dziękuje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Cacy ptasio. Gdyby Krystian - mój kolega to widział, to szczenę musiałbym mu z podłogi zbierać. Rysuj dalej, bo masz niezwykły talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Wariant wyglądu smoka wody do gdy Nightwood. Nie potrafię ._. I praca z konkursu Fluttershy na wakacjach Edytowano Sierpień 11, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wariant wyglądu smoka wody do gdy Nightwood. Nie potrafię ._. Gdzie nie potrafisz?! D: Co to "gdy Nightwood"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wariant wyglądu smoka wody do gdy Nightwood. Nie potrafię ._. Te Raven ty się nie rób taka skromna , bo jeszcze zmniejszysz ilość prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Zapomniałam wstawić konkursowa pracę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Błoniasty kucynek. Bardzo fajna praca, klimatyczna, uwielbiam tego typu scenerie, takie lasy ahh^^ Acz ten deszcz troche mi nie pasuje, powinien spadać bardziej z góry pod mniejszym kątem bo tak wygląda, jakby była bardzo mocna wichura,a włosy błoniastego kucynka nie wskazują by taka była. Natomiast co do plakatu, praca świetna, jak najbardziej zasłużona na pierwsze miejsce :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Błoniasty kucynek. Bardzo fajna praca, klimatyczna, uwielbiam tego typu scenerie, takie lasy ahh^^ Acz ten deszcz troche mi nie pasuje, powinien spadać bardziej z góry pod mniejszym kątem bo tak wygląda, jakby była bardzo mocna wichura,a włosy błoniastego kucynka nie wskazują by taka była. Natomiast co do plakatu, praca świetna, jak najbardziej zasłużona na pierwsze miejsce :> Deszcz faktycznie... źle zrobiłam. Pięknie dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Moja Dinozaurowa świeżo zrobiona postać :3 PTASZYSKO!!!!!!!!! Słodziak :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Pra-Ptaszysko !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Czy mi się zdaje, czy ta Fluttershy jest klimatycznie mroczna? A poza tym czuję przy tym muzykę Metal, a nawet może coś z podzespołem Horror. Wszystkie rysunki przemawiają Cierpieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Taki sobie smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 You're awesome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Wspaniały! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Raven smok jest straszny, brrrr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Moja Raven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 wow te rysunki są prze świetne... (mimo że piszę to już 100 raz) pięknie rysujesz, ale w tym ostatnim rysunku: czy ten róg nie jest trochę za duży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Mi się akurat podobają te 'przyduże' rogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Mi się akurat podobają te 'przyduże' rogi Może nie przyduże ale przygrube na pewno :3 Taka celestia ma bardzo duży rug ale chudszy.. a mi zawsze wychodzi taka kiełbasa ;-; wow te rysunki są prze świetne... (mimo że piszę to już 100 raz) pięknie rysujesz, ale w tym ostatnim rysunku: czy ten róg nie jest trochę za duży Pieknie dziękuję (: Za gruby owszem ._. Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 a mi zawsze wychodzi taka kiełbasa ;-; "kiełbasa" XD Mi się podobają, są takie masywne :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Kolejny dobry rysunek w twojej galerii. Nie napatrzę się. Tło zgrabnie wpasowane, przypomina dym. A i szczegółowo jest. Rarity wygląda jak ofiara nałogu, z tymi podpuchniętymi powiekami, poszarzałym futrem i nieco rozczochraną grzywą. Jej spojrzenie jest też pełne smutku, który zacnie oddałaś. Gratuluję wykonania i konceptu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Nie wyspała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się