VileRaven Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Twoje arty są tak świetne, ze aż brak mi słów *O* bardzo dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Cudne. ;_; Kocham twoje arty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Przy tej Pinki robi mi się od razu lepiej , aż czuję te przerażenie innych osób na jej widok i to jest zajebiste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Przy tej Pinki robi mi się od razu lepiej , aż czuję te przerażenie innych osób na jej widok i to jest zajebiste. hehe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jeżem się już wypowiadał na temat tego demonicznego CM! I o oczkach pięknych też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jeżem się już wypowiadał na temat tego demonicznego CM! I o oczkach pięknych też Ano wypowiedziałaś się :3 dziękować ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jak zwykle mroczne, i są naprawdę piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Jak zwykle mroczne, i są naprawdę piękne. dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wow! Ma w sobie to coś :> Acz Raven wygląda na taką zmęczoną, może się nie wyspała? Pewnie to przez ten szatański symbol na szyi... (!) (Raveen..pamętasz o naszym AT? Tak się cicho przypomnę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Tak demon musi się nad nią pastwić. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wow! Ma w sobie to coś :> Acz Raven wygląda na taką zmęczoną, może się nie wyspała? Pewnie to przez ten szatański symbol na szyi... (!) (Raveen..pamętasz o naszym AT? Tak się cicho przypomnę ) Bardzo dziękuję ^^ Ależ pamiętam ale teraz koniec roku a ja mam zagrożenia i muszę wszystko popoprawiać xc po wystawieniu ocen będę miała więcej czasu. O ile matka mi nie da zakazu na kompa za zagrożenie z franca i historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claiosis Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Widziałam to na dA i muszę powiedzieć, że wyszło prześwietnie. Lubię design tej postaci. Miło mi słyszeć C: Nie spodziewałam się znaleźć tutaj tego obrazka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 tak jak pisała Anathiela - mhrocznie i zajebiście. może nie dokładnie tak, ale mniej więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 tak jak pisała Anathiela - mhrocznie i zajebiście. może nie dokładnie tak, ale mniej więcej. Dziekuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ciemne taki że nic ni widzę xD...no prócz tego szatańskiego pentagramu...<,< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ciemne taki że nic ni widzę xD...no prócz tego szatańskiego pentagramu...<,< Ale chyba jest jasny szary widzisz ? o3o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ale chyba jest jasny szary widzisz ? o3o Pewnie też, ale mój wzrok wciąż zatrzymuje się tam gdzie nie powinien... na tym szatańskim pentagramie...>,> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Niestety rysunki są demoniczne. Jest kilka typów ludzi którzy rysują, jedni pokazują siebie w tym co tworzą a drudzy robią to tylko na pieniędzy. Jesteś z tych pierwszych, ale Raven twoje rysunki odzwierciedlają twój stan ducha. To widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Niestety rysunki są demoniczne. Jest kilka typów ludzi którzy rysują, jedni pokazują siebie w tym co tworzą a drudzy robią to tylko na pieniędzy. Jesteś z tych pierwszych, ale Raven twoje rysunki odzwierciedlają twój stan ducha. To widać W mrocznych rysunkach jest głębszy przekaz nijż w tych nadmiernie kolorowych i wesołych. Nad tymi mrocznymi można się długo zastanawiać. c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 W mrocznych rysunkach jest głębszy przekaz nijż w tych nadmiernie kolorowych i wesołych. Nad tymi mrocznymi można się długo zastanawiać. c: Dobre. Masz moje wstawiennictwo, Pani. Nie powiem Ci, że masz talent! Nie powiem. A wiesz dlaczego? Bo tak bardzo oryginalna jestem, że nie będę powtarzać po innych. Podobają mi się Twoje prace, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Dobre. Masz moje wstawiennictwo, Pani. Nie powiem Ci, że masz talent! Nie powiem. A wiesz dlaczego? Bo tak bardzo oryginalna jestem, że nie będę powtarzać po innych. Podobają mi się Twoje prace, o. Bardzo dziękuję ^^ Bo oryginalność jest najlepsza. Dodam że z powodu iż bardzo ją cenię bardzo nie lubię ludzi którzy jak choć im się spodoba od razu to zgarniają dla siebie zamiast być oryginalnym i wymyślić coś własnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wszystkiego najlepszego Raven! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się