Ares Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ja też coś mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Do Snowdrop mam tylko jedną uwagę. Jak na niewidomą, ma bardzo żywe oczy i mimikę powiek Znane mi osoby niewidome nie patrzą na twarz rozmówcy, bo nie muszą. Ich oczy zazwyczaj się nie ruszają, a na pewno nie wędrują do kącików oczodołów. Te animacje mnie nawet nieco zmyliły, nie mogłem się zdecydować, czy Snowdrop jest w końcu ślepa czy nie jest... Poza tym postać jest absolutnie doskonała i wzruszająca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Jest niewidoma gdzieś tam doczytałem chociaż możesz tam zauważyć,że ma takie białe oczy (no można tak powiedzieć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Tak. Jak na nią popatrzeć w filmiku to widać że jej oczka są takie blade, jasne bardzo. Nie takie ciemne i kontrastujące jak innych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Obejrzałam i to jest piękne... proszę o dopisanie do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 ;_; Widzę, że temat trochę zamarł. Ale to nic. Mam dal was trochę artów na pocieszenie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 A więc tak koniec odpoczynku biorę się za rozkręcenie tego wątku Dobrze więc chciałbym,żebyście pisali własne spostrzeżenia co do samej animacji (jakość itp.)czy podobała wam się Snowdrop,odczucia do niej I WSZYSTKO CO JEST MOŻLIWE!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 omigoshomigoshomigosh jestem Jej fanem nawet nie mogę się z Nią równać urzekła mnie Jej historia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Piękna histioria!!! Dopisać do listy??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Animacja sama w sobie piękna. Aż chce się oglądać po 3-4 razy (w moim wypadku 26razy). Postać Snowdrop bardzo ciekawa, choć też mam uwagę co do jej wędrujących oczu. Podziwiam też postać matki Snowdrop. To jak cały czas podziwia naszego pegaza i dodaje jej sił. Jak mówi Snowdrop że oczy są jej nie potrzebne.... Popłaczę się zaraz Snowdrop patrzy teraz na nas z góry i choć nic nie widzi czuje miłość, którą obdarowują ją jej wierni fani, dla których Snowdrop jest kimś więcej niż tylko niewidomym kucykiem..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Święte słowa a chociaż myslę,że Snowdrop troszczy się o nas z góry.Szkoda mi jej było gdy każdy z pegazów uważał ją za piąte koło u wozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jest już zapytajka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Czołem! Tego tematu chyba brakowało kocham tą animację i jej bohaterkę! A teraz proszę wpisać mnie na listę albo będę biegał za tobą z różnymi ostrymi przedmiotami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jeszcze nie musiałbym być avatarem Snowdrop a otóż jeszcze takim nie jestem podanie złożyłem czekam na odpowiedz gdy nim może zostane na sto procent będzie zapytaj Snowdrop. Staram się dbać o ten wątek i myślę,że tak zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Dostaniesz tego awatara, chyba nie musisz się tak o to bać. Odnośnie samej Snowdrop, to bardzo ciekawa postać, sam fic, a raczej jego ekranizacja warta obejrzenia... wzruszająca historia, zakończenie takie, jakich ja osobiście ... nieistotne ... Podziwiam ludzi którym chciało się przez przeszło pół roku tworzyć animacje i nie stracili nią zainteresowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ja podziwiam też autorów, którzy stworzyli taką niesamowitą postać. Muszę stwierdzić, że żadna postać tak długa za mną nie chodziła, bo przez chyba 3 dni zupełnie nie mogłem się oderwać od niej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Też sie zdziwiłem ja przy niej jestem do dziś i jestem z tego dumny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ja też jestem jej jak najbardziej wierny. Przyznam że już trochę nie oglądałem Snowdrop, ale zdecydowanie nie zapomniałem o niej. To ja was zapytam.... Co was najbardziej w niej urzekło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 powiem tak. nie wiem dlaczego... ale wierzę, i dziękuję Snowdrop za zimę :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ktoś w końcu rozumie moją noc... to znaczy, ktoś w końcu mnie popiera, że śnieg może być romantyczny No i motyw utraty wzroku zawsze mnie wzruszał, a tutaj mamy combo w postaci niewidomej+małej klaczki+ślicznie narysowanej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 A do tego z taką poruszającą osobowością. Dla mnie combo które mnie zniszczyło ^^. I jestem z tego zadowolony. Ale powiem, że też bardzo podobała mi się scena z mamą Snowdrop. Nawet bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Mnie najbardziej urzekła jej wytrwałość. Pomimo, że niewiele mogła zrobić i wiedziała że może zostać wyśmiana to dała z siebie wszystko. A także sama jej osobowość, jest cudowna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts