Jake Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Te opowiadania opisują historię Williama Stevensona - Łowcy Życia. Człowieka który zaprzepaścił swoje marzenia by oczyścić świat z zła. Czyli taki "Wiedźmin". W przeciwieństwie do tej książki w tym opowiadaniu nie ma za dużo krwi, bo to jest bardziej przygoda niż rzeź. Ta historia to rodzaj średniowiecznej fantastyki czyli miecze, tarcze, smoki itd. Kolejne części będą się pojawiać mniej więcej co tydzień lub 4 dni zależy czy będę miał czas. Autor: Jacob.zvierz Pomocniczka/korektorka: Vanai Hunter live "Jak zostałem tym kim jestem"Część 1Część 2Część 3 A więc miłego czytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Opowiadanie zapowiada się ciekawie. Zaciekawiło mnie. Czekam na więcej. Nie zdziwiłbym się wcale gdyby cały ten smok okazał się wymyślony prze króla, aby ten mógł ściągać daninę z mieszkańców. Jakoś prze dziewięć lat nikt go nigdy nie widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Planujesz umieść w rzeczonym fanfiku nawiązania do MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Tu będzie tylko MLP jako bajka na dobranoc dla małych dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Uznajmy, że takie nawiązanie wystarczy. Jeżeli pojawi się w miarę szybko, ponieważ w innym wypadku będę musiał przenieść to opowiadania do działu Inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Część 2 już wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 I mamy nawiązanie. Zastanawiam się co się stanie w kolejnym rozdziale. Na razie historia robi się coraz ciekawsza. A konia nie można zostawić na popas. W obozowisku było na pewno pełno pysznej i soczystej trawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UniversalPro7 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Niecne opowiadanie czekamy na więcej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Uwaga wyszła nowa część. LINK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek2000full Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Są dwie części drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hehe są dwie części drugie jakie trolololo:ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Sorki literówka. Heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Super! Pisz dalej, może jest kilka błędów na moje oko, ale ja się na tym nie znam więc twórz dalej. Proszę o wypowiedzi pełnym zdaniem. Takie posty jak ten łamią regulamin działu. Udzielam ostrzeżenia.~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Najnowszy rozdział ciekawy. Pomyślałem, że w chatce czego go przygodna w stylu Jasia i Małgosi, ale wyszło sto razy lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nie wiem czy pisać dalej...wybierzcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Jestem za pisaniem dalej. Jedyne, co mi się nie podoba, to to, że akcja strasznie pędzi. Nie ma takiego... napięcia. Ale może tylko ja to tak widzę... No więc czekam na następne części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nie wiem czy pisać dalej...wybierzcie. Oczywiście pisz dalej. Jestem ciekawy co stanie się w IV rozdziale. Opowiadanie dopiero się rozkręca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Hmm zobaczę czy będę miał czas na to. Ale spodziewajcie się IV rozdziału niedługo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Przeczytałam to i jest świetne Pisz dalej, pisz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 pisz, pisz,pisz pisz... i tak dalej, bo jak nie to cię zakatrupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się