Kretes_PL Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Gdzie ten nowy rozdział? Bo coś nie mogę go znaleść :< Gdzie ten nowy rozdział? Bo coś nie mogę go znaleść :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 MEGA SUPER DUPER FAIL. Już jest. Po prostu zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Mam coś do czytania na jutro bo dzisiaj idę spać zaraz Pozdro Wave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE TEN FANFIK ZOSTANIE USUNIĘTY. Jutro rano, lub dziś w nocy. EDIT: A więc, doszliśmy do porozumienia. Rozdział chwilowo niedostępny. Gdy go znów udostępnimy, przeczytajcie końcówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Czemu usunięty ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Nie wiem, co się tam z wami dzieje, ale zdecydujcie się, bo 1.04. nie trwa wiecznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Obawiam sie że to nie 01.04. ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretes_PL Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 RW zdaje się, że jako "Stwórca" waszego wspólnego ff wszedł w jakiś ślepy zaułek i nie ogarnia jak jako twórca ma robić dalej, czy skręcić w prawo, bądź lewo, zawrócić albo zmienić zaułek w autostradę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Po prostu zdarzył się mały wypadek przy pracy (moja wina) i trzeba sobie z nim poradzić. Robimy co możemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Aby uzyskać dostęp do tego elementu, musisz mieć odpowiednie uprawnienia. Nadal nici z czytania. Życzę szybkiego uporania się z trudnościami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Przepraszam wszystkich, po problemie brakowało tylko BW Życzę miłego czytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Udało nam się zażegnać wszystkie problemy związane z fikiem. Rozdział III znów dostępny, wzbogacony o cztery nowe strony. Miłego czytania. Kochany Lis jednak będzie nadal z nami współpracował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Rozdział fajny, a te sceny niewykorzystane kiedy wstawicie tak około ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po ukończeniu ff'a. Nie polecam czytać, bo te sceny są wykreowane przez Lisa i moją chorą wyobraźnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po ukończeniu ff'a. Nie polecam czytać' date=' bo te sceny są wykreowane przez Lisa i moją chorą wyobraźnię.[/quote'] Lubie chore rzeczy, też mam chorą wyobraźnie, więc coś w sam raz dla mnie. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Całkowicie i absolutnie popieram Gourena, i w kwestii rozdziału, i w kwestii usuniętych scen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Usunięte sceny cieszą się większym zainteresowaniem niż ff, a są tak głupie, że IQ spada do 30 pkt. Ja sam żałuję, że czytałem Całe szczęście, że jakoś udało się ten rozdział wydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Akcja coraz bardziej się pokręciła. Zastanawiam się jaki ma w tym wszystkim cel Snow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie pytaj, bo aż mnie kusi żeby odpowiedzieć. Niektórzy mogą narzekać na kiepsko opisane urwanie ręki Discordowi. Powiem tak: poprzednia wersja mogłaby być tylko w MLN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 E... Discord to pół biedy, on jest chaosem, on się zregeneruje/odrodzi (dobra, pocieszam się ), gorzej jeśli zginie Big lub Dashie, oni super-duper mocy nie mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Kto chce zapowiedź scen usuniętych!?!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Kto chce zapowiedź scen usuniętych!?!? Ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ja też kce! Oby szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Podjęliśmy decyzję: jak będzie 10 głosów w ankiecie, to dostaniecie zapowiedź. Aha, będą też sceny usunięte z mojego fika, gdzie to Snow był głównym bohaterem. I mam smutną wiadomość dla niezajerestrowanych czytelników - sceny będą w MLS, dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Dobiliśmy 10, a nawet 11 ! Teraz nagroda się należy ! :N9EAZ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts