lurasidone Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 *Przed zamkiem w Canterlot zebrały się tłumy.To właśnie dziś ma miejsce to wspaniałe, rodzinne święto - Wielkanoc. Księżniczka Celestia miała wygłosić orędzie do swoich poddanych, składając im życzenia z tej właśnie okazji. Kucyki wpatrywały się w balkon, na który równo w południe miała wyjść Księżniczka Słońca* *Wreszcie na balkon wchodzi Księżniczka, uśmiechnięta i radosna. Odchrząknąwszy, zaczyna mówić.* Moi drodzy poddani! W te święta życzę Wam dobrobytu i prawdziwego szczęścia. Spędźcie tą szczególną okazję z rodziną przy stole, rozkoszując się przepysznymi potrawami i radością ze spędzania czasu wspólnie z bliskimi. Może uda Wam się naprawić dawne błędy, których nie umieliście wcześniej naprawić? Złóżcie życzenia swoim przyjaciołom, znajomym, rodzinie. Uczyńcie tą Wielkanoc pięknym dniem! W tym wątku możecie napisać życzenia wielkanocne do dowolnego użytkownika czy też użytkowników. Link do komentarza
Turoń Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Życzę WSZYSTKIM dobrych i błogosławionych Świąt Wielkanocnych! Alleluja! Link do komentarza
Anathiela Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Błogosławionych Świąt Wielkiejnocy, Aby wiosna zagościła również w naszych sercach, choć za oknem zima. Alleluja!! Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nie umiem wymyślać życzeń, więc krótko: smacznego jajka, mokrego dyngusa i wesołych świąt! Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Hej, hej, hej!! ^^ Co prawda Wielkanoc i wigilijny wielkanocny stół już za nami... ;] chociaż jak ktoś ma liczną rodzinę, to założę się jeszcze niejednego krewnego odwiedzi na wielkanocnym śniadaniu... a jedzenie z tego święta będzie się jeszcze jeszcze przez tydzień (jak się ta kwaśna zupa nazywa...?) x) Dzisiaj mamy podwójne święto! Tak, lany 1 kwietnia aka poniedziałek wielkanocny 2013! ~~ Dlatego - czas na życzenia - życzę przede wszystkim wszystkim wszystkiego dobrego! Dyngusa... mokrego? Chyba... Wieeem... to jest zły pomysł... xP Ale trzeba zadość uczynić tradycji... ...zamarzając na przykład x) ~~ Nie no, prima aprilis! Nikt nie chcę, abyście pozamarzali w każdym razie, na pewno nie ja... mrożonki się ciężko kroi... Nie żeby to miało jakiekolwiek znaczenie xD ~~ Dobra, bo dziwne rzeczy zaczynami pisać, to jeszcze raz wesołego Alleluja, all! ^^ Szczególnie tym, którym nie miałem okazji złożyć życzeń osobiście! ^^ [align=right]~Discors ^^ [/align] Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim użytkownikom tegoż forum (ekipie też, niech raz to oni mają coś ode mnie, nie ja od nich... Warna na przykład ) najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Wielkiej Nocy, niech radość, miłość i ciepło (a szczególnie ciepło ) zagości w waszych sercach i już do końca życia stamtąd nie wychodzi. Więc jeszcze raz - Wesołych Świąt! Link do komentarza
Melody Warbleness Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Co prawda, Wielkanoc już dawno minęła, ale mimo wszystko chciałam wszystkim tym, którzy często odwiedzają dział Regnum Solis, złożyć najserdeczniejsze życzenia Wielkanocnego Bożego Narodzenia xD. Pfff...śnieg był na dworze to czemu by nie mieszać dwóch świąt naraz xD? Link do komentarza
Insomnia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Temat stoi od wielu miesięcy zamknięty, nie widzę sensu by go dalej trzymać w dziale. Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Insomnia Link do komentarza
Recommended Posts