asie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Niestety, mimo dlugich dyskusji i napietych sporow Administracja nie doszla do porozumienia w sprawie wszystkich rzeczy, jakie maja byc na serwerze. W tym temacie chcielibysmy wysluchac WASZYCH opinii na temat tych modyfikacji. 1. Modyfikacje Technic - BuildCraft/IndustrialCraft2/Forestry. Sa to modyfikacje umozliwiajace industrializacje (czyli maszyny po polsku) i automatyzacje wielu rzeczy, ktore dotychczas w Minecrafcie zajmowaly duzo czasu i/lub byly po prostu nudne. Nalezy jednak zastrzec, ze normalna gra w IC2 jest zdecydowanie zbyt prosta, tak wiec Administracja prawdopodobnie uzyje tez modyfikacji GregTech. Sprawia ona, ze rozgrywka trwa dluzej i jest bardziej zajmujaca, lecz dodaje tez wiele nowych, ciekawych elementow. Postaramy sie tez, by rozbudowywanie maszyn industrialnych nie przeslonilo wiekszosci fajnej czesci rozgrywki. Oczywiscie, wszystko bedzie dostepne przez podpowiedzi w modzie CraftGuide, ktory daje pelna liste przepisow dostepna w postaci wyszukiwarki w kazdej chwili. 2. Mo'Creatures - tego moda chyba nie musimy przedstawiac. 3. Twilight Forest - dodaje nowy, ciekawy swiat - Twilight Forest. Wszelkie aluzje do Twilight Sparkle nie sa zamierzone. Serio. 4. Czy Twilight ma byc jednorozcem, czy alicornem? - 5. Jesli chcecie o cos jeszcze zapytac, pytajcie w tym watku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1. Dla mnie może być dopóki nie będzie psuł RP jak wtedy gdy wszyscy siedzieli w domach by budować reaktory itp. 2. Nie mam zastrzeżeń. 3. Ten las to będzie dobre Everfree 4. Alicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1.Jeśli nie będzie żadnych problemów z instalacją, utrzymaniem czy kto wie jakimi jeszcze ewentualnymi rzeczami to tak. 2. Tak, miałem do czynienia z tą modyfikacją i byłem z niej zadowolony 3. Mam takie same zdanie jak Wiej 4. Raczej jednorożcem, nie wiem dlaczego. Po prostu takie mam odczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1248x Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1. Tak 2. Tak 3. Tak 4. Alicornem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1. Nie 2. Nie 3. Tak 4. Nie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 4. Nie! W sensie, ze ani jednorozcem ani alicornem? Dobrze. Od dzisiaj Twilight jest czlowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezdomny Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1 myśle że nie 2 Chyba nie 3 Wiej ma racje 4 Wole ją jako jednorożca bardziej doniej pasuje i potrzebuje pomocy jestem nowy stwożyłem można powiedzieć Fica i niewiem gdzie mugłbym go opublikować kto wie prosze o kontakt z góry dzieńkuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 i potrzebuje pomocy jestem nowy stwożyłem można powiedzieć Fica i niewiem gdzie mugłbym go opublikować kto wie prosze o kontakt z góry dzieńkuje Wrzuc na http://docs.google.com? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 4. Nie! Smutłę 1. Why not, 2. Nie 3. Bez aluzji do Twi... nie 4. Alicorn ofc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1. nie 2. nope 3.nom 4. Alicornem Twi: Ja to nie mam już nic do powiedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 1.Nie 2.Tak 3.Tak 4.Alicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Chodzi mi oto, aby Twilight NIE była Alicornem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie Nie Może być A może niech zadecyduje postać grająca Twilight, huh? Dodać RP2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie Nie Może być A może niech zadecyduje postać grająca Twilight, huh? Dodać RP2? Postac od Twi zadecydowala. RP2 bedzie na pewno bo innej opcji nie przewiduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wiem, że imka zdecydowała, lecz tego nie potwierdziłeś. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Powiem tak: 1. Pierwsze urozmaicają ogromnie rozgrywkę. Jak najbardziej trzeba je zostawić! 2. Więcej zwierzątek do zabijania! 3. Niepotrzebny mod, dodaje biomy ale nic poza tym. 4. Alicooorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 1.Nie 2.Tak 3.Tak 4.Unicorn, Royal Twi to nie ta sama Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts