Adm1RED Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 - Tina znalazłem te tygrysy co uciekły! Krzyknął śmiejąc się i biegnąc przez zarośla i strzelając. Jeden tygrys padł od strzałów od glocka. - Tina, został jeszcze jeden tygrys! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 (ale ty nie wiesz gdzie jest Tina:P) Spojrzała się na Tinę. Nie wygadam możesz być spokojna*uśmiecha się* Link do komentarza
Jake Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Tina spojrzała się na słońce i powiedziała - Choruje na tajemniczą chorobę oraz niewyleczalną. Objawia się nagłymi napaściami drgawek i traceniem energii życiowej. Nie jest zaraźliwa, ale śmiertelna. Ten wywar co pije osłabia objawy. Po czym Tina położyła się Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Lekko posmutniała i się spytała. A wiesz ile ci czasu pozostało? Spytała się Tiny. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Tina prychnęła bo była lekko zdenerwowana - Zostało mi całe życie gdyż ta choroba przedłuża życie. Po czym Tina zaczęła znowu bawić się sztyletem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Kiedy Dark lekko zwolnił tygrys miał okazję na uderzenie go i tak tygrys zdrobił. Kiedy Dark dostał i leżał pod drzewem krzyknął. - Ty pasiasta sm**to, zginiesz. Po czym wstał i zaczął strzelać w głowę tygrysa. Tygrys padł po kilku kulach w głowę. Dark usiadł pod drzewem i spojrzał się na swój lewy bok. Był cały we krwi. - No i jeszcze to!? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Spojrzała się głupio na Tine. Powiedziałaś, że to choroba śmiertelna czyli taka, która cie zabije, a nie doda życia.*zamyśliła się chwilę* To ja już nie łapię. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Cholera,wszystko słychać z tych zarośli...nie powinienem tu siedzieć-Szepnął do siebie Green. -Ale że robić co nie mam...(strzały)...to zostawię tu mikrofonik,a co!-wyjął z plecaka małe coś i przyczepił do dachu szałasu,bezszelestnie. Poleciał w stronę wystrzałów.Zobaczył martwego tygrysa i na wpół martwego Darka. -I mówiłem ci żebyś poszedł ze mną do szałasu,ehh....-wyjął z plecaka bandaże i specjalny płyn.Opatrzył ranę i powiedział. -Wiesz,przez (chrząchnięcie) przypadek podsłuchałem rozmowę Orange z Tiną i dowiedziałem się paru rzeczy.... Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Cos wychylilo sie za krzaka. -To chodzi o to Orange, ze jej choroba jej przedluza zycie. Ale gdy nie wypije tego trunku to umrze. -Powiedziala Snow i spowrotem sie schowala za krzakiem Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Popatrzyłem w stronę krzaków. -Snow,co ty tu robisz na...-Wyciągnął ją z krzaków. -...Celestie?-dokończył głosem niepewnym i zdziwionym. -Skąd o tym wiedziałaś?I czy resztę też słyszałaś? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 (facepalm nagle wszyscy widzą co się dzieje no lool Ternosa jeszcze zrozumie ale cb eragon nie twoja postać była zupełnie gdzie indzie i nagle dowiaduje się o wszystkich sekretach-_-) Link do komentarza
eragon333 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Reszte jaka reszte. Mowily tylko o jakiejs chorobie. Chyba dziadek Tiny? Nie nie slyszlam. -Odpowiedziala Snow Greenowi. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 GREEN'OWI!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -To dobrze...chyba.-Green patrzył na Snow. -Gdzie ty wogóle byłaś?-Zapytał nie spuszczając z niej wzroku,dziwnie ciepłego i łagodnego. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak właściwie to dlaczego ja piszę o sobie w trzeciej osobie? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Dark popatrzył zdziwiony na Green'a. - To jest najmniejsza rana jaką w życiu dostałem. Wychodziłem z wybuchów z których ty byś nie wyszedł żywy. Po czym spojrzał się na ranę i wstał, poszedł w stronę wodospadu. Kiedy doszedł usiadł obok swojej torby pełnej owoców. - Nikt nie chce? Powiedział do siebie i zjadł kilka, po czym położył się przy wodospadzie i zasnął. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tina spojrzała się na Greena oraz Snow i powiedziała - Zaraz kogoś z was ukatrupię. Po czym wyjęła ostrzegawczo sztylet i się uśmiechnęła szalenie. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Że niby cholera za co!?!-Green odskoczył i bezwarunkowo wyją nóż. -Jak ty nas tu znalazłaś?!To jakieś pięćset metrów od szałasu!!!-Krzyknął do niej nie chowając noża. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tina zmierzyła go wzrokiem i powiedziała - Przecież jestem jednorożcem i magia mi pomaga. Po czym powoli i podrywając podeszła do Greena. Kiedy była na odległości kopyta powiedziała - Jeszcze raz będziesz podsłuchiwać to cię zabiję. Tina uśmiechnęła się i znikła.. Pojawiła się w szałasie i się położyła. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Spojrzała się na Tinę. Hej Tina co się stało, rzesz tak nagle wyparowała z szałasu? Spytała się Tiny. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Green próbował ogarnąć całą sytuacje ale mało co mu to dało.Schował nóż i usiadł na pieńku. -No ładnie....Zaraz,skąd ona o tym wiedziała?-Powiedział do siebie.Wyją z plecaka panel sterujący.Popatrzył na przycisk "Self-Destruction". -Nie,nie mogę użyć samozniszczenia.Szałas by się spalił....Cholera!-Krzyknął do siebie i walną w pieniek. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tina westchnęła ramionami i powiedziała - A tak tylko musiałam wyjść. Uśmiechnęła się zasnęła gdyż była wykończona Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 (up2 spróbuj tylko a zabije:D) Spojrzała się na Tine. No dobra to dobranoc. Po czym też się ułożyła do snu. Po chwili zasnęła. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 @up:Nim się obudzisz,zginiesz w płomieniach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Green pomyślał chwilę, podniósł swój panel,wyciągnął słuchawki i kliknął "słuchaj" -Chrapanie.....lekkie,niesłyszalne nawet ale chrapanie.....-Powiedział do siebie.Wyłączył cały sprzęt,wyją latarkę i poszedł do wodospadu. -Cóż,to nawet lepiej,sprawdzę sobie jaskinie.Najwyżej przez mikrofon w szałasie wezwę pomoc.-Doszedł do wodospadu i znalazł śpiącego Darka. -Budzić czy nie budzić,oto jest pytanie...-Pomyślał.Podszedł do niego ale zawahał się chwilę. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Dark obudził się nagle zrywając się i patrząc na Green'a powiedział. - Co chciałeś zrobić? Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Obudzić cię.Za wodospadem jest jaskinia i chciałem żebyś ze mną tam poszedł-Odpowiedział mu i zapalił latarkę -Idziesz ze mną czy zostajesz?-Zapytał się podlatując do wodospadu. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Dark kiwnął głową na znak że idzie. Poźniej wleciał szybko do jaskini robiąc hałas od wody. - Jestem! Link do komentarza
Recommended Posts