Skocz do zawartości

[Kucyki] Przygoda z boginią toru

inka2001

Recommended Posts

• Odpowiedzi 173
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Kiedy Dark lekko zwolnił tygrys miał okazję na uderzenie go i tak tygrys zdrobił. Kiedy Dark dostał i leżał pod drzewem krzyknął.

- Ty pasiasta sm**to, zginiesz.

Po czym wstał i zaczął strzelać w głowę tygrysa. Tygrys padł po kilku kulach w głowę. Dark usiadł pod drzewem i spojrzał się na swój lewy bok. Był cały we krwi.

- No i jeszcze to!?

-Cholera,wszystko słychać z tych zarośli...nie powinienem tu siedzieć-Szepnął do siebie Green.

-Ale że robić co nie mam...(strzały)...to zostawię tu mikrofonik,a co!-wyjął z plecaka małe coś i przyczepił do dachu szałasu,bezszelestnie.

Poleciał w stronę wystrzałów.Zobaczył martwego tygrysa i na wpół martwego Darka.

-I mówiłem ci żebyś poszedł ze mną do szałasu,ehh....-wyjął z plecaka bandaże i specjalny płyn.Opatrzył ranę i powiedział.

-Wiesz,przez (chrząchnięcie) przypadek podsłuchałem rozmowę Orange z Tiną i dowiedziałem się paru rzeczy....

GREEN'OWI!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-To dobrze...chyba.-Green patrzył na Snow.

-Gdzie ty wogóle byłaś?-Zapytał nie spuszczając z niej wzroku,dziwnie ciepłego i łagodnego.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak właściwie to dlaczego ja piszę o sobie w trzeciej osobie?  :spike:

Dark popatrzył zdziwiony na Green'a.

- To jest najmniejsza rana jaką w życiu dostałem. Wychodziłem z wybuchów z których ty byś nie wyszedł żywy.

Po czym spojrzał się na ranę i wstał, poszedł w stronę wodospadu. Kiedy doszedł usiadł obok swojej torby pełnej owoców.

- Nikt nie chce?

Powiedział do siebie i zjadł kilka, po czym położył się przy wodospadzie i zasnął.

Green próbował ogarnąć całą sytuacje ale mało co mu to dało.Schował nóż i usiadł na pieńku.

-No ładnie....Zaraz,skąd ona o tym wiedziała?-Powiedział do siebie.Wyją z plecaka panel sterujący.Popatrzył na przycisk "Self-Destruction".

-Nie,nie mogę użyć samozniszczenia.Szałas by się spalił....Cholera!-Krzyknął do siebie i walną w pieniek.

@up:Nim się obudzisz,zginiesz w płomieniach  :megusta:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Green pomyślał chwilę, podniósł swój panel,wyciągnął słuchawki i kliknął "słuchaj"

-Chrapanie.....lekkie,niesłyszalne nawet ale chrapanie.....-Powiedział do siebie.Wyłączył cały sprzęt,wyją latarkę i poszedł do wodospadu.

-Cóż,to nawet lepiej,sprawdzę sobie jaskinie.Najwyżej przez mikrofon w szałasie wezwę pomoc.-Doszedł do wodospadu i znalazł śpiącego Darka.

-Budzić czy nie budzić,oto jest pytanie...-Pomyślał.Podszedł do niego ale zawahał się chwilę.

Green wszedł zaraz za nim.Oświetlił latarką korytarz.

-Dobra idziemy.-Green szedł przodem mijając kolejne kamyki i ziemię.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Będę chwilę po 21.00 Jak coś to pisz co się dzieje w jaskini.

Jaskinia robiła się coraz głębsza.Green z trudem omijał kolejne kamyki,gdyż ich nie widział.

-Przydała by się większa latarka.-Spojrzał na Darka oświetlając go latarką.

-Nie potrzebujesz latarki dla siebie?-Spytał i oświetlił dalszą część korytarza.W oddali zauważył jakieś drzwi,jednak nie wiedział nawet z czego one były.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...