Kijori PL Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Bo ten ff to był plagiat Projekt Bronies. Szkoda podobał mi się. Link do komentarza
Niklas Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 No może i się podobał, ale był plagiatem niestety Więc niestety musiał polecieć. Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Po prostu privy na SB podczas odpalonego ciemnego stylu są ciężkie w odczycie Link do komentarza
Skutalu Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cóż... trochę czasu minie nim się przyzwyczaję do nowego stylu, to jednak liczę że większych problemów z tym mieć nie będę Link do komentarza
Viprix Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Mi nowe forum jak najbardziej się podoba ale mam jedno ale do wersji mobilnej nie dało by rady żeby była ciemna odsłona wersji mobilnej? wnioskuje to tym że jak stachul lub ktoś inny zarzuci posta w kolorze żółtym, fioletowym itp. to nie da się tego przeczytać z góry przepraszam za sprawianie kłoptu Link do komentarza
Siper Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Proszę o informowanie o propozycjach i błędach w odpowiednim dziale. Temat już praktycznie wyczerpany, zamykam. Link do komentarza
Recommended Posts