Jump to content

Zmiana silnika + inne zmiany na forum

Siper

Recommended Posts

Szczerze mówiąc zdecydowanie bardziej podobał mi się stary wygląd forum. Nowy styl strasznie razi w oczy (dobrze, że można go zmienić) :lkBLv:

Poza tym nowe forum jest zbyt szerokie i nie dostosowane do rozdzielczości 1024x768 przez co bardzo niewygodnie czyta się posty bo trzeba ciągle przewijać w poziomie.

Mam nadzieję, że to zostanie poprawione.

Puki co pierwszy plus jaki widzę,to wygodniej się pisze odpowiedzi^^ To trzymam kciuki za wszelkie doszlifowanie^^

Póki co. grr!!! do tego rusycyzm

dobra, informacje z profilu "o mnie" i "ulubiony kucyk" gdzieś zniknęły, ktoś wie gdzie mogły sobie pójść?

poza tym fajnie by było gdyby tą Twilight na samej górze można było zmienić na np Flutterhy/Rarity, w sensie, żeby każdy user mógł sobie ustawić obrazek kucyka którego woli

szkoda tylko, że teraz forum jest 2x dłuższe niż wcześniej, ale na szczęście da się to zniwelować :) no i wyróżnienie tematów "przypiętych" jest dosyć "średnie", ale może to kwestia przyzwyczajenia (tak samo to, że najpierw widzę avatar usera, a dopiero po kilku sekundach znajduję jego nick :D )

• Upvote 1

Podoba mi się. Wygląda teraz znacznie bardziej "na czasie". Pierwszy raz myślałem że wszedłem na fimfiction xD Przede wszystkim dla mnie wielkim plusem jest, że teraz autopathwork. A tak z uwag, to logo można by jakoś tak ustawić, by nie zasłaniało twarzy Twilight, bo jakoś tak nieestetycznie wygląda gdy wszystko jest na prawej i lewej stronie a środek pusty :rarity5:

Forum wygląda o wiele lepiej, w końcu silnik jest płatny. Styl ładny, nieprzeładowany pierdółkami. 

Jednakże jest jeden problem, a mianowicie nie ma opcji przejścia do ostatniego nieczytanego posta, co jest małym minusem.

W dodatku można samemu sobie dać reputację, co przed chwilką sprawdziłem.

• Upvote 1

Czasem sie zastanawiam czy ktos w ogole czyta te moje/nasze posty z Pomocnymi Radami.

Jestem z komorki, ladnie, pieknie. Also w tym wordzie sie milutko dodaje obrazki, ale pisanie kolorami bez bb to nie to samo xD Dalo sie gdzies cos wlaczyc, pokombinuje

Also stwierdzam, że jako mod mam... A raczej nie wiem co mam w panelu modów. Niby jakieś trzy aż funkcje, ale do czego to służy?

No i nie można już userom zmieniać podpisu ;_;

Z tego co widzę, userzy mogą sami zmieniać sobie tytuły... Cóż, przynajmniej od tej pierdoły ekipa ma wolne.

http://puu.sh/2Cfej

Za to wam wielkie dzięki. Uniknięcie chaosu spowodowanego samodzielnymi zmianami nicków jest IMO bardzo mądrym posunięciem.

@edit:

Tak przy okazji... Nie sądzicie, że temat z sugestiami, który został jeszcze ze starego silnika, jest hmmm... Po części nieaktualny?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...