Kijori PL Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Bo ten ff to był plagiat Projekt Bronies. Szkoda podobał mi się. Link to comment
Niklas Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 No może i się podobał, ale był plagiatem niestety Więc niestety musiał polecieć. Link to comment
Emronn Marvelous Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Po prostu privy na SB podczas odpalonego ciemnego stylu są ciężkie w odczycie Link to comment
Skutalu Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Cóż... trochę czasu minie nim się przyzwyczaję do nowego stylu, to jednak liczę że większych problemów z tym mieć nie będę Link to comment
Viprix Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Mi nowe forum jak najbardziej się podoba ale mam jedno ale do wersji mobilnej nie dało by rady żeby była ciemna odsłona wersji mobilnej? wnioskuje to tym że jak stachul lub ktoś inny zarzuci posta w kolorze żółtym, fioletowym itp. to nie da się tego przeczytać z góry przepraszam za sprawianie kłoptu Link to comment
Siper Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Proszę o informowanie o propozycjach i błędach w odpowiednim dziale. Temat już praktycznie wyczerpany, zamykam. Link to comment
Recommended Posts