eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Witam Tworzę nową zabawę o nazwie "Niczym Crusoe na bezludnej wyspie". Chodzi w niej o to, że kucyki wybrały się na wycieczkę statkiem i statek zatonął. budzimy się na wyspie i tam próbujemy żyć. Akcja toczy się w XII wieku. kierownik: eragon333 zastępca kierownika: WaveX Wszelkie pytania dotyczące sesji do mnie i do WaveX'a Podanie do zabawy wygląda następującą:( to jest podanie mojego OC) Imię: (Snow Tunder) Rasa: [(pegaz, członek wycieczki)są takie rasy drugie jak: tubylec, członek wycieczki, pirat i wiezien piratow.] Wiek: (17 lat) Historia: (Urodziła się w jaskini w krainie wiecznego śniegu jako pierwsza z rodzeństwa. Siostrę o imieniu Grape jam przygaręła mama Snow mówiąc, że wyrośnie na piękną dziewczynę lecz ojciec był przeciw. Wreszcie wzięli ją do swojej rodziny z domu źrebięcia. Snow wychowała się w kopalni srebra. Tam potajemnie ćwiczyła latanie. W Canterlocie pojawiła się dlatego, że miała przynieść razem z siostrą Grape jam wykopane srebro do tego miasta. Tam otrzymały posadę lepszą niż kopanie srebra czyli pracowanie na poczcie. Snow Tunder pracowała jako listonosz a Grape jam jako sekretarka. Snow pracuje tak dotychczas ale Grape zmieniła prace na bycie bibliotekarką. O rodzinie w ogóle zapomniały. Snow dostała znaczek dlatego, że gdy ćwiczyła rozpoczęła się straszliwa wichura śnieżna. Nawet w tych warunkach kontynuowała ćwiczenia. Tak właśnie dostała znaczek. Mieszka w Canterlocie osiem lat.) Umiejętności: (dobra pływaczka, szybka) CM: (chmura z piorunem i ze śniegiem) wygląd:( http://mlppolska.pl/...line=1363276766 ) ekwipunek: [(nóż myśliwski, 3 jabłka, 3 plastry) bez broni palnej. Pozniej ja mozna zdobyc lub znalesc gdzies] Czekam na podania. Mozna sie zapisywac w kazdej chwili. Regulamin 1.Każdy może mieć jedną postać...no chyba ze ta postać zginie to wtedy tworzy sobie nową. 2.Piszemy co robi nasza postać.Jeśli chcemy napisać np. co robi kapitan latającego statku to napiszcie ale nie zapominajcie o swoich postaciach.To trochę denerwuje gdy moja postać nie otrzymuje pomocy od swoich przyjaciół -.-. 3.No i chyba najważniejsze.Pogawędki prowadzimy albo w statusach albo w wiadomościach prywatnych.Jeśli chcecie zapytać kogoś o "GG" to napiszcie tak jak ja.Piszecie to co chcecie napisać wciskacie "Enter" i Oddzielacie znakami "~".Potem piszecie co robi wasza postać.Wtedy się taki syf nie robi ponieważ każdy wie o co chodzi a temat nie jest zaśmiecony zbędnymi "pogawędkami". Zapisani: Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Dobra zapisuj. Imię: Jacob Przezwisko: Śmierć Stan: Szaleniec Wiek: 15 lat Rasa: Jednorożec. [Pirat] Historia: [Nieznana] Umiejętności: Zabijanie, przetrwanie i szybkość. CM: Czaszka pokryta krwią Wygląd: Czarny jednorożec o ciemno czerwonej grzywie. Jego ogon wygląda jak polany krwią, a oczy są bez źrenic. Na jego lewym kopycie widnieje tatuaż który wygląda jak mapa. Ekwipunek: Kosa ozdobiona czaszkami, manierka i strzykawka z adrenaliną oraz 2 jabłuszka. Info: Proszę o trzymanie go w zamknięciu i nie podawaniu krwi. Jest to szaleniec pierwszego stopnia. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Proszę o zapisanie mnie towarzyszu ^^! Imię:Socks Chaser Rasa:Pegaz Wiek:20 lat Historia: Wybaczcie ale nie jestem zbyt dobra w pisaniu historii ;_;. CM:Serduszko ze skrzydełkami. Wygląd: Ekwipunek:Pistolet skałkowy,Muszkiet z bagnetem.Amunicji będę szukać a moją główną bronią w zwarciu jest bagnet. No i jestem po stronie piratów -.-.Niech będzie :3. Towarzyszu Jacobie!Bez nieśmiertelności ^^.Wytrzymały to ty jesteś ale zranić cię to się da :3. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Imię:Orange Steel Rasa:Pegaz [Pirat] Wiek:15 Umiejętności:Szermierka, samo obrona, Dowodzenie Statkiem Historia:Urodziła się i dorastała na wyspie piratów gdzie nauczyła się wiele o piractwie walki bronią białą jak i dowodzeniem własnym statkiem. Pewnego dnia kupiła sobie statek i za załogę miała swoich najlepszych przyjaciół. Poszukują ukrytych skarbów na bezludnych wyspach. Aktualnie złupili ponad 350 tysięcy złota i 15 tysięcy diamentów dzięki czemu się szybko wzbogacali i kupili sobie nowszy statek wydali na niego wszystko ci mieli statek posiadał poszycie miedziane, bawełniane żagle i 68 dział 30 funtowych. Ogólnie nie lubi zabijać woli zawierać nowe znajomości ale reputacja pirata jej to utrudnia. CM:Zamiast CM posiada blizny. Ekwipunek:Miecz, środki medyczne, pożywienie. I macie mapę Prosta nie:D? Edytowano Kwiecień 21, 2013 przez Dragon_Adam 2 Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Zapisze się, tym razem bez tamtych zbędnych bajerasów (czyt. Zbroja i inne rzeczy) Imię: Chaos Star Rasa: Jednorożec [Członek wycieczki] Wiek: 21 lat Historia: Szczerze pomysłu nie mam, CM: Gwiazda Chaosu Wygląd: Czerwony kuc z czerwoną grzywą w jasno-ciemnych odcieniach, żółte oczy Umiejętności: Czarna magia, strzelanie i zwinność Ekwipunek: 3 banany, kusza i bandaże Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 A co mi tam Ta zabawa jest fajna Imię : KrukRasa:pegaz ,jeden z wodzów tubylców.Wiek : 23Historia : Kruk mieszka na tej wyspie od ponad dwudziestu lat, kiedy trafił tu przez przypadek gdy leciał samolotem rozbił się i dołączył do tubylców na wyspie.Ma charakter jak najbardziej kucykowy ale zdziczał troszkę, sam ze swoim plemieniem. Doskonale lata i szybko przemieszcza się z miejsca na miejsce , dobrze zna wyspę.Umiejętności :Uwielbia eksperymentować , robić pułapki i kamuflować się w najmniej spodziewanych miejscach.Wygląd : Kruczek Tubylec Ekwipunek : Pułapki , podręczny kamuflarz, dwa noże myśliwskie Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Tunder obodzila sie na piaszczystym brzegu. -Oj. Co sie stalo. Ojej gdzie ja jestem. -Powiedziala Snow. -Nikogo nie bylo. -Czyby ja tylko przerzylam? -Powiedizala. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (akcja chwilowo dzieje się na wyspie piratów) Orange szła w stronę swojego statku kiedy zaczepił ją jakiś stary kucyk i powiedział. Hej mała.*powiedział stary kuc* Tak słucham? Widzę że jesteś poszukiwaczką skarbów mam dla ciebie mapę z pewnym skarbem. Tak jestem. Ale czemu mi dajesz swoją mapę? Sam nie masz ochoty znaleźć tego skarbu? Jestem już starym wilkiem morskim i ta mapa mi się nie przyda bierz ją. Po czym podał Orange mapę i znikł w tłumie. No cóż mamy gdzie wyruszyć. Hej! Załoga zbieramy się. I wyruszyła ze swoimi przyjaciółmi na bezludną wyspę. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chaos obudził się będac na kamieniu -Gdzie ja jestem?-mówiąc zszedł z kamienia i zaczął szukać ocalałych -Halo jest tu ktoś-krzyknął rozglądając się uważnie Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Eragon , wiem że ostatnio zabawa się załamała przez zbyt dużo postaci, ale mogę prowadzić ze sobą chociaż troszkę tępych pachołków jako że mój OC jest wodzem tubylców ? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Imię: CatoRasa: Jednorożec, TubylecWiek: 19Historia: Cato trafił na wyspę kiedy miał dziesięć lat, został przygarnięty do wioski Tubylców, jego wodzem został kuc o imieniu Kruk, Cato szybko został ulubieńcem Kruka. Jednorożec bardzo lubiał swojego wodza, przywykł do takiego życia i je też bardzo polubił, w wieku osiemnastu lat Cato został najlepszym łucznikiem w wiosce. (Historia była dla mnie męczarnią xD)Umiejętności: Dobrze posługuje się łukiem Jest wysportowany, dzięki czemu może poruszać się skakając między drzewamiCM: StrzałaWygląd: Jego sierść jest prawie czarna, grzywa i ogon są ciemno czerwone jego oczy są ciemno zielone Ekwipunek: -Łuk -Kołczan -10 Strzał Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Snow uslyszala glos. -Czyli ktos jeszcze przezyl. -Tundr biegla w strone glosu.Ok. Kruk jest wodzem moze miec paru jagby to powiedziec... podwladnych. Orange jest wlasci ielem zalogi to tez moze miec paru marynarzy. Ale nie duzo. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Kruk poruszał się po lesie w otoczeniu dwóch swoich ludzi. Usłyszeli charakterystyczny chałas i powoli przedzierali się przez dżungle rozcinając rośliny. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chaos widząc że ktoś biegnie pomachał tam, spróbował zobaczyć kto to ale słońce mu skutecznie utrudniało i Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cato podążał za krukiem z naciągniętą już cięciwą łuku, na wszelki wypadek, gdyby ktoś miał jakieś złe zamiary. -Tak w ogóle to gdzie my idziemy... - Zapytał Cato Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - W stronę tego dziwnego hałasu, niektórzy powiadają że to rozbitkowie, trzeba to sprawdzić - odparł Kruk rozcinając rośliny. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Rozumiem że jesteśmy na statku przy wyspie ^^? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Na pokład statku weszła Socks trzymająca swój ulubiony muszkiet...oczywiście w swoich ulubionych skarpetkach. - Patrzcie jaki snajper!Dobra co się będę wygłupiała! Chwyciła lunetę i przybliżyła ją do oka. - No jakaś wyspa!A ja myślałam że ta mapa jest zrobiona na odwal się! Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Po co zawracać sobie tym głowę, jak do nas przyjdą to zawisną nad ogniskiem... Damy sobie radę... - Cato odpowiedział Krukowi Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Spogląda na mapy i po opisach kartograficznych wynika że statek jest oddalony około 2 mil od wyspy. Nareszcie wyspa. *myśli* Mieszkańcy raczej będą źle do nas nastawieni jeżeli pokarzemy się z piracką flagą. Podeszła pod liny po czym się po nich wspięła kiedy dotarła na szczyt zdjęła piracką flagę. I zeszła z nią na pokład. Pamiętajcie przybywamy po skarb tej wyspy nie mamy złych zamiarów. ~~~~~~~~~~~~~~ z/w 15/ 20 min idę do kąpieli:P Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Może nie są źli , nie zapominaj że ja też byłem rozbitkiem, zobacz dokąd doszedłem - powiedział wskazując na naszyjnik symbolizujący wodza plemienia. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cato przewrócił zielonymi oczami. -Ale jeżeli to piraci to moje strzały powędrują w ich oczy - Cato odparł, jakby chciał, aby znaleźli tam piratów. (Eragon wywalamy każdego nowego który będzie OP) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Jakby co - OP oznacza postać która jest zbyt potężna ^^.Insane Brony możesz rzadziej używać skrótów :3?Czasami muszę specjalnie w Google sprawdzać co to znaczy ^^. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Gdy tam dopłyniemy to dla tubylców będzie wszystko jedno! Krzyknęła do Orange. - A jak będą wrogo nastawieni to co robimy? Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chaos usiadł przy kamieniu, wyjął sobie banana i zaczął go jeść. Cały czas spoglądając w stronę morza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jakie skojarzenie wiadomo że chodzi o banana do jedzenia Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 @UP Bez skojarzeń xD -Daleko jeszcze? - Zapytał Cato Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Już niedaleko... słyszycie ? - zwrócił się do dwóch towarzyszy. Wyjął drugi nóż i zaczął podkradać się do plaży. Link do komentarza
Recommended Posts