Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cato przybliżył łuk do oka. -Nie mogę się doczekać aż ich wypatroszę - Powiedział minimalnym głosem Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Snow zobaczyla czlowieka na skale. -Halo! Halo!Edit kucyka.(facepalm) Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Spojrzała się na Socks. To niestety będzie trzeba ich zabić a nie mam ochoty do zabijania nie jestem taka jak oni. Po czym statek przybił do brzegu. Ahoj! Krzyknęła by się przywitać. Gdyż w pobliżu widać rozbity statek. Zeszła na mieliznę i się rozejrzała po plaży. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Kruk wyjrzał z krzaków. - Rozbitkowie i ... Kur** to są piraci... - szepnął do towarzyszy. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 ee skąd wiesz że piraci -_- flaga zdjęta nie wiesz że to są piraci Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Takkk... Jesstt... Tylko na to czekałem - Szeptał cicho. Cato wycelował w pomaranczowego pegaza i już miał wypuścić strzałę Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chaos się odwrócił i zobaczył kuca dość niedaleko, zszedł z skały i podszedł truchtem do pegaza -O a jednak nie jestem sam, jestem Chaos Star jakby co ale mów mi Chaos przywyczaiłem się do tego. Wiesz gdzie my wogóle jesteśmy?-słysząc kogoś obejrzał się w stronę morza Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 ee skąd wiesz że piraci -_- flaga zdjęta nie wiesz że to są piraci Ogólnie (Bandera) statki bez bandery to piraci >.> Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 I to wesołe powitanie - Ahoj ! . <<<<<<<<<<<< Kruk zatrzymał ludzi i czekał na dalszy rozwój wydarzeń. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 eh dobra nie wiedziałem ;/ nie znam się na tym aż tak;/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Porozglądała się po plaży po czym podeszła do wraku i za uwarzyła jakieś kuce. Ahoj! Witajcie. Nie mamy złych zamiarów. (chodzi mi o chaosa i tunder:P) Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Dobra to ja będę cię osłaniać. Krzyknęła i wleciała na mostek.Ustawiła muszkiet i za pomocą lunety obserwowała otoczenie.Widząc że do Orange podszedł jakiś kucyk krzyknęła do niego. - Ja Socks Chaser jestem! Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 eh dobra nie wiedziałem ;/ nie znam się na tym aż tak;/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Porozglądała się po plaży po czym podeszła do wraku i za uwarzyła jakieś kuce. Ahoj! Witajcie. Nie mamy złych zamiarów. (chodzi mi o chaosa i tunder:P) Ja to z nam z piratów z karaibów xD, ale tak ogólnie to też statki bez bandery są podejrzane, najczęsciej byli to piraci -Mogę strzelać? - Zapytał Cato. Nie usłyszał żadnej odpowiedzi, więc opuścił łuk. -Uuuugh... - Cato był znudzony Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Chaos odwrócił się w stronę pomarończowego pegaza -Eee ahoj? Czyli skoro nie macie złych zamariów nic nam nie zrobicie? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Spogląda na Statek. Spokojnie widzę że wasz statek się rozbił. Na moim statku jest moja przyjaciółka Socks Chaser. Odwraca się w stronę statku. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cato czekał w ukryciu, ale miał ochotę puścić naciągniętą cięciwę i wreszcie postrzelić kogoś Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Tunder drzala ze strachu ale tego nie pokazywala. -Eeee. Czesc. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Spogląda się na Tunder. Witaj! A pozwólcie że się przedstawię jestem Orange Steel. A wy jak macie na imię jeśli wolno spytać. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Jestem Chaos Star ale wolę jak mnie nazywają Chaos-powiedział patrząc raz na statek a raz na Orange Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Eeee. A ja sie nazywam Tunder. Snow Tunder. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Spogląda na Chaos'a i Tunder Jak się tutaj znaleźliście? Znaczy jak się tutaj rozbiliście? Spytała z czystej ciekawości. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Gadanie gadanie, tylko gadanie - Cato był zirytowany tym, że nie mógł w nikogo postrzelać Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Ja pamietam gdy bylam na statku polozylam sie spac. Obudzilam sie na tek wyspie. -Powiedizala. -Zapytajcie Chaosa to on cala noc balowal. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Dobra, idziemy ! - powiedział Kruk i zaczął biec w ich stronę . Zatrzymał się obok i powiedział. - Kim jesteście ? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Jak kiedy usłyszała jak ktoś wybiega wyjęła swój miecz. Spokojnie. Nikt nie musi ginąć. Powiedziała spokojnym głosem. Najpierw odłóżmy broń a potem na spokojnie pogadamy dobrze? Odkłada powoli swój miecz na piach. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Kogo mogę ustrzelić pierwszego, może tych, którzy najbardziej tchórzą, hmm, ty wyglądasz na tchórza - Cato podszedł do Snow, wycelował między jej oczy, i puścił cięciwę, strzelając w Snow. Cato zatrzymał ją magią tuż przed głową białego kucyka i zaśmiał się gdy zobaczył jego reakcję. -Nigdy nie odłożę tego łuku... - Cato dalej trzymał łuk, ale opuszczony Link do komentarza
Recommended Posts