Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Yarwa jak dowiem się jak wygląda to rysnę Smok:: Sanji: Luffy: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Mnie narysuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 @Up Coś mi telepator nawala, bo nie mogę wyczytać z twoich myśli jak wyglądasz. Serio. Jak mam was rysować to dajcie zdjęcie. Chyba że mam rysować awatar. Masz pan czołg, panie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Drawnij mi 11 Doctora jako gronostaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Z ostatniej chwili! Zgoda od Fragina (tzn. chyba...ciężko było coś z tego zrozumieć. Ale było entuzjastyczne, więc chyba się zgodził) OJCIEC FRAGIN Tabliczka dodana w paincie, bo komuś PO NARYSOWANIU się przypomniało, żeby coś dodać. Mądrze Soli. Łapaj więc: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ten Doctor rozwalił system, aż go sobie ustawię na av Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Spin, a co z gronostajem w kabriolecie w hawajskiej koszuli, czarnych okularach, popalający fajkę i krzyczący "bejbe" do seksownych lasek-gronostajów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Chcę gronostaja, Geralcie. NIE, NIE GERALTA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dobra, na dzisiaj spadam. Jak ktoś jeszcze chce zgłosić gronostaja, pisać na PW. Narysuje jutro.(Tak. Kabriolet też.) PRZYJMUJĘ TYLKO GRONOSTAJE ZGŁOSZONE W TEMACIE, LUB NA PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dawaj mi gronostaja w przebraniu Jose Mourinho tycającego w oko gronostaja w przebraniu Tito Villanovy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 1. Narysuj mi japońskiego gronostaja prosto z chińskich bajek 2. gdzieś jest zawarte przesłanie. Narysuj mi je w formie gronostaja :3 3. Rickroll w wersji gronostajowej też musi się znaleźć! 4. Pół-gronostaj, pół-mucha! 5. Gronostajowa wersja mojego avatara :3 6. Gronostajowa wersja mojej sygnatury :3 7. Gronostaj-ming 8. Gronostaj Kyubey! 9. Gronostaj tańczący w rytm hymnu ZSRR! 10. Gronostaj przeliczający swoją grubą forsę zarobioną legalnie dzięki handlowaniu swoich ludzi. 11. Niemiecki gronostaj! 12. Czarnogórski gronostaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Zrób mi gronostaja w ciemnych okularach, krwią na pysku i jedzącego prinessę (batona). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Rysuj gronostajce takie: 1. Edward Elric, 2. Alphonse Elric, 3. Rin Okumura, 4. Yukio Okumura, 5. Franky z One Piece, 6. Nami z One Piece, 7. Mugena z Samurai Champloo 8. Jin'a z Samurai Champloo 9. Yoko z Tengen Toppa Gurren Lagann 10. Kamine z Tengen Toppa Gurren Lagann Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ok, moja lista zamówień: 1. Super-gronostaje - takie jak w Dragon Ballu, złote włosy itd. 2 Gronostaje In Black. 3. Gronostaje walczące na bagnety. 4. Sala sądowa z gronostajami - żeby był co najmniej sędzia, nawiedzony prokurator i paru świadków. 5. Dowolna czwórka z ekipy forum, której jeszcze nie rysowałeś + Tarreth. 6. Gronostaj-pirat walczący z gronostajem-ninja. 7. Gronostaj-Trogdor. 8. Fou-lu-gronostaj. 9. Gronostaj-Chuck Norris. 10. Gronostaj-macho ratownik w towarzystwie samic w strojach kąpielowych. 11. Gronostaj z wielkim mieczem walczący z wielką ośmiornicą. 12. Gronostaj-krzyżak. 13. Gronostaj-piwosz. 14. Gronostaj z dwiema głowami. 15. Gronostaj-twardy glina jak w starych, amerykańskich filmach, w czarnych okularach, śmiesznym wąsem i pączkiem. Plus oczywiście to, co pisałem tam wyżej, z kabrioletem i innymi takimi:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 A ja poproszę dwa gronostaje- gronostaja z cyckami, a drugi ma być w tramwaju i ma mieć czapkę oficerską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 heh takie fajne są są te gronostaje a tu tyle zamówień... jak by Ci się chciaiło możesz walnąć gronostaja kleryka 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zefir Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 a więc: 1.Gronostaj Shepard z MS 2.Gronostaj Samuraj Jack 3.Gronostaj Cpt. Morgan 4.Gronostaj Nemezis z RE 3 5.Gronostaj Mussolini 6.Gronostaj z Oktoberfest 7.Gronostaj Alien 8.Gronostaj Krasnolud 9.Gronostaj Songo 10.Gronostaj Czerwony Braron 11.Gronostaj Żwirek 12.Gronostaj Dr. Oetker 13.Gronostai Monsieur Roger LeClerc 14.Gronostai Gandalf 15.Gronostai Stefan Siara Siarzewski 16.Gronostai Riven z KotOR I 17.Gronostai Decard Cain 18.Gronostai Forest Law z T3 19.Gronostai Medyk z BF2142 20.Gronostai Palacz z Archiwum X 21.Gronostai Phil Philadelphia Collins użyj google 22.Gronostai Charli Sheen 23.Gronostai Bubbles z chłopaki z baraków 24.Gronostai Kratos 25.Gronostai Link 26.Gronostai Ozzy Osbourne 27.Gronostai Stormtrooper 28.Gronostai Fred Flinston 29.Gronostai Herr Otto Flick 30.Gronostai Darth Maul 31.Gronostai Shaft ale taki z Afro 32.Gronostai Blus Braders 33.Gronostai Chujew 34.Gronostai Andrzej Strzelba 35.Gronostai Kpt. Bomba 36.Gronostai Lobo 37.Gronostai Maska 38.Gronostai Patton 39.Gronostai Breivik 40.Gronostai Kim Dżon Gill 41.Gronostai Nicko Bellic 42.Gronostai Yoda 43.Gronostai Pikachu 44.Gronostai Jill Valentine 45.Gronostai Tusk 46.Gronostai Sasha Grey 47.Gronostai Sigmund Freud 48.Gronostai Ali G 49.Gronostai Johnny Bravo 50.Gronostai Terminator 51.Gronostai Janusz Korwin-Mikke 52.Gronostai Jackie Chan 53.Gronostai Frezer 54.Gronostai Abraham Lincoln 55.Gronostai Gracjan Roztocki 56.Gronostai Zeus 57.Gronostai pułkownik Sanders 58.Gronostai Ronald McDonald 59.Gronostai Mariusz Max Kolonko tak na wczoraj poproszę... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ten Hojo jest cudowny... Ten obraz aż tryska emocjami, widać dokładnie wszystkie problemy, z jakimi borykał się szalony naukowiec. Jego twarz wyraża zadumę nad zagadkami świata, które nie zostały jeszcze rozwiązane... Cudo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 ...Nienawidzę was. Dobra. Zefir, narysuje ci trzy, zdecyduj które chcesz. Potem napisz. NIE NIE NARYSUJE WSZYSTKICH 55 Z TWOJEJ LISTY. Resztę rysnę na pewno. TAK TOBIE TEŻ SOLI. Dobra, wrzucam wg. kolejności zgłoszeń: Soli: CyGRUZ: Nie zdefiniowałeś jak ma wyglądać, więc łapaj. "Gronostaj" Władca czegośtam: Google czyni cuda. Yarwę (bo były 2 zgłoszenia, podobne) EDIT: DOBRA! XYZU, RYSNE OKOŁO 3-5 Z TWOJEJ LISTY. Z resztą się fakaj D: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ja chcę gronostaja Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Dobra, lista Xyza: Liczba odpowiada liczbie podanej w liście: 4. 11. 1. 12. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ok, lista Soliego. Dużo tego więc lecą spoilery. Po kolei 1. 2. 3. 4. 5. <---- PACZEĆ. PRZYMUSOWO. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Poproszę gronostaja 1-fenylopropylo 2-aminy!!! Taki związek chemiczny Wyszukaj w wiki:rainderp:(nie mogę otwarcie powiedzieć co to jest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Zrób mi gronostaja w ciemnych okularach, krwią na pysku i jedzącego prinessę (batona). Na życzenie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Niebieski gronostaj o tęczowym futerku oraz czerwonej sierści. Ma on jechać na szczoteczce wystylizowanej na RD. Obok będzie leciał Discord polany keczupem. Gronostaj zaś będzie mał okulary kujonki oraz ibrany w sweterek z Harrego Pottera . będzie również trzymał balonikowy mieczyk i tarczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts