Zbysio Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 A ja poproszę gronostaja z kaktusem na czole jedzącego kostkę masła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marysiamariaxD Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) Zamawaiam gronostaja - tęcza i gronostaj deadpool Edytowano Lipiec 27, 2013 przez marysiamariaxD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) Aż trudno mi uwierzyć, że nikt nie zamówił gronostaja Derpy Oprócz tego poprosiłbym cię o: 1. Gabenstaja 2. Claptrapstaja 3. Gronostaja Suiki Ibuki 4.Gronostaja łasicę Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja chciałabym zobaczyć Gronostaja Medyka i Gronostaja Alfonsa Co z nimi ? ;3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) @Up. O ile nie były niedawno zamówione (patrz. kolejnośc postów, nie data) bądź ich nie pominąłem, to prędzej czy później się pojawią. Jak na razie wrzucam.......art.... by Kath. Miś pół-demon bawiący się w wisielca z małymi niedziątkami polarnymi. Gronostaj Barthanadelus, czy jak się tam nie nazywał. Jak chcecie to rysujcie swoje gronostaje i mi wysyłajcie. W sumie to wyrąbane, może nie będę musiał tyle tego rysować. Dla mnie jeśli łaska gronostaja Iron mena zmutowanego z dinozaurem w cylindrze 1. Można chyba czasem dodać Ci coś do zamówienia. Z resztą, Son Goku Gronostaj, w formie ssj wiele nie zmienia... 2. EDIT: Zmieniam zamówienie na normalne... Jak składałam tamto miałam zbyt wysoki poziom cukru, przez co pisałam głupoty. Więc poproszę tylko gronostaja przebranego za myszkę i jedzącego ser. ----------------------------------------------------------------- Sorry... za zachowanie... To są uroki 2 lat w towarzystwie ludzi zadających pytania tego typu "Czy w Polsce jest Grecja?". 3. Ash ketchum jako gronostaj? I dodatkowo poproszę gronostaja hakera w stroju króliczka. 4. 5. Nawet nie wiecie jak ciężko się pisze myszką... Edytowano Sierpień 8, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Chciałbym złożyć zamówienie gronostaja mówiącego: "ręce do góry" z workiem pieniędzy na plecach w banku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 A moje gronostaje nadal nie powołane do życia ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Mój gronostaj trochę przypomina mnie, no może gdyby nie fakt, że ja nie mam cylindra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 gronastaj LongCat i gronostaj NYAN :3 1. 2. <----- Przyznaję szczerze, że tutaj ni cholery nie miałem pomysłu. Poproszę gronostaja Goku SSJ3 kontra gronostaja paczkę naczosów serowych. 3. Ja poproszę "Gronostaja, rysującego Gronostaja, który rysuje Spina". 4. <---- co wy tak bardzo chcecie moją facjatę oglądać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Ja poproszę o gronostaja kapibarę z różowymi skrzydłami z waty cukrowej i niebiesko-różową obróżką. Czyli Stefana. Na moim profilu jest Jego zdjęcie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 A gdzie mój gronostaj Medyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Poproszę gronostaja-Adama Małysza oraz gronostaja WCiWZa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 Czego sie spinacie? D: Mam inne rzeczy do roboty na głowie Jak na przykład..... siedzenie na kwejku :CCCC Jestem taki zalatany, nie mogę przez cały czas rysować gronostajów :C A tak na poważnie, spróbuję coś dzisiaj wrzucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 gronostaj "mój avatar" i gronostaj Posejdon :3 (long cat ładny ale to obok to jakiś cesarz chin chyba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Ja poproszę 1 Gronostaja hinate z Naruto 2 Gronostaja Staza z Blood Lab 3 Gronostaja Leviego z mojego avka :3 4 Gronostaja L z Death Note jedzącego tort z gronostajem truskawką 5 I gronostaja Włochy z Hetali krzyczącego Paaaastaaaa Edytowano Październik 16, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 To ja chcę jeszcze gronostaja Islandię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts