AlcatrazPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Czy ty robisz coś innego oprócz mordowania innych ??? :exclamation: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Witaj Pinokio()meno. 1. Co ja pacze? 2. Co się tak na mnie paczysz? 3.Pomalowałaś amelinium? 3.Poameliniowałeś maluniumnu? 5.Zauważyłaś ,że są trzy pytania nr 3? 6.Zauważyłaś,że naprawdę są dwa pytania trzy ? 7.Ciekawe zadaje pytania? 8.Zadać ciekawsze pytania? 9.Lubisz mnie? 10.Co na obiad? 11. Co u ciebie? 12.Walnij Lemuura odemnie ^^ 13.Walnij mnie odemnie^^ Żegnam :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 czy byłabyś gotowa zabić swoje byłe przyjaciółki? jeżeli tak to którą byś zabiła jak drugą i czemu? oraz jeszcze: czy zniknięcie rainbow dash i pojawienie się następnego dnia na rynku babeczek w kolorze tęczy to twoja sprawka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 No to zapytam ponownie: Gdybyś miała naleśniki a ja przybyłbym prawie umierający z głodu do twojej samotni albowiem nie znalazłem innego miejsca i przypadkiem tu dotarłem to czy: 1. Wpuściłabyś mnie do domu? 2. Podzieliła się naleśnikami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julamid Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 czy lubisz pinkie pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Pinkamino, jak widzisz samą siebie przez soczewkę czasu? Czy widząc kim jesteś chciała byś coś zmienić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Pinkamino, mam do ciebie 2 pytania: 1. Czy między tobą a mąką coś jest? 2. Czemu tak rzadko odpowiadasz na nasze pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Robilas "to" kiedys ze swoja ofiara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Pinkameno, kocham cię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Życie lubi się mścić zobaczysz sam se zrobię naleśniki ^^ A o to pytanie: Pożyczysz mi piłę albo jeśli nie to nóż? Potrzebne mi to do popełnienia morderstwa (Lemuur nie bój się ciebie zostawię Pinkamenie ). A i coś jeszcze, masz inny sposób na rozwiązanie problemu niż tylko ten który mi powiedziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 A gdybym dał ci możliwość zmiany? Załóżmy, że mógłbym zmanipulować czas ku twojemu życzeniu. Skorzystała byś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krolicik Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jeśli pinkamena to alter ego pinkie pie, to dlaczego nie zabiłaby swojej pierwotnej postaci, skoro tak jej nienawidzi ? Dlaczego nie potrafi tego zrobić, czy coś ją hamuje ? I jest jeszcze jedna sprawa, skoro nie potrafi znieść obecności swoich byłych przyjaciółek, dlaczego nie załatwi ich jedna po drugiej ? Mam nadzieję, że uzyskam wyczerpujące odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Hej Pinka! Wassup? Jak Ci się sprawuje Twój nowy Avatar i jak się czujesz po moim odejściu (Muahahahahhaa)? Nie masz się co martwić i tak szerzę Twoją istotę pośród ludzi i dalej Cię wielbię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 *Będąc w swoim sekretnym bunkrze* Witaj Pinkameno mam do ciebie kilka pytań 1. Czy ty mnie szukasz po tych pytaniach z najazdu dziennikarzy? 2. Mój znajomy jest wielkim hejterem, pomożesz mi zrobić z niego Cupcakes? 3. Co sądzisz o moim tribute które zrobiłem jako ofiarę dla ciebie? 4. Jaki wolisz rodzaj zemsty? Wolisz natychmiast się zemścić czy wolisz poczekać na odpowiedni moment? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts