Foley Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Cóż, jeśli nadal miałbym tyle zapału i weny co na początku, to ff miałby 17 rozdziałów. Miałem dość i skróciłem go o rozdział. Niewielka zmiana, po prostu bardziej rozpisałbym niektóre rzeczy Teraz dla odświeżenia pracuję nad one-shot'em, nie wiem dokładnie kiedy się ukaże, ale pewnie do końca sierpnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Przeczytałam całe, chyba najlepszy z twoich tekstów. Przynajmniej idealnie się wpasował w mój gust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 No to mam co czytać z mrocznego świata Grimdark i Gore Wkrótce skomentuje jak skończę lekturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Cóż, też uważam, że to jeden z moich lepszych tekstów Niedługo dojdzie ff konkursowy(czekam na wyniki), no i kolejny jak skończę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 To było super! Szkoda, że to już koniec :( Chociaż nie rozumiem do końca ostatnich zdań: -Nikt ważny. Jedna z was miałaby nawet nieprzyjemność go poznać, ale dzięki mnie została od tego ocalona. -Wypada podziękować... No, ale kto to?- dopytywała Dash. -Niejaki Flash Sentry- Discord uśmiechnął się szeroko. Dlaczego miała "nieprzyjemność" poznać Flash'a? (jeśli to było wcześniej opisane to przepraszam, musiałam przeoczyć) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie, nie było to wcześniej opisane, masz pełne prawo tego nie wiedzieć. Owe zdania nie mają już wpływu na ff, a są jedynie dedykowane dla pewnego mojego znajomego, który owego "Flasha" nie cierpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 SO AWESOME! Wczoraj od niechcenia zaczęłam to czytać, a skończyłam dzisiaj. Jeden z najlepszych ficów jakie czytałam i szkoda, że to już koniec. Takiego zakończenia się nie spodziewałam, ale ważne, że szczęśliwe. Na początku polubiłam Darka i wydawał się być fajną postacią drugoplanową, a tu taka niespodzianka! Kicająca Pinkie radośnie odcinająca głowę rządzi! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Dzięki Postaram się dać Wam kolejnego rozdziałowego fic'a. W sumie to kończę pierwszy rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Świetne dzięki temu wracam do czytania FF. Zakończenie najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Miło mi, że aż tak się spodobało Przez najbliższy czas nic w mrocznych klimatach raczej nie będę pisać, ale dobiegają końca prace nad rozpoczęciem nowego ff (tym razem bez gore). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash_Dashi Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 (edytowany) Fanfik bardzo mi się spodobał. +Fajny pomysl na zakończenie (Bardzo mnie rozbawił) Muszę przyznać, że w niektórych momentach byłam bardzo zaskoczona zachowaniem niektórych kucykow...ale nie przeszkadzało mi to w czytaniu. Edytowano Listopad 22, 2015 przez Rainbow Dash_Dashi 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 23, 2015 Autor Share Napisano Listopad 23, 2015 (edytowany) Przyznam, że jestem absolutnie zaskoczony, że ktoś odkopał ten fanfic sprzed ponad dwóch lat! Nie mniej cieszę się, że się spodobało. I dziękuję za przypomnienie o istnieniu tego tworu, bo miałem się w wolnej chwili zająć jego korektą... ekhm... tak jakoś od roku mam ten zamiar. EDIT: No niestety spoilery nie chcą wciąż działać, więc przepraszam, że umieszczam obrazek tak, a nie inaczej. Edytowano Listopad 23, 2015 przez Foley 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 Czemu rd robi za terminatora to mi zepsuło radość z czytania za dużo tych absurdalnych akcji z nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 8, 2016 Autor Share Napisano Październik 8, 2016 2 godziny temu UziBass napisał: Czemu rd robi za terminatora Mnie bardziej zdziwiło, czemu ktoś odkopał jakiegoś podrzędnego fika sprzed ponad trzech lat. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 2 godziny temu Foley napisał: Mnie bardziej zdziwiło, czemu ktoś odkopał jakiegoś podrzędnego fika sprzed ponad trzech lat. Pokaż ukrytą zawartość Musiałem napisać że zostało zje..ane bo to co się z nią tam dzieje tego nawet sam Rambo by nie wytrzymał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 16, 2018 Share Napisano Kwiecień 16, 2018 Archiwizuje. Brak dokumentu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts