WhiteWarrior Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 FP i Ch w wersji EG: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Widok tak rzadki że musi tu być: Wściekła Fluffle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Jej "Pfff" wreszcie ma sens Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Aż boję się zapytać jaki sens ma na tym filmiku... -No dobra pora na obrazek. -Ostatnio ja wybierałam teraz ty! -A więc pamiętasz kiedy dałaś huga Chrysalis? -Pewnie! -Cała Equestria to pamięta! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Kto jest najlepszym przyjacielem FP? Bo mi się wydaje że Chrysalis, ale nie wiem, więc się pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Kto jest najlepszym przyjacielem FP? Bo mi się wydaje że Chrysalis, ale nie wiem, więc się pytam. -Mam wielu przyjaciół. -Badababa!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Dziwie się że ja, taki wielki fan słodziutkiej Fluffle jeszcze nigdy tu nie zajrzałem ... C: Podobał Wam się świąteczny odcinek z Fluffle? Wg mnie jest niesamowity na końcu bardzo wzruszający. Ogólnie było dużo słodkości!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ten świateczny odcinek był chyba najlepszym ze wszystkich do tej pory. Obejrzałam go już z 10 razy i nadal mi mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 dziękuję za odpowiedź. A co do odcinka, po prostu tak jak mówi Burning Question: obejrzałam go chyba dziesięć razy i nadal mi mało. Według mnie gdyby nie prawa autorskie to FP mogłaby występować w serialu. A wy jak myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Gdyby kiedyś pojawiła się w jakimś odcinku, choćby w tle, to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 To moje marzenia by się spełniły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Może się pojawi przecież Derpy była stworzona przez fandom i się pojawiła podobnie może być z Fluffle Puff. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Derpy najpierw pojawiła się w odcinku, a potem dano jej coś powiedzieć specjalnie dla fanów. Fluffle to postać czyjaś, spoza kreskówki i musieliby zapłacić tej osobie za używanie wizerunku fluffle, a domyślam się, że żadnemu producentowi nie zechce się wydawać kasy na czyjąś OC. Szczególnie że nawet ze sprzedaży zabawek z nią spory procent zysków szedłby do autora Fluffle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Powiedziała osoba mająca avka z jej filmiku... "PFUDOR" się kłania -Daj jej spokój! -Dobra, dobra... i szczerze mówiąc zgadzam się z tym, ale cóż jedna osoba kontra Hasbro... mogą wykpić Fluffle i zarobią majątek na zabawkach, a jedna osoba dziesięciu domów nie potrzebuje... (nie przesadzam prawda?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) Tak, ale producenci nie robią rzeczy, które im się nie opłacają no i tyle. Nawet jeśli mają wybierać między straceniem drobnego promila swoich dochodów, a nie straceniem ich, to wybiorą drugą opcję. Wykupiliby Fluffle gdyby istniała szansa, że zwiększy to oglądalność czy coś, ale nie zwiększy, ponieważ i tak tylko fandom ją zna. Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Błędne koło. Fandom ją zna bo o niej wie, reszta świata poznała by przez serial, ale są na to nikłe szanse bo nie wiedzą czy im się to opłaci, a nie dowiedzą się do puki nie spróbują... a nie spróbują bo niewiedzą. :LZ1bP: Dziwie się że ja, taki wielki fan słodziutkiej Fluffle jeszcze nigdy tu nie zajrzałem ... C: Podobał Wam się świąteczny odcinek z Fluffle? Wg mnie jest niesamowity na końcu bardzo wzruszający. Ogólnie było dużo słodkości!! Filmiki z Fluffle mają to do siebie że czasami nie kończą się na napisach końcowych, widzieć ja Fluffle odzyskuje futerko ooo... Dobra, ten filmik pokazuje że Chrysalis ma w sobie trochę dobra ale jeśli o to chodzi ten filmik pokazuje to lepiej, i ujawnia pewną prawdę odnośnie Chrysalis, a może nawet wszystkich changelingów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ja tam myślę, że changelingi wybrały po prostu zły sposób na zdobywanie "jedzonka" a równie dobrze mogłyby to robić żyjąc w zgodzie z poniaczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Osobiście sądzę podobnie, ale to już wybór ich i ich królowej... A tu dyskutujemy raczej o Fluffle. -Wiesz że lubię Chrysalis -Wiesz że jestem padawanem Discorda, a jednak muszę dbać o ład. -ech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Fluffy to OCek. Przenoszę do właściwego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts