Angdey Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 (mam pewien pomysł, że by inni mogli dojść do zabawy bez problemu przypuść my, że wyprawa liczy dużo kucyków i zapisany gracz wcieli się w tego kuca, który będzie jego postacią) Nie za bardzo rozumiem... A gracie wy może jeszcze? Od ponad tygodnia nikt się nie odezwał... Nie jestem pewna, czy prowadzić sesję dalej? Pospamujcie trochę odpowiedzią na moje pytanie, to zobaczymy. Jeśli nikt nie dojdzie, a wy zostaniecie, to i tak będę prowadzić. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Jasne prowadź tylko zapomniałem o temacie xD co mi się zdarza chodzi o to że w naszej grupie jest z około 20 kucyków i gracz ja będzie chciał zagrać to wcieli się w swojego oc jako jeden z tych tzw botów. co prawda w żadnej akcji nie biorą udziału tzw boty tylko my:P Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Ja nadal gram, tylko czekam na was :cGGTb: Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Spojrzała się na Lucky'iego. Nie nie wiem o niej nic szczególnego...chyba, że znajdę coś o niej w centralnej bazie danych...ale to po jedzeniu popatrzę.*uśmiecha się* Po czym dalej jadła to co miała na talerzu. Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 -A miałaś kiedykolwiek, no, hmm-Lucky zaczerwienił się-ogiera? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 *uśmiechnęła się i spojrzała na Lucky'iego* Wybacz rozczaruję cię...Jestem zajęta. Link do komentarza
Angdey Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 *Nie mogę patrzeć na to, jak ten wątek umiera śmiercią naturalną!* - No dobra. Zbierać się! Idziemy! Sierżant wyszła z budynku. Na zewnątrz było już całkiem jasno. Słychać było przytłumione odgłosy pegazów, jednak nie było widać żadnego z nich. Gdy wszyscy wyszlina zewnątrz, odezwała się: - A więc teraz podzielimy się na dwie grupy. Był ktoś już kiedyś w Cloudsdale? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Spojrzała się na Sierżant. Niestety nigdy tu nie byłam, gdyż urodziłam się w Black Water i tak tylko mieszkałam, a co do rozdzielenia to po co iść na 2 grupy? Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 -Ja również nie byłem w Cloudsdale-odpowiedział Lucky-Tu jest tak pięknie... Link do komentarza
Angdey Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 - Dobrze... Więc Orange i Lucky pójdą razem po prowiant - zwróciła się do Orange i Lucky'iego, podając im mapę Cloudsdale. Po chwili dodała kierując wypowiedź do Dark'a - A Dark ze mną do fabryki pogody. No chyba, że nie chcesz. Zastanów się, a ja powiem reszcie co jest grane. Zastanawialiście się dlaczego jest tutaj tak cicho i nikt tędy nie przechodzi? Otóż otacza nas magiczna bariera. Okrywa cały ten budynek. Jest to jedno z pięciu rozmieszczonych po całej Equestrii Laboratoriów Królewskich, w których wykonywane są różne badania, doświadczenia... Dość niemiły widok. Dlaczego mogliście i możecie ją widzieć? Bo zgoda na to przedstawiona jest w pięciu kopiach dokumentów w czterech modyfikacjach, zgoda ustna i świadomie utrzymuję was na terenie tego obiektu. Gdy odejdziecie od ściany na sześć metrów bez mojej świadomości, budynek zniknie, a wy o nim zapomnicie i o wszystkim, co się w nim działo. Oczywiście jest możliwość zachowania wspomnień, za zgoda obecnego władcy Equestrii, prezydenta miasta i osoby, która zatrzyma wam te wspomnienia, a następnie odda. Ale wróćmy do tematu... Orange i Lucky. Macie nieco pobiegać do sklepach oraz targu i znaleźć te rzeczy - powiedziała podając listę Lucky'emu. Następnie odwróciła się, odeszła parę kroków i spojrzała na Dark'a. - Zdecydowałeś się już? Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 -Ech, no, jak to powiedzieć-powiedział Lucky-piszesz jak Scootaloo pazurem... Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (uprzedzam, że Dark będzie nie obecny do końc czerwca prawdopodobnie.) No to pójdziemy wpierw na targ chyba. Spojrzała na mapę i widziała, że targowisko jest dość nie daleko od innych sklepów. Wiesz chyba pójdziemy najpierw do sklepów, gdyż nie będziemy targać cięższych rzeczy dalej...*uśmiecha się.* No dobra to co tam masz napisane? Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 -No właśnie mówiłem, że Sierżant L pisze jak Scootaloo pazurem-odpowiedział dośc gniewnie-Może ty spróbujesz przeczytac?! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Podchodzi i próbuje odczytać listę zakupów. Hmm... (łuna napisz co moja postać czyta na tej kartce;P chyba, że mamy sobie sami wybrać) Link do komentarza
Angdey Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Zawartość kartki na wasze życzenie: (postacie nabiegają się nieco po miasteczku) Oto lista produktów, które MUSICIE zdobyć: - prowiant suchy mający wystarczyć na co najmniej trzy tygodnie w tym: chleb, suszone mięso, ew. owoce - dwa zapasowe bukłaki na wodę - odtrutkę na użądlenie Wertsontakulika Olbrzymiego - eliksir przemiany - bicz z włosia Spidermaximusa - zapas strzał (co najmniej 20 strzał) - mapę południowej Equestrii Mam nadzieję, że podołacie zadaniu. Gdy zdobędziecie te rzeczy, wróćcie do kwatery od odwrotnej strony niż ta, którą wyszliście. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Udało się jej odczytać pismo. I spojrzała się na mapę. No to trochę się przejdziemy.*uśmiecha się.* To lecimy najpierw po cięższe rzeczy kończąc na lekkich? Spytała się Luck'iego Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -Wystarczy, że bardzo dobrze umiem lewitowa ciężkie rzeczy-odpowiedział Lucky.-Możemy pójśc kolejno po kolejne zakupy, chyba, że masz inny pomysł?-spytał się Link do komentarza
Angdey Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Sierżant wyjęła z torby pergamin i napisała na nim: "Chętnych do wyprawy zapraszam przed fabrykę pogody o godzinie 18 Sierżant L" Powiesiła go na tablicy znajdującej się przy urzędzie miasta, a następnie zniknęła we wnętrzu fabryki pogody. Edytowano Maj 31, 2013 przez łuna. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Spojrzała się na mapę. Tak może pójdziemy najpierw na koniec miasteczka, gdzie jak widzę z mapy to tylko tam można zdobyć tą odtrutkę. Link do komentarza
Merszyt Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Dobrze, zgadzam się-odpowiedział Lucky.-Mam do ciebie jednak jedno pytanko:czemu chciałaś pójś na tę wyprawę? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Spojrzała się na Ogiera. Z powodu braku jakich kol wiek misji w bazie...A tu się wybrałam i jest co porobić za to teraz. I zawsze jakieś dodatkowe dobre akcje na konto dojdą. Podskoczyła delikatnie, by jej sprzęcik się uniósł lekko do góry i go poprawiła, gdyż lekko wbijał się w jej grzbiet. Ah od razu lepiej. (mówię też, że ma na sobie swój dość ciekawy sprzęcik sprzęcik ) Link do komentarza
Angdey Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (To nie ma sensu... jutro pojawi się tu nowa postać, ale od 21 dni czekam na odpowiedź i żadnej odpowiedzi zastać nie mogę! Czekam na was i czekam, a jak tak dalej pójdzie, to będę musiała zamknąć sesję, która znajdzie swoje miejsce w koszu "i cały misterny plan w pizdu...".) Link do komentarza
Angdey Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Nowa postać!Imię: Lia Cinereo Scala Wiek: 18 Rasa: PegazCharakter: Miła, towarzyska, ma poczucie humoru. Lubi wyzwania. Nie lubi się poddawać.Zawsze stara się dotrzymać danego słowa. Historia: W swoim czasie będzie odkryta w akcji. CM: Tęczowy język - Dobra znajomość języków i szybka nauka nowych, poprawność językowa i wygłaszanie dobrych mów. _________________________ Dzisiaj wyjeżdżam i będę mało dostępna przez najbliższy tydzień. Link do komentarza
Merszyt Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Lucky, przeglądając jeszcze kartkę, nagle zauważył nową towarzyszkę. Odwrócił się do Orange i zapytał się półgłosem: Skąd ona się tu wzięła? Link do komentarza
delet this Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (Można jeszcze dawać zgłoszenia?) Link do komentarza
Recommended Posts