Omega Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Rainbow weszła do środka rozglądając się ciekawie po pomieszczeniu. - Fajnie tu masz - stwierdziła po bliższych oględzinach - i spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 -Spokojnie jeśli nic się nie dzieje, czasami przychodzą do mnie kuglarze z jakąś sprawą ale teraz mam wolne więc chwile mi się ucięło drzemkę...-powiedziałem szukając czegoś w szafce- Napijesz się czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 - jasne - odparła siadając na twoim łóżku - dzisiaj jest bardzo ciepło. Chętnie się czegoś napiję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 -Kawy, herbaty, wody...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 - coś zimnego - poprosiła z uśmiechem i położyła się na łóżku przeciągając się jak kot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Lekko zacisnąłem zęby widząc ja Rainbow się rozciąga. Popstrzyłem do szafki w celu odnalezienia czegoś zimnego... -Hmmm... z zimniejszych mam trochę cydru lub butelkę rzadkiego wina.-powiedziałem patrząc na butelkę wina w której znajdowała się jedynie połowa owego płynu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 - Nigdy nie piłam wina - powiedziała siadając na łóżku by lepiej zobaczyć butelkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Wyjąłem ową butelkę i pokazałem ją Rainbow. -E tam... moim zdaniem wino podobne do cydru tylko czuć bardziej winogrono niż jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 - Z chęcią sprawdzę - powiedziała wstając. Wzięła od ciebie butelkę i nalała sobie trochę do kieliszka, który leżał na stole. Wypiła trochę i oblizała wargi - dobre - stwierdziła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 -Nie ma co się dziwić, z tego co pamiętam to wino w Fillydelphi. -powiedziałem siadając po czym nalałem sobie kieliszek wina- Mam nadzieję że nagroda za udział w turnieju cie zadowoliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Tak, będę miała co czytać - powiedziała zadowolona - Więc? Jak mi poszło jak na pierwszy raz? Byłam świetna, co nie? - zapytała podnosząc dumnie podbródek po ponownym skosztowaniu wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (kurcze... w tej sytuacji... jak to brzmi xD) -Pewnie, nie wielu podczas swoich pierwszych starć z kośćmi zagrało ze mną więc można śmiało powiedzieć że poszło ci bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 (to było niezamierzone xD) - Skoro niedługo jedziemy do Canterlotu, a ty praktycznie razem z nami, to może po drodze mógłbyś mnie jeszcze trochę poduczyć, co? Pokazałbyś mi parę sztuczek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 -Czemu nie, mogę cie też nauczyć grać w inne gry. Może jestem graczem w kości na poziomie mistrzowskim ale inne gry mam opanowane na profesjonalnym poziomie, więc mogę cie ich nauczyć lub pokazać parę dozwolonych sztuczek w czasie gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Super - powiedziała Rainbow - nie mogę się doczekać podróży do Canterlotu. Może uda mi się znowu spotkać z Wonderbols. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 -Wszystko jest możliwe. -powiedziałem siadając na łóżku obok Rainbow- A na razie co masz zamiar robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Chciałam ci podziękować za nauczenie gry w kości - powiedziała z uśmiechem - co powiesz na kilka rundek w powietrzu? Po ścigalibyśmy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 -Z chęcią ale innym razem. Jedyne co teraz chcę to odpocząć...- powiedziałem lekko się przeciągając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Fakt, na pewno miałeś dużo roboty - powiedziała tracąc trochę animuszu - a może jutro dasz się namówić na wspólny lot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Czemu nie a na razie... -powiedziałem nalewając wino do obu kieliszków- Zdrowie -tym razem powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Zdrowie - odparła przechylając swój kieliszek do końca. - No to ja już idę - powiedziała i ruszyła przed siebie lekko rozkołysanym krokiem. Otworzyła drzwi i tyle ja widziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Wzruszyłem ramionami i usiadłem na fotelu zastanawiając się co teraz zrobić... czy pójść popracować czy odpocząć jeszcze przez jakiś czas. Postanowiłem chwilę odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Wstałeś z fotela i runąłeś na miękkie łóżko rozkoszując się jego miękkością. Przyjąłeś najwygodniejszą pozycję i leżałeś na pościeli, całkiem zrelaksowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Jedyne o czym teraz marzyłem to o śnie, chciałem się przespać bo na dziś miałem dosyć roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Leżałeś na łóżku, starając się zasnąć. Hałasy obozu, były tylko częściowo tłumione przez ściany twojego wozu, ale nie poddawałeś się. Musi być jakiś sposób by szybciej zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts