pepeh Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Znalazłem ciekawy film jak radzić sobie z hater'ami:http://www.youtube.com/watch?v=xB5oXLTrhSo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 A jest tego wersja Polska... bo z angielskiego najlepsza nie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 początek coś tam rozumiałem ale potem odpadłem nie ma wersji polskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Facet mówi z sensem, bardzo logicznie i nie nudzi, ale to wszystko jest dość oczywiste moim zdaniem :> Chociaż z drugiej strony może nie być oczywiste dla wszystkich, a nawet jeżeli jest, to dobrze to zebrać do kupy i jakoś fajnie przedstawić, co właśnie Saberspark zrobił. A tak poza tym - naprawdę hejterzy to taki problem? Spotkaliście się gdzieś z nimi poza sekcją komentarzy na jutubie? Bo wielu przypadkach mam wrażenie, że wszyscy strasznie wyolbrzymiają zjawisko "hejtu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 To nie chodzi raczej o Polskę. Zauważ że tworzący filmik pochodzi albo z U.S.A. albo z Anglii <Wnioskuje po języku użytym w filmiku>. W U.S.A. hejt jest większy niż u nas. Wystarczy obejrzeć początek Dokumentalnego filmu o Bronies. Stacja telewizyjna w U.S.A. nawet zaczęła hejcić bronies. To już powinno być porównaniem, u nas na razie była relacja w radiu z meet'u. Jak dla mnie to jest już znacząca różnica. Red out. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Cóż zrobić, tacy są ludzie, nigdy ich nie zmienimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 A tylko spróbuj coś zmienić to jeszcze będą się z ciebie śmiali. Taka prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Meh...autorem tego filmiku jest Saberspark jedna z bardziej znanych osób w fandomie. Gość tworzy co miesiąc listy najlepszych piosenek według jego rankingów. Co do tego filmiku skupia się głównie na samej genezie zjawiska oraz jak z nim walczyć..nie tylko w internecie. Zauważ że tworzący filmik pochodzi albo z U.S.A. albo z Anglii <Wnioskuje po języku użytym w filmiku>. W U.S.A. hejt jest większy niż u nas. Wystarczy obejrzeć początek Dokumentalnego filmu o Bronies Tu chciałbym małe sprostowanie..te wiadomości nie są szczególnie uprzykrzające, zwłaszcza, że większość i tak pochodzi z dość niepewnych źródeł. Np Fox News to konserwatywna stacja telewizyjna dla staromodnych Amerykanów w średnim wieku lub starszym. Zaś np. Howard Stern to nikt więcej jak show men który nie raz, nie dwa, mijał się z prawdą i obrażał ludzi insynuując głupie rzeczy. To stary opuszczony showmen, który łapie się ostatniej deski ratunku by wywoływać i szukać sensacji tam gdzie jej nie ma...I tak w USA hejt jest większy niż u nas i(paradoksalnie)..tam też bronies jedynie są postrzegani negatywnie przez media, nawet w Polsce nie było czegoś takiego jak tam,ale...to USA..im można wybaczyć głupotę i ignorancje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Tak jak mówiłem, u nas jest łagodniej i raczej nie spotkamy się z otwartym hejtem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 A jest tego wersja Polska... bo z angielskiego najlepsza nie jestem Zawsze jest opcja włączenia polskich napisów To nie chodzi raczej o Polskę. Zauważ że tworzący filmik pochodzi albo z U.S.A. albo z Anglii <Wnioskuje po języku użytym w filmiku>. W U.S.A. hejt jest większy niż u nas. Wystarczy obejrzeć początek Dokumentalnego filmu o Bronies. Stacja telewizyjna w U.S.A. nawet zaczęła hejcić bronies. To już powinno być porównaniem, u nas na razie była relacja w radiu z meet'u. Jak dla mnie to jest już znacząca różnica. Red out. Może dla czego że większość ludzi w Polsce przynajmniej dla mnie nie wie o Naszym istnieniu i dlatego nie ma aż takiego hejtu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 I trafiłeś w sedno całego zjawiska. Mało ludzi o nas wie. W U.S.A. było o tym głośno i dla tego jest taki hejt na temat bronies. Masz repka za spostrzeżenie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Właśnie, kto z tu obecnych może z czystym sumieniem powiedzieć, że nie ukrywa bycia Bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Ja raczej nie :C . I nie wiem czy będę miał odwagę żeby to powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Właśnie, kto z tu obecnych może z czystym sumieniem powiedzieć, że nie ukrywa bycia Bronym? Osobiście oznajmiłem dwóm swoim kolegom, że jestem brony, podeszli do tego ze zdziwieniem, ale potem się przyzwyczaili, że jestem inny. Oczywiście nie rozgłaszam tego wszystkim, ale jak by się ktoś spytał o to czy lubię kucyki, to bym się przyznał. Moja odwaga jest spowodowana tym, że przebywam w towarzystwie prawdziwych kolegów, a jeżeli ktoś miał by z tym problem, to wysrane bym miał na niego, a jeżeli problem przerodził by się w dręczenie, to pokazał mu, kto ma większe jaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie oto mi chodzi, to nie problem powiedzieć o tym komuś, komu się ufa. Są ludzie (no właśnie, w Ameryce...) którzy to wręcz manifestują, i myślę, że wszyscy możemy im pozazdrościć odwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Sądzę, że nie tylko odwaga gra tutaj rolę, lecz również chęć walki o swoje przekonania i słuszność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 To właśnie jest odwaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 A tak na serio to przecież oglądanie poniaczy nie jest niczym złym dla niektórych to tylko kolejna bajka a w końcu bajki są dla całej rodziny to dlaczego komuś to przeszkadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Jak widać przeszkadza, nic z tym nie zrobisz bo musiał byś zmieniać psychikę hejtruw. Nic się na to nie poradzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Właśnie, kto z tu obecnych może z czystym sumieniem powiedzieć, że nie ukrywa bycia Bronym? Ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExMachina Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Gratuluję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Bez oglądania filmu mogę powiedzieć krótko - każda popularna rzecz ma swoich fanów oraz "hejterów" Tak było, jest i będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) jeszcze coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=hCh_FgNqqAk Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts