KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 A już myślałem by was wysłać na jeden statek... cóż... szkoda.' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Jako że niewiele o was wiem i zapytam: 1 ilu takich się zmieści w futerku Fluffle puff? 2 jesteście jakoś spokrewnione z Changelingami? 3 Co sądzicie o Chrysalis? 4 Czy jest coś czego nie lubicie? 5 Jak jest wasza ulubiona pora dnia? a roku? 6 Czy kiedykolwiek byłyście najedzone? 7 Lubicie muzykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Jak wygląda śmierc parasprite'a?(jeśli wgl umieracie) Macie jakieś zainteresowania oprócz jedzenia ;P ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) A już myślałem by was wysłać na jeden statek... cóż... szkoda.' CO?! Zjemy twój dom i twoją rodzinę. Jako że niewiele o was wiem i zapytam: 1 ilu takich się zmieści w futerku Fluffle puff? 2 jesteście jakoś spokrewnione z Changelingami? 3 Co sądzicie o Chrysalis? 4 Czy jest coś czego nie lubicie? 5 Jak jest wasza ulubiona pora dnia? a roku? 6 Czy kiedykolwiek byłyście najedzone? 7 Lubicie muzykę? 1.Fluffle Puff? Ona jest straszna. Nie zbliżamy się do niej. Kiedyś jednego z nas POLIZAŁA! 2.Nie. Nigdy w życiu. 3.Wygląda jak ser szwajcarski.... mniam. 4.Nie lubimy smoków. 5.Pora dnia? Noc, wtedy się najlepiej poluje. Roku? Wiosna, wtedy kwitną pyszne kwiatki. 6.Nigdy.. A nie! Czekaj. To było raz... jakieś 2000 lat temu. Za dużo czekoladowego deszczu Discorda.. 7.Uwieeeelbiaaaamyyyy Jak wygląda śmierc parasprite'a?(jeśli wgl umieracie) Macie jakieś zainteresowania oprócz jedzenia ;P ? My nie umieramy, ewentualnie jeden zjada drugiego. Muzyka.. tak, słuchanie muzyki... Edytowano Styczeń 13, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts