Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Weszłam jakby nigdy nic i podeszła do lady, miałam przy sobie sakiewkę pieniędzy ,więc od razu postanowiłam coś zamówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Witam w Cukrowym Kąciku co mogę.. - przerwała i wybałuszyła oczy - kim ty jesteś? Jeszcze cię tu nie widziałam, a znam wszystkie kucyki w Ponyville. To znaczy, że jesteś tu nowa?! To super! Uwielbiam zawierać nowe przyjaźnie, jestem Pinkie Pai a ty? Skąd jesteś? Jak się nazywasz? zamieszkasz tu? O rety o rety tak się cieszę, że cię poznałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Widzę że trafiłam bardzo dobrze - Witaj pochodzę z...Canterlot i.. nazywam się...- Wolałam dla pewności nie zdradzać swego imienia - Moon Light - To było pierwsze co wpadło mi do głowy - tak jestem nowa i nie znam tu nikogo. Jak znajdę tu miejsce do zamieszkania to tak - Wymuszałam uśmiech co się udawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Super. Jeny nie mogę się doczekać aż poznasz moje przyjaciółki - powiedziała skacząc do około - musimy ci zrobić imprezę powitalną Będą balony, poncz, ciasto i mnóstwo kucyków. Zobaczysz będzie fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 "Hah mówiłam bułka z masłem" - pomyślałam. Na to wszystko co mówiła mdliło mnie od środka - To bardzo fajnie - Udawałam że się ciesze - Ja też się nie mogę doczekać - Powiedziałam z błyskiem w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Chwila - powiedziała zatrzymując się - powiedziałaś, że nie masz tu jeszcze mieszkania? Możesz spać tutaj! - powiedziała rozkręcając się jeszcze bardziej - To jak zgodzisz się? Ale będzie zabawa, piżama party, zabawne historie układanie grzyw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Z powodu braku wyboru nie mogłam nic innego zrobić, poza tym była to świetna okazja na zdobycie większego zaufania - No.. mogę się zgodzić - Powiedziałam z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Suuuper! - zakrzyknęła Pinkie i uścisnęła cię mocno - zaraz znajdę ci pokój! poprowadziła cię, na górę i wprowadziła do sporego pokoju po lewej. Miałaś tam łóżko, biurko, szafę i kufer. Wszystko czego potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Rozejrzałam się - Nawet tu miło, dziękuję - Powiedziałam z udawanym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Ok, rozgość się, ja muszę wracać za ladę - powiedziała odchodząc. Nareszcie zostałaś sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Zamknęłam, a dokładniej zablokowałam drzwi magią i zasłoniłam okna. Magią starałam się skontaktować z bractwem by powiedzieć o moich postępach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Po chwili poczułaś uczucie czyjejś obecności, udało ci się skontaktować z bractwem. - Raportuj Hasira - usłyszałaś głos Starka w swojej głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Udało mi się zyskać zaufanie już jednego z kucyków o imieniu "Pinkie Pie" jest Elementem śmiechu, aktualnie zaprosiła mnie do siebie, będę tu mieszkała dzięki czemu zdobyłam już zaufanie tej klaczy. Oznajmiła że zamierza mi zrobić przyjęcie powitalne i zapoznać mnie z resztą powierniczek Elementów Harmonii. Przedstawiłam się pod imieniem Moon Light dla ostrożności, czyli w skrócie wszystko idzie zgodnie z planem - Powiedziałam z podstępnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Dobrze, przekaże to naszej pani - powiedział - działaj tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Dobrze... to tyle, gdy uda mi się zrobić większe postępy poinformuje was... żegnaj - Wyłączyłam zaklęcie, odsłoniłam okna i usunęłam zaklęcie z drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Teraz może by wyciągnąć coś z Pinkie. Jest tak łatwowierna, że pewnie nie będzie nic podejrzewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Zeszłam więc już na dół, od razu wiedziałam jak ją podejść - Hej Pinkie Pie! - Zawołałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Coś się stało? - zapytała Pinkie z uśmiechem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Chciałam Pinikie z tobą porozmawiać - Powiedziałam z udawanym uśmiechem - Prowadzę pewne notatki na temat Elementów Harmonii... I mam do ciebie jedno pytanie ponieważ na resztę znam odpowiedź, wiesz gdzie znajduje się ich dokładne położenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Nie, ja nie wiem -powiedziała wesoło - ale Twilight powinna coś wiedzieć. Przedstawię ci ją dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Skoro tak mówisz - Uśmiechnęłam się fałszywie ,a pomyślałam "cholera..." - Więc nie mogę się doczekać...- "...aż zarżnę jej gardło.." dopowiedziałam w myślach z uśmiechem lekkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Wiesz nie ma teraz żadnych klientów, to może opowiesz mi coś o sobie? - zapytała Pinkie kręcąc się pośród wypieków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - O mnie ? - Zastanawiałam się - cóż... nie ma o mnie co za bardzo opowiadać, jestem zwykłym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Nie mów - zdziwiła się Pinkie - Na pewno jest coś co cię wyróżnia. Na dolej, nie krępuj się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Umiem na przykład...um...em...- zastanawiałam się - Podlewać kwiatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts