Omega Napisano Wrzesień 13, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - Jakbyś czegoś potrzebował po prostu powiedz - powiedziała po chwili Twilight - na pewno coś wymyślimy - dopiła herbatę i wstała z krzesła - wybaczcie ale muszę iść. Obiecałam napisać list do Księżniczki. - Nie ma sprawy Twilight - żachnęła się Applejack - i tak mieliśmy już iść prawda RogueMane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 - Oczywiście - dopijam swoją herbatkę na szybko po czym wstaję. "Steel: Ciekawe o czym będzie ten list" "Rogue: Ciekawe o czym będzie ten list" Po wypiciu herbatki podchodzę do AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - To co? - zapytała się retorycznie Applejack - idziemy na farmę? Nie chcemy przecież przeszkadzać Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Dobra - powiedziałem i wyszedłem. "STEEL: FOCH... FOCH EWERYHERE" Kiedy stanę na zewnątrz to poczekam aż wyjdzie AJ, wkońcu za niedługo impreza na moją cześć i nie chce się spóźnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 AppleJack wyszła zamykając za sob drzwi. Spojrzała na ciebie zniecierpliwiona. - Co ty tu jeszcze robisz? - zapytała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 - Czekam na ciebie - odpowiedziałem potem spoglądnąłem na nią. - Coś się stało? "STEEL: Okres jak widzę, wcześniej w tym roku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 - Przecież zaraz zacznie się twoje przyjęcie! - powiedziała Applejack jakby to wszystko wyjaśniało - lepiej się pośpiesz. Pinkie z pewnością już na ciebie czeka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 - Dobra - powiedziałem po czym idę do tego cukrowego kącika czy jak to tam się nazywa. "Steel: Mam złeee przeczucia co do tej imprezki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ruszyłeś tam gdzie wskazała ci Applejack. Z daleka dało się słyszeć głośne rozmowy i śmiechu. Najwyraźniej impreza powoli się rozkręcała. Byłeś już tylko kilka kroków od drzwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Wchodzę na imprezę z uśmiechem. By zacząć się bawić na tej imprezie i zapewnić sobie to czego dawno nie robiłem. Zabawy. "Steel: A mordowani kocy i gryfa na Ścianie Rozrywki?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 W środku było pełno kucyków. Pośród nich ciągle migał jakiś różowy kształt co chwila zmieniający położenie. Nagle pojawił się też przed tobą. - Wreszcie jesteś! - zawołała uradowana Pinkie ściskając cię - Witaj na swojej imprezie powitalnej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) - Dzięki wielkie, ale nie musiałaś tego robić... - powiedziałem z wymuszonym uśmiechem, gdyż wciąż nie mogłem pojąć czemu ona to robi. "STILL: Dragi" Edytowano Październik 3, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 - Ależ nie, to mój obowiązek, by przywitać każdego nowego w Ponyville! - żachnęła się Pinkie - inaczej mógłbyś nie poznać nowych przyjaciół i byłbyś samotny i smutny. A teraz na pewno poznasz kogoś kogo polubisz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 - Dzięki... naprawdę. Od dawna nikt czegoś dla mnie nie robił. "Stell: Forever Alone" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 - Ależ nie ma za co - odparła Pinkie Pie kręcąc głową - robię tak dla wszystkich swoich przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 - Dobrze wiedzieć - powiedziałem po czym wchodzę głębiej do środka by się przyjrzeć imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Wewnątrz było głośno. Kucyki tłoczyły się w cukierni zajęte rozmowami lub zabawą, a wiele z nich okupowało stół ze słodyczami. Kiedy przechodziłęś obok klaczy i ogierów przerywali swoje pogawędki i witali się z tobą i składając najserdeczniejsze życzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Miło im dziękuje i też się witam. Nigdy nie byłem duszą towarzystwa, więc zapewne nieswojo czuł tutaj. Nawet mnie nie znają a już zrobili mi jakieś przyjęcie, ja tu sensu nie widzie. Chociaż... Może prawda, przyda mi się trochę zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Przechadzałeś się pomiędzy kucykami , starając się przecisnąć przez tłum niechcący wpadłeś na jakąś żółtą klacz z różowymi włosami. Ta krzyknęła cicho przestraszona nagłym zderzeniem i poleciała na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Spoglądam w jej stronę lekko zaskoczony tą reakcją. - Przepraszam najmocniej że wpadłem na ciebie... Jestem RogueMane - powiedziałem do niej z uśmiechem i podchodząc do niej. Ja tylko na nią wpadłem, a ona z przerażeniem poleciała na ścianę. Jeśli leży to podaje kopyto by mogła wstać, a jeśli stoi to nic nie robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - D.dziękuję - odparła odwracając głowę w bok, ale przyjmując twoje kopytko. - Jestem Fluttershy - przedstawiła się piskliwie. Była bardzo nieśmiała i unikała twojego spojrzenia. Mimo to pozostawała na miejscu jakby nie wiedziała czy lepiej uciec czy czekać na dalszy rozwój wypadków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (edytowany) - M... miło mi... mi cię poznać - powiedziałem lekko zawstydzony. Czemu jestem zawstydzony? Nigdy nie byłem zawstydzony... skąd ta pewność? Chyba się nie... nie, niemożliwe. Ja zauroczyć się? Nieeee.... ale i tak stoję jak ten wół i dalej se na nią patrze zdenerwowany i być może zarumieniony. Edytowano Grudzień 24, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - To... to twoje przyjęcie? - zapytała Fluttershy patrząc to na ciebie to na kilka plakatów rozwieszonych po cukrowym kąciku. Ty też na nie spojrzałeś i zobaczyłeś na nich siebie. Dość nieudolnie narysowanego ale jednak nie sposób było nie zauważyć podobieństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) - T... tak - odpowiedziałem jąkając się. Chyba teraz jestem niemal cały zarumieniony, ale nie mam odwagi się ruszyć czy cokolwiek robić.... ta klacz, ona mnie onieśmiela. Nie lubię imprez to fakt, ale na coś się ona przydała, spotkałem kogoś z kim może będę... przestań tak myśleć, to piękna klacz więc pewnie ma już ogiera, na sto procent. To nie mal pewne że ona jest już w związku. Edytowano Grudzień 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 - Um.. w takim razie wszystkiego najlepszego - powiedziała uśmiechając się nieśmiało. - Mam nadzieję, że ci się tu spodoba. Nagle spojrzała nad twoim ramieniem i zmarszczyła brwi. - Angel! Przecież wiesz, że nie powinieneś pić ponczu! - zawołała, choć było to tylko trochę głośniejsze od jej normalnego głosu. Zauważyłeś, że jej uwaga skupiłą się na niewielkim białym króliku pochylającego głowę nad wielką misą z czerwonym płynem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts