Eyethe Othello Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Nazywam się Sara. Wiek mój, to 17 lat. Co lubię, zapewne zapytacie? Kucyki, przecież to oczywiste, inaczej nie gościłabym na tym forum. Uwielbiam czytać, pływać, grać w siatkówkę i słuchać spokojnej muzyki w samotności. Moje ulubione postacie, to Shining Armor i Księżniczka Celestia. Dlaczego właśnie te? Shining Armor jest opiekuńczy, miły ale też bardzo odważny. Księżniczka Celestia to dostojna, wyrozumiała i uczciwa klacz. Właśnie dlatego upodobałam sobie te postacie. Na temat muzyki wypowiadałam się wcześniej, ale rozszerzę ten temat. Na ogół słucham muzyki spokojnej, nie, nie mam ulubionych wykonawców. Oczywiście Octavia jest najlepsza w swoim fachu. To chyba wszystkie najważniejsze informacje o mnie. Śmiało pytajcie o co chcecie a ja odpowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj na forum. I baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 um.. hi....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Szczęść Boże! To dla Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Krótko, zwięźle i na temat. Ładny wstęp. ^^ Miłej zabawy na forum! ^^ Słuchasz może fandomowej muzyki? I tak standardowo ode mnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Dziękuję za tak miłe powitanie! :') Bardzo dziękuję, Turoniu! Tak, Ihnes. Słucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Miłego Eyethe .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Witaj na forum. Baw się dobrze. oto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Witaj serdecznie! Spokojna muzyka powiadasz? Wiesz, mam taki zwyczaj witania nowych forumowiczów jakimś utworem trance, ale dla Ciebie zrobię wyjątek. Oto ścieżka dźwiękowa z gry Bioshock 2. Dwa najlepsze utwory z całej płyty (jeśli wczytują sie powoli przejdź na YT). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Ahoj! Baw się miło ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się