ATIMKOS Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Koleny wektor tym razem SSJ Ale SSJ na blond włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Ale SSJ na blond włosy.On ma blond tylko przy regeneracji A... miałem dodać nowy komiks 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 14, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2015 Przypominam, że czas na wysyłanie prac na konkurs się kończy! A oto szczegóły gdzie wysłać prace: E-maile na które możecie przesyłać prace: [email protected] [email protected] Autor musi dać w prawym górnym rogu swojej pracy napis RYMBUŁA czcionką Verdana! https://www.youtube.com/watch?v=Q6UNZ9OaQNI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 24, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2015 (edytowany) Konkurs ciąg dalszy..... Temat kolejnej pracy to: Rainbow Dash i Tank Wszelakie pytania dotyczące konkursu możecie przesyłać na adres: [email protected] ........................................ ........................................................................ Chcielibyśmy od razu zaznaczyć iż dziękujemy wszystkim za udział i zainteresowanie. Bez przedłużania oto osoby które się dostały: (Niektóre nicki zostały pobrane z kont e-mail-owych gdyż ich właściciele nie podali swojego nicku, na YouTube/DevianArt/MLPPolska - HalfDethShadow - Stephanie Cocoa/Lisa - mamba13 - Zorysia - aga2582 - em204 - huehue.xf - kreatywnayo Jeszcze dziś zostaną wysłane e-maile do wszystkich osób informujące o tym kto się zakwalifikował a kto nie. Termin nadsyłania prac to 8-my Sierpnia 2015r UWAGA BARDZO WAŻNE Na pracy konkursowej powinien się znaleźć napis RYMBUŁA w prawym górnym rogu pracy. Oraz autorzy prac zobowiązani są do przesłania jednego ujęcia pracy wykonanego podczas pracy nad obrazem. (Jest to wymóg spowodowany koniecznością zabezpieczenia się przed kradzieżą prac). Do wyboru macie formaty JPG i PNG. Jeszcze raz termin nadsyłania prac to 8-my Sierpnia 2015r https://youtu.be/xiyiEg0WIfQ Edytowano Lipiec 24, 2015 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) Kolejny art. Klacz ma na imię Lyon Heart. Edytowano Sierpień 4, 2015 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Zapomniałem dać linki do Tłumaczenia filmiku na moim kanale YT. I testowałem też postać Luny Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 28, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2015 Testowałem nowy tablet, wzorując się na arcie narysowałem Mariusza M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Red EyeWzorowany na smoku spyro Animowana wersja Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 27, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Ogłoszenie wyników konkursu o statuetkę złotej Rymbuły Adres do kontaktu:[email protected]No i jeszcze OC SnajpereBZ http://orig08.deviantart.net/b8ff/f/2015/269/b/3/snajperebz_by_doktorwhooves-d9ayjv2.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 10, 2015 Autor Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Request: dla SifrAmalNa podstawie szkicu Hotrood Edytowano Październik 10, 2015 przez Dr. Whooves 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 Kolejna animacja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 25, 2015 Autor Share Napisano Październik 25, 2015 (edytowany) Dawno nie dawałem komiksów czas to nadrobić Bezpośredni link Edytowano Październik 25, 2015 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 31, 2015 Autor Share Napisano Październik 31, 2015 Kolejny art zwą ją "Rudą przybłędą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 1, 2015 Autor Share Napisano Listopad 1, 2015 31.10.2015, 10:52:36 Dayan napisał: Szykujesz kolejny filmik? Jak będziesz chciał zobaczyć co kombinuję zapraszam na ten kanał https://picarto.tv/DrWhooves Może trafisz na live :P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 2, 2015 Autor Share Napisano Listopad 2, 2015 Kolejny wektor tym razem jest to Latarnik A jeszcze co do Live to Picardo padło. Dzisiaj był na 2 kanale na Twitch http://www.twitch.tv/doktorwhooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 17, 2015 Autor Share Napisano Listopad 17, 2015 Kolejne tłumaczenie tym razem filmiku, Wielkie podziękowania MrStronger91 który przetłumaczył filmik ja go tylko zmontowałem Pony Python and the Holy Grail Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=TcSrrqvm1B8 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 24, 2015 Autor Share Napisano Listopad 24, 2015 Scenografia do animacji nad którą pracuję od pewnego czasu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Grudzień 24, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2015 Kolejny wektor tym razem ponysona tej osoby http://lorellai-nihil.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Grudzień 25, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2015 Test animacji Ćma wersja 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Kolejny art Dark Jewel Eclipse tańcząca z Twilight Sparkle Commission for Shadowluna1223 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 6, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2016 Sash Lilac i Mariusz M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 8, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2016 Pracowałem nad pewnym projektem który leży teraz i się kurzy. Powiedzcie mi czy go wznowić? To mała próbka tego co robię. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 19, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2016 Dobrze kolejna część układanki. Potrzebuję załogi na statek. Kto chce być kapitanem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Jaa! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 20, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2016 15 minut temu Velvie napisał: Jaa! :3 To daj namiary na swego Oc-ka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się