Jump to content

Tłumaczenia Dr. Whooves [Komiksy], Arty, Animacje.

Dr. Whooves
 Share

Recommended Posts

Dziś kolejny komiks i z okazji, że rozszerzyłem temat o arty i animację (tak jak by ktoś się zastanawiał co robię jak nie tłumaczę komiksów) niektóre to są przeróbki w PS inne wektory robione w SAI.... Co do animacji to jest ta część której jeszcze się uczę. Dzisiaj jedna przeróbka w PS jeden wektor i jedna animacja.

pinkie_s_best_night_ever_by_doktorwhoove

PS --->derpy_chora_by_doktorwhooves-d6n691f.png Wektor ---> derpy_by_doktorwhooves-d6jjcv3.png Animacja---> ola2_by_doktorwhooves-d70swid.png

Edited by Dr. Whooves

Najnowszy komiks - padłem xD

Aczkolwiek... dlaczego przełożyłeś Discordowe "I'd love to, Pinkie" jako "Przepadam za tym"? IMO "Z miłą chęcią/Z rozkoszą" pasowałoby tam nieco lepiej.

Wybacz to czepialstwo przy każdym komiksie, taka natura ;) Ponawiam też prośbę o umieszczanie linków do oryginalnych komiksów.

Dodaj może Dolara lub Bobula. Oczywiście o ile chcą.

No nie wiem... może.... zobaczę tylko czy Dolar ma swojego OC?

A tak dla wprawy twoje OC, tylko nie wiem co to za równanie masz na zdzie :P. Dlatego znaczka nie wstawiłem...

dayan_by_doktorwhooves-d796fam.png

Edited by Dr. Whooves

Troche kolor, nie taki jak oryginał,

Daj próbkę koloru jaki powinien być to zmienię, tylko nie z kredek :P. Najlepiej jak byś podał kod koloru ten jest #D37339....

A co to za kopiowanie moich rysunków? XD

Raczej wzorowany nie kopiowany :P i to na proźbę samego zainteresowanego.

Edited by Dr. Whooves

Raczej wzorowany nie kopiowany i to na proźbę samego zainteresowanego.

Gdyby był wzorowany rysowałbyś w swoim stylu a nie kopiował mój styl. Następnym razem proszę mnie pytać o odrysowanie moich rysunków nie zależnie czyje to OC.

Następnym razem proszę mnie pytać o odrysowanie moich rysunków nie zależnie czyje to OC.

Normalnie jakaś drażliwa... prawie jak Hasbro :P i nie mogłem tego zrobić bo nie zostało podane źródło rysonku. Sam podpis Ana nic mi nie mówił :shrug:

Normalnie jakaś drażliwa... prawie jak Hasbro :P i nie mogłem tego zrobić bo nie zostało podane źródło rysonku. Sam podpis Ana nic mi nie mówił :shrug:

Trzeba było sprawdzić, lub zapytać Sajback, czy to takie trudne?

Więc albo usuniesz rysunek, albo narysujesz jeszcze raz, tylko ze swojej głowy, nie chodzi mi o wygląd kucyka bo ja go wykreowałam na prośbę Sajback, ale o swój styl bez przerysowań.

Edited by *Anna*