Jake Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Jacob uspokojony spojrzał na siostrę Vel. Powiedział do niej - Witam Po czym spojrzał się na mumię i dał mu ten autograf. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Mumia podniecona skakała z nogi na nogę i podbiegła do Rebeki -Zobacz Rebecia! To legenda! To ŚMIERĆ!!!! Zawsze chciałem pana poznać! ~~~~ Rebeka spojrzała na kawałek papieru w napisem -Gratulacje - po czym zmierzyła wzrokiem słynną ,,śmierć''. Nie zły okaz - pomyślała. - Dobry... - powiedziała z małym zainteresowaniem i zeszła z konia który zaczął się szarpać. Ona zdjęła mu uzdę i powiedziała mroczym tonem - Nerw, tylko masz być grzeczny. ~~~~ Podeszłam do Jacoba i szepnęłam -Albo cię nienawidzi, albo jej się podobasz. Po chwili usłyszałam pytanie ze strony Violetty -No cóż, właśnie dlatego wam to mówię, trzeba podjąć słuszną decyzję. Jeśli wybierzemy walkę, możemy stratować kilku ludzi naszych, ale jeśli zbierzmy wystarczającą ilość mocy, osoby silniejsze mogłyby walczyć, słabsze pomagać rannym, a dysponujący mocą zrobić barierę i walczyć, a duchy itp. - spojrzałam z ukosa na zmorę - mogłyby iść na zwiady, bo i tak przez broń przenikną, a stać się mogą z resztą niewidzialne, jeśli uciekniemy, ja moja siostra i brat pójdziemy zabić woda czarnych, a wy uciekniecie, ale jeśli ich nie pokonamy, oni będą nas szukać, a kiedy znajdą wymordują... Jeśli pokażemy im chociaż, ze jesteśmy silnie, będziemy mieli spokój na co najmniej 5 lat, a jeśli ich wybijemy to wiadomo Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Violetta uśmiechnęła się mimo woli. -Miejmy nadzieję, że walka okaże się słuszną decyzją -spuściła głowę. Spojrzała na morze. -Kolejna walka... kolejne ofiary -powiedziała w myśli a po jej policzkach popłynęły łzy. Nie chciała, aby ktoś je zobaczył uciekła w stronę plaży. Biegnąc szlochała niczym małe dziecko. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Jacob lekko się zarumienił, ale nie było to widoczne i powiedział - Aha... Po czym spojrzał się na Violettte. Nie wiedział czy lepiej pójść do niej i pomóc jej się uspokoić czy zostawić ją samą. Wybrał tą pierwszą opcję gdyż była dla niego miła. Powoli szedł przez plażę w jej kierunku Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Violetta trzęsąc się cała uklęknęła na plaży. Drżącą ręką wytarła łzy spływające po policzkach. Starała się uspokoić, ale niestety nie mogła. -Dlaczego? -spytała samą siebie szeptem. Zaczęła cicho pochlipywać. Nie chciała, aby ktokolwiek zauważył jej zniknięcie. -Wolała bym sama umrzeć... -znów szepnęła do siebie i ponownie zaczęła płakać. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Jacob podszedł do Violetty i ukląkł koło niej. Powiedział - Piękny mamy dziś zachód słońca, nieprawdaż? Po czym spojrzał się na Violette i powiedzial - Serce ludzkie jeśli się do kogoś przywiążę i go straci to zawsze będzie puste. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Violetta spojrzała na niego. -Dlaczego za mną przyszedłeś? -spytała drżącym głosem nie odrywając wzroku od piasku. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Z ciemności wyłoniła się zmora. Blada, czarnowłosa, z tasakiem w głowie - Witajcie. Powiedziała z nutką irytacji w głosie.- Widzę ,że nie jestem tu jedynym potworem. Przymknęła oczy i powiedziała - Mamy Zmorę ( mnie), wampira ze skrzydłami, Kosiarza (Jacob'a), Kotołako-wampira (Violetta), Magika aniołka, wilkołaczka ( Loce), kolejną zmorę(Nocturne) , jakąś dziwną kreaturę zgaduje ,że połączenie kotołaka i wilkołaka(Sophie) , Wampirka (Adam). Delois zamyśliła się- To chyba nie ten sam kosiarz który mnie zabrał. Delois podrapała się po głowię - Na pewno się nie znamy Panie Jacob? Popatrzała na niego pusto. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Loca obudziła się dysząc. Wciąż miała łzy w oczach. - To tylko sen. To tylko sen... Mówiła sama sobie nie dowierzając. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 I jeszcze ja. Kolejna kreatura. Do usług, wampiro-wilkołak (umiem się nawet zmieniać w niewielkiego wilka ze skrzydłami nietoperza), magik i koneser dobrej wiewiórki *oblizuje wargi*. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Zmora. Kolejna zmora, ale różna od niej. Nocturne miała nadzieję, że nie będzie to konkurencja, jeśli chodziło o sny... Były tylko jej. Żeby móc wykorzystywać umiejętności, musiała mieć energię... A tej nigdy za wiele. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) - Smacznego, ja nie jem od ostatniej godziny życia gdzieś z 1900 lat minęło. Powiedziała swoim wkurzającym tonem. - Szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o wampirach - wilkołakach chociaż dużo widziałam.. Popatrzała na kreaturę. - Ja nawet trzymać przedmiotów nie mogę. Po tych słowach przełożyła rękę przez ziemie. - Chociaż mogę coś zjeść podczas snu zjawy mogą wypić człowiekowi krew. Delois uśmiechnęła się złowrogo Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez emili878 Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 moja jest niesmaczna ale mogę ci upolować wiewiórkę do wyssania :3 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - słuchasz mnie? Spytała z zdenerwowaniem w głosie- ona musi spać ,żebym mogła wyssać jej krew nie mogę tak po prostu wysysać krwii Delois włożyła rękę w ziemie żeby wyczuć wibracje czy ktoś jest w pobliżu. Niestety nic nie wyczuła ( oprócz istot obok niej >.<) Wytarła swoją sukienkę. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Loca ze łzami w oczach podeszła do nich. Nagle przybrała pokerową twarz. - Co tam... Szepnęła. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 *chwyta wiewiórkę i magicznie ją usypia* - Tak może być?? :3 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Tak lepiej... jestem trochę inna niż inne zjawy ... inaczej pije krew. Przez rękę kobiety przenika wiewiórka. Delois zamyka oczy, zwierze nie rusza się lekko "oklapło" - Już się nie obudzi. Czarno włosa uśmiechnęła się wywołując raczej negatywne uczucie strachu. - Może nie była za dobra ale krew miała dobrą. Popatrzała na zwłoki młodego gryzonia. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Pożyczy ktoś trochę jedzenia ? Mam przestrzeloną łapkę... Wymruczała. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Mam tu kilka wiewióreczek w zapasie. Częstuj się. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) Podeszłam do konia Rebeki i go pogłaskałam, po czym usiadłam na pagórku i rozmyślałam, nad słuszną decyzją. Wzięłam coś ostreko i sbie pocięłam skórę, zaczełam pić swoją własną krew. Podeszła do mnie Rebeka -Znowu masz złe dni ? -Jak widać... -Mam nadzieję, że walka pójdzie szybko i będzie dużo ofiar.... dawno nie jadłam (piłam). -Cieszę się, że przyszłaś -To tylko dlatego, że mi odmieniłaś los, przecież wiesz, że jam jest złą istotą -Wiem... Wstałam i polizałam ranę. Rana się zagoiła. Poszłam w stronę lasu i ścięłam drzewo trzema szybkimi uderzeniami. ~~~~ Tymczasem mumia udała się nad morze, a Reb poszła się ,,najeść''. Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez Bećka Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) -Hej "klątwik", jak się mieszka w piramidach??? Na małe metraże chyba nie narzekasz. Nie jest gorąco w takiej piramidce?? Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Tak na prawdę, mumie mieszkają pod ziemią, głęboko pod ziemią w grobowcach, ja mieszkam z innymi chłopakami i jedną babą, jest piękna, ale zachowuje się jak teściowa! Ale wracając do tematu jest zamumiście! Temperatura jest odpowiednia dla bandaży wszędzie brud i złoto! Wymarzone miejsce dla mumii! - mówił wesołym głosem klątwa. - musze cię tam kiedyś zabrać. Ale mumie wbrew pozorom mieszkają wszędzie nawet w starych meczetach, kościołach czy cerkwiach! Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Ja kiedyś u kolegi(wilkołak) jak mieszkałem, to mi opowiadał że kiedyś jak gdzieś mieszkał to w piwnicy mieszkała rodzina mumii. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Tak? Nie wiedziałem, że mumie mogą mieć potomków... Zapamiętam to. ~~~~~ Zjawiłam się koło brata - Klątwy i powiedziałam do jego rozmówcy -Tak w ogóle to kim jesteś , wcześniej cię tu nie zauważyłam... (a tak serio to kim jesteś? ) Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Jestem hardkorem!!! wilkołako-wampirem, kiedyś człowiekiem magiem ale mnie hybryda wiadomo jaka użarła no i już tak sobie żyję. Kiedyś mnie stary mag przygarnął, kiedy moi rodzice zginęli podczas ataku smoczycy której jakiś głupek z wioski ukradł jajo. Kiedy umarł, tułałem się po świecie i poznałem wilkołako-wampira (to ten co kiedyś u niego mumie mieszkały) który bardzo mnie polubił i kiedyś mi zaproponował przemianę. Uznałem że czemu nie, fajnie by było mieć kły, mhroczne spojrzenie i nieśmiertelność. Ostatnio wybrałem się na przygodę no i ją znalazłem, albo może ona mnie. PS: Niedawno do mnie pisał, że zaroiło się w okolicach jego domu od wiewiórek, więc za kilka dni wyjadę na polowanie (to on mnie zaraził wiewiórko-żarstwem :3). Przywieźć komuś wiewióreczkę. Podobno to jakaś wyjątkowo smaczna odmiana. :3 Link do komentarza
Recommended Posts