Ganz Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Nie wiem jak będzie ze mną, Alter Piknik Fest vol. XI w Pieńsku wzywa ;D Jak moja dziewczyna nie idzie na AP, to jestem na meet'cie. Będę wszytko wiedział pewnie ze dwa dni przed wszystkim S443556 za pewne znów Plaza Bistro, no chyba że polanka jak na II ZgC. Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Gandezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Fiiisk, jest sprawa Teoretycznie jestem pegazem ze Zgorzelca, ale w rozjazdach, stąd kopytka uwiązane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Świetnie, to teraz nie mamy nawet dwóch tygodni, żeby się zapowiedzieć GDZIEKOLWIEK i jeśli nie będzie dla nas miejsca to pocałujemy klamkę. Zawiodłem się... Ja tu leżę uziemiony w łóżku i mam załatwiać... Edit: Wiem, że brzmi jakbym wylewał żale, ale naprawde nie czuje sie na siłach tego załatwiać, mimo to spróbuję. I proszę, by następnym razem jak ktoś zacznie to organizować pomyślał, czy ma zamiar być na miejscu/coś załatwić. Bo temat na forum to może założyćkażdy w nadziei, że "może coś z tego będzie". Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Fisk Adored Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Fisk Adored, zawsze zostaje polanka. Ma być ciepło, więc w sumie nie ma problemu, chociaż wiadomo - co zapewniona miejscówka, to zapewniona miejscówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Plaza Bistro jak zwykle chętnie nas przyjmie. Duże podziękowania dla właścicielki Pani Marty, która zdążyła się do nas przekonać. Mam nadzieję, że nie damy jej powodów do zmiany zdania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 No i świetnie. Zaznaczam, że bardzo chętnie przejdę się z kimś na kebaba, jeżeli będą chętni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Nie będzie mnie, wypisać mnie z listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 No to teraz wiem na 100%, że się zjawię. CZY WASZE CIAŁA SĄ GOTOWE?! Tak na marginesie, jak wcześnie można się kogoś spodziewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Radośnie przypatatajam do McDonalda w okolicach 9.00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 My, Scyfer, pojawimy się na dworcu o godzinie 07:33. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Będę około ósmej. Albo wcześniej. Zależy, o której się obudzę i czy będę miał samochód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Dzień wcześniej pracuję do 23. Czyli znowu się nie wyśpię. . Moja insomnia musi radować Lunarną Księżniczkę, bo już nawet co jakiś czas muszę się leczyć z wycieńczenia organizmu haha. Lubię brać się za więcej niż jestem w stanie unieść, ale czasami po prostu ciało mówi "hell no, I'm NOT going" Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Fisk Adored Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Moje nieoficjalne źródła (Xsadi) mówią, że w Carefourze pojawił się szósty wave blind bagów. (Gdzie ostatnio nie było wcale) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Moje nieoficjalne źródła (Xsadi) mówią, że w Carefourze pojawił się szósty wave blind bagów. (Gdzie ostatnio nie było wcale) Potwierdzam częściowo. Jak tam jeszcze pracowałem to wykładałem kuce, ale niestety nie pamiętam z jakiego wave'u. Pisałem przed chwilą z Xsadi i padł pomysł, aby iść na rolkowisko ^^ Cena? 6 zł/h razem z wypożyczeniem rolek. Chętni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacite Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 muszę odwołać moją obecność z przyczyn ode mnie niezależnych. będę z wami duchem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 muszę odwołać moją obecność z przyczyn ode mnie niezależnych. będę z wami duchem! Nope ;( Niech się tu ekipa nie rozpada... Koleżanki pewno też nie będzie? A tak w ogóle to jak ktoś chce, to mogę rano (ok. ósmej) wziąć kogoś z Zgc na miejsce spotkania (McDonald). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Jak zobaczycie tą mordę to wiedzcie, że to ja i nie musicie jużdłużej zastanawiać się czy dobrze trafiliście. I tak, to miał być żart Powinienem się kręcić pomiędzy peronem a McDonalds pomiędzy 7 a 8 rano. EDIT: Pogoda zapowiada się na deszczową, nie pokazywać mi siębez czegoś typu bluza/kurteczka bo potem będziecie siorbać nochami. Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Fisk Adored Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 To ja będę włuczyć się za tobą ^^ i tak nie mam nic do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ýr3täi Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) My, Scyfer, pojawimy się na dworcu o godzinie 07:33. Nie badz taki pewnien, w 3ke pojawimy sie jesli dojde do siebie . I jakbys mogl podaj jakis kontackt jesli chcesz. Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Ýr3täi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) IS THAT A CHALLENGE?! BEDE O 7! I tak nie śpie hahaha (tyle ze o tej 7 to ja bede na zakupach w pobliskim Kojflundzie by sie zaopatrzyć w cukier) Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Fisk Adored Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 So much yay, meet świetny! Jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) ever! Dzięki wszystkim obecnym, tych co nie było - niech żałują. Przypominam rekord: 42 karty No i jeszcze dwie w pamięci... Więcej takich meet'ów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ýr3täi Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 So much yay, bagaznik wygodny, jeden z lepszych, Materialy "Wideo (Pewne osoby wiedza o co chodzi)" niedlugo dojda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatu Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 A teraz mi powiecie, w jakiej formie zapodać zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ýr3täi Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Najlepiej w dobrej formie( w obu czterech jesli sa jedne). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatu Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Jasne To teraz wrzucam randomowe zdjęcie z karty- https://lh3.googleusercontent.com/AJoKjfG1FadN6kVlJwCdiEmY4tL11zqHKtkuGUmAiLFUO7A5wMkwC7Y3gQoBj-bixN3uGnxOZ03Op14U i obwieszczam, że postaram się to uporządkować na jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się