Future Pony Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Niby gra fajna, niby okej ale jakoś nigdy nie mogłem się nauczyć sterowania( mimo że wbiłem prawie max lvl ) Najchętniej zobaczyłbym anime w tym uniwersum, chociaż się jakoś nie zapowiada. Ponoć za to jest manga, ale raczej nie występuje w naszym kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Mangę widziałem - lolnope. Tyle w temacie Właśnie skończyłem wbijać 15 lvl na nowej postaci(15 lvl w raptem 1h ) i muszę przyznać że jest zabawna. Mobilność maksymalna, 2 skoki i chodzenie w powietrzu @_@, cała gama ciosów z pokroju Crow control co będzie epickie w PVP a do tego, jak uprzednio z Chungiem, nowy system używania skilli - tym razem wybierasz którą z umiejętności na dany poziom chcesz zebrać, jedne ładują kule mocy inne je zużywają. No i ta ogoniasta furia w chwili uruchomienia dopalacza lvl.3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Ej, ogarnia ktoś jak pobrać Elsworda KR? (screeny) chce wreszcie zagrać Addem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Aoba - jakiego, koreańskiego? Zapomnij, nie pójdzie ci na sofcie zachodnim. Wiem bo pamiętam ile musiałem się namęczyć żeby z kwitnącej wiśni mi na kompie chodziły. Odsiedź swoje, naciesz się panienką z dłuugą...włócznią i przyjdzie chwila że i kolegą sobie pograsz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Gram w elsa dość długo i nie ciesze się Arą bo jest nią dosłowny spam na pvp. Do tego każdy używa 3 góra 4 combo na krzyż. Zostaję przy moich postaciach (VC 48lvl, IP 38lvl, BM 45lvl, InS 40lvl, DC 44lvl i właśnie zacząłem robić RF) sama Ara jest moim zdaniem nudna. Za to chcę i to bardzo Elesis GM za ten hyper active. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Blazing Heart - jesteś hardcorem. Ja to kasowałam wszystkie moje postacie co ledwo dobiły 20 lv A propo Ary, ktoś może mi powiedzieć jak jestem słaba w skali od 1 do 10? c: http://zapodaj.net/37c42edd97d8c.png.html Włócznia +3 Reszta: +2 +0 +0 +0 Tia....A na PVP jestem naprawde zajebista.....~ Ewentualnie, chciałam wyglądać pro bez zmiany klasy XD http://zapodaj.net/0513cb8e1dcd1.png.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 @UP też masz jeden pasek XD Te skille to do PvE czy PvP? Jak do PvP to zawiodłam się na tobie ;/ Też grasz LH <333 Ogólnie moje postacie: Raven-CocaColaZero VC lvl- 39 Ara-Yusuko LH lvl- 43 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) @UP też masz jeden pasek XD Te skille to do PvE czy PvP? Jak do PvP to zawiodłam się na tobie ;/ Też grasz LH <333 Ogólnie moje postacie: Raven-CocaColaZero VC lvl- 39 Ara-Yusuko LH lvl- 43 Ja już w ogóle nie będę grała na PvP, nie ogarniam, jestę strasznię słabę, od razu dedam .____. Wszyscy mają takie zajebiste postacie, a ja gram pare miesięcy (chociaż w tygodniu to chyba z 3 razy >.<) i od razu jak dojde do 30 lv to robie nową postać xD Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) @UP Khhehe ja tak miałam z Evką...myśle "CBS take zaista" a usunęłam po 20 levlu XDDDD Ja mam C na mej Arze i już także nie chodzę na PvP ale jak wejdzie SD wszystkich zmiotę 8) Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Gosutokage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 To ja gram z moją siostrą hejt na PL'u (wypowiedziała się wyżej) Mam jak na razie dwie postacie Yukikaze, Rena NW lv 63 Tsukumi, Ara basic lv 14 (nie chce mi się jej wbijać XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Ja już mam Yusuko lvl 44 i misję na SD 79/100. Czekam także na Arę YR, mam już stworzoną postać specjalnie na tę klasę Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Gosutokage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Widzę że dużo osób gra w elsworda No to teraz ja się przedstawię. Eve, CBS 57 lvl Elsword, ShK 44 lvl Chunga to usuwam więc nie mam co o nim pisać xd I jeszcze Ara, bez zmiany klasy bo czekam na LD 17 lvl Oraz z niecierpliwością czekam na dalsze postacie które już są ( albo dopiero się pokażą ) na koreańskim elswordzie Najbardziej wypatrzona przez mnie postać której jeszcze nie ma u nas jest "Add", czekam aż go dodadzą I to już wszystko ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 @Up Add jest seeexi *-* Mam już SD Nienawidzę tych ludzi co chodzą na PvP...taki spam, że głowa boli. Większość polskich dzieci nie ogarnia co to combo :_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 @Up Zajebiście wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Nie wiem jak możecie grać po koreańsku. Ja tam wole po polsku popinać. 41 lvl wczoraj nabiłem elsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Blazing Heart - jesteś hardcorem. Ja to kasowałam wszystkie moje postacie co ledwo dobiły 20 lv Mój kolega ma prawię każdą postać na pl elsu na 2 jobie 35+ z tego chyba 5 czy 6 postaci na 60+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Dobra, why nawet 20+ lv na elsie mają akcesoria demonicznego smoka <czy jakoś tak>? Bo ja taki nieogar.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Gram w to i jako moją pierwszą postać wybrałem Ravena Blade Mastera. Mam nim 44 lvl i myślę nad zrobieniem drugiej postaci. Nie wiem tylko kogo wybrać - Elesis Grand Master, Aishe Void Princess, czy Chunga Deadly Chaser. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Dobra, why nawet 20+ lv na elsie mają akcesoria demonicznego smoka <czy jakoś tak>? Bo ja taki nieogar.... Bo przesyłają sobie z innych postaci, I guess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuroki Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Wiem, że nie jestem może zbytnio w temacie ale grałam kiedyś dużo w elsworda lecz moje konto już jest pewnie zbanowane za nie wchodzenie na grę. I chciałabym zacząć trochę expić od nowa, tak to grałam Reną ale chciałabym się dowiedzieć jaka postać jest dosyć fajna do gry? Mam nadzieję że ktoś odpowie na moje głupie pytanie. ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Wiem, że nie jestem może zbytnio w temacie ale grałam kiedyś dużo w elsworda lecz moje konto już jest pewnie zbanowane za nie wchodzenie na grę. I chciałabym zacząć trochę expić od nowa, tak to grałam Reną ale chciałabym się dowiedzieć jaka postać jest dosyć fajna do gry? Mam nadzieję że ktoś odpowie na moje głupie pytanie. ;w; Większość ludzi poleca Eve Cesarzową, Elsworda (chyba wszystkie klasy) i Arę (chyba obie klasy). Osobiście grałam w to jakiś czas. Najpierw Eve, ale potem przeszłam na Ravena Weterana Ognia bo wyglądał po prostu przeprzystojnie Ale potem spróbowałam znowu Eve NazoWandetę jednakże..no gra była zbyt ograniczona moim zdaniem. Większość przydatnych itemków dostępnych tylko w item shopie. Nawet pety, a dokładniej ich karma, która jest konieczna, były w item shopie i nigdzie indziej! Kochany Gameforge~ Do tego limit dziennego grania, mało osób na mapkach i zombie przy tablicach. Grafika ładna, postacie ciekawe, sam pomysł na grę spoko, ale przynajmniej polskiego serwera nie polecam. Wolę Aiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Większość przydatnych itemków dostępnych tylko w item shopie. Nawet pety, a dokładniej ich karma, która jest konieczna, były w item shopie i nigdzie indziej! Kochany Gameforge~ Do tego limit dziennego grania, mało osób na mapkach i zombie przy tablicach. Grafika ładna, postacie ciekawe, sam pomysł na grę spoko, ale przynajmniej polskiego serwera nie polecam. Wolę Aiona. Jedyne przydatne itemy z IS to mounty, które i tak można dostać za walutę w grze, chociaż trochę drogo xd Karmę dla zwierzaków można zdobyć z questa na początku gry, da radę z taką ilością do wychować zwierzaka do końca. Limit gry jest dobry, kto by chciał noł lajfów w grze ._. Mało, na małych lvl, dalej jest ich więcej. Gram całkiem dużo, mam peta, nie mam karmy, bo nie jest mi potrzebna xd IS'a prawie nie używam, znam takich co w ogóle nie używają, dają radę, ja też. Wystarczy ogarnąć grę, co nie jest łatwe, o dziwo xd "xd" overload ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Tak z ciekawości, gra tu ktokolwiek na Void Elswordzie? (serwer prywatny, nie ma tam Adda ale lvl przychodzi szybciej i jest kilka udogodnień takie jak brak potrzeby robienia misji na klasy czy skille) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Gram przez Steama w Elsworda, 37 lvl w tym momencie. RarityV jak ktoś chce dodać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts