tajemny gostek Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Poproszę o Metro 2033. Z chęcią przygarnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Jakaś szmata do magicki?Czyżby klucz z alphy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Poproszę Space Hack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl wysłane do NawiasDoctor Who - The Adventure Games wysłane do BezimiennyKotDepth Hunter 2 - Deep Dive wysłane do YaxezGalactic Arms Race wysłane do Triste CordisRescue - Everyday Heroes wysłane do Triste CordisFarming World wysłane do Little Light Edytowano Grudzień 23, 2014 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Doctor Who - The Adventure Games ładnie proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Jakaś szmata do magicki? Czyżby klucz z alphy? Możliwe że to jest własnie owa "szmatka" do f2p Magicki: wizard wars. Daje ona 200 hp oraz -8% speeda Edytowano Grudzień 10, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Poproszę Farming World Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Ale wiem co to jest, gralem w mobe magicki juz od alphy D;Dlatego się pytam czy to klucz z tamtego okresu bo dawali wtedy podobne rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 10, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2014 Galactic Arms Race - ponieważ "masa broni" = "Borderlands 2" w kosmosie.A jeśli nie zostanę uznany za "sępa" to jeszcze:Rescue - Everyday Heroes ponieważ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Jeśli to na Steama, to poproszę S.T.A.L.K.E.R - Shadow of Chernobyl Jeśli na inną platformę / do płyty to się wstrzymam (tak, leniwy jestem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Ale wiem co to jest, gralem w mobe magicki juz od alphy D; Dlatego się pytam czy to klucz z tamtego okresu bo dawali wtedy podobne rzeczy Nie, klucz był rozdawany od września na indiegala i stąd go mam. Czyli wlicza się w okres open bety, która przypada na końcówek maja, aż do teraz Edit: Serwis https://www.indiegala.com/store rozdaje znów grę AfterFall Insanity - Extended Edition Edytowano Grudzień 10, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 SimCity 2000 Special Edition jest za darmo na Originie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Mam to i nie rozumiem jednego... dlaczego nikt nie chce Depth Hunter 2 - Deep Dive? Gra pojawiła się tu chyba 3 czy 4 raz, a jest po prostu genialna. Instrukcja obsługi: 1. Uruchomić Winampa - ATB (lub inny chillout) 2. Uruchomić grę 3. Relax... Edytowano Grudzień 11, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Ja już grałam i nie potrzebuję 2 ;3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 https://www.blocknload.com/news/ Zapisy do bety. Podajecie maila, jakieś dane, potwierdzacie adres i dostajecie klucz na steama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Mam kupon -80% na grę "About Love, Hate and ther one". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) Z dzisiejszego CD-Action: Pirates of Black Cove - Onyx gra w "Piracką" grę Uwaga - gra instaluje się w niemieckiej wersji językowej. Należy wejść do opcji Steam i zmienić język na angielski. Steam pobierze jakieś dane i będzie "I am..." a nie jakieś "Iś bin". Kody do World of Tanks: -kod zaproszenie: czołg premium, 500 sztuk złota, 6 dni konta premium -kod dla wszystkich: czołg FCM 36 Pak... LUB 340 tys. kredytów (jeśli go już masz), miejsce garażowe oraz 3 dni konta premium. - Garin "poszczela" sobie do innych Uwaga - jedna osoba, jeden kod! To nie mój wymysł. Edytowano Grudzień 16, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 -kod dla wszystkich: czołg FCM 36 Pak... LUB 340 tys. kredytów (jeśli go już masz), miejsce garażowe oraz 3 dni konta premium. Poprosiłbym ten kod. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Pirates of Black Cove Chętnie przygarnę, bardzo lubie tego typu gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) Chciałbym podziękować użytkownikowi X, dzięki któremu po awarii konsoli, będę mógł wrócić do motoryzacyjnego miasta: świrów, taboretów i wariatów - Burnout Paradise. Niestety na PC nie ma DLC Big Surf Island Edytowano Grudzień 16, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 To ja tu sobie flaki... a oni serwery wyłączyli. Dla PC. Ech. I to "fantastyczne" sterowanie: "A"/"Z" jako gaz i hamulec A polski DJ to tragedia w porównaniu z oryginałem. Szkoda, że nowe konsole nie są wstecznie kompatybilne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Jak ci nie pasuje to nie graj, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby i te sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Nie o to chodzi, nie chcę żeby ktoś to tak odebrał Po prostu wpisuję prawidłowe hasło/login - nic. I tak n-aście prób. Dopiero teraz dowiaduję się, że pozostał mi tylko singiel (to żaden problem - nie opłacałem abonamentu na Xboxie). Najbardziej zdziwiło mnie to całe A/Z, jako gaz/hamulec. Chcę ruszyć - "strzałka w górę"... i nic Po "naprawieniu" kretyńskiego pomysłu, jest tak jak być powinno. "Tylko kon... DLC, tylko DLC, tylko DLC żal". Nie, to nie biadolenie - po prostu, brakuje mi ich w garażu po ponad 100h grania Swoją drogą, wydaje mi się, że wersja PC wyświetla auta z większej odległości, dzięki czemu gra się lepiej. Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Nie o to chodzi, nie chcę żeby ktoś to tak odebrał Po prostu wpisuję prawidłowe hasło/login - nic. I tak n-aście prób. Dopiero teraz dowiaduję się, że pozostał mi tylko singiel (to żaden problem - nie opłacałem abonamentu na Xboxie). Najbardziej zdziwiło mnie to całe A/Z, jako gaz/hamulec. Chcę ruszyć - "strzałka w górę"... i nic Po "naprawieniu" kretyńskiego pomysłu, jest tak jak być powinno. "Tylko kon... DLC, tylko DLC, tylko DLC żal". Nie, to nie biadolenie - po prostu, brakuje mi ich w garażu po ponad 100h grania Swoją drogą, wydaje mi się, że wersja PC wyświetla auta z większej odległości, dzięki czemu gra się lepiej. Nie sądze aby to ktokolwiek tak odebrał, to był żart z mojej strony Nie jestem pewien, ale multi na Steam chyba jeszcze działa, zaraz to sprawdzę. No chyba że to działa na tej samej zasadzie jak np: W GTA IV - gracze na Steam grają na tych samych serwerach co ci z Windows Live. Inna sprawa: Sterowanie na klawiaturze jest słabe, nigdy nie zabiorę się za tę grę bez pada i wam też radzę. BTW: Tu chyba się robi mały offtop który jeszcze bardziej pobudzam do działania. Lepiej wstawie gdzieś jakiś post w miejsce które na prawdę tego potrzebuje Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Future Pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Z dzisiejszego CD-Action:Pirates of Black Cove - Onyx gra w "Piracką" grę Uwaga - gra instaluje się w niemieckiej wersji językowej. Należy wejść do opcji Steam i zmienić język na angielski. Steam pobierze jakieś dane i będzie "I am..." a nie jakieś "Iś bin".Kody do World of Tanks: -kod zaproszenie: czołg premium, 500 sztuk złota, 6 dni konta premium -kod dla wszystkich: czołg FCM 36 Pak... LUB 340 tys. kredytów (jeśli go już masz), miejsce garażowe oraz 3 dni konta premium. - Garin "poszczela" sobie do innych Uwaga - jedna osoba, jeden kod! To nie mój wymysł. To ja poproszę kod zaproszeniowy. Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Xardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się