SzymonL Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Syberia wysłane do Pierdoła JaskierThe Novelist wysłane do GryfDavid. wysłane do DżumaDrive To Hell wysłane do PlaguePonyGunWorld wysłane do Overlord szuMemories of A Vagabond wysłane do CalevaN Thief Town wysłane do CalevaNThief Town wysłane do PlaguePonyX-note wysłane do Triste CordisGo! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~ wysłane do CalevaNBlue Rose wysłane do CalevaNiBomber Defense Pacific wysłane do PlaguePonyBattlepaths wysłane do PlaguePonyPixel Puzzles - Japan wysłane do DowndraughtLitil Divil wysłane do SosnaMarine Sharpshooter II - Jungle Warfare wysłane do CalevaNShadows on the Vatican Act I - Greed wysłane do CalevaNRADical ROACH Deluxe Edition wysłane do CalevaN Edytowano Lipiec 8, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Northmark - Hour of the Wolf Doorways Chapter 3 - The Underworld Syberia The Novelist Bloodsports.TV Thief Town David. Drive To Hell Silent Service Silent Service 2 Drew and the Floating Labyrinth Evopollution GunWorld Memories of A Vagabond Thief Town X-note Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~ Blue Rose Project Root iBomber Defense Pacific Chip Space Hack Mechanic Escape Battlepaths Pixel Puzzles - Japan Commando Jack Litil Divil Marine Sharpshooter II - Jungle Warfare Shadows on the Vatican Act I - Greed RADical ROACH Deluxe Edition To jest do otrzymania czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 SYBERIA PLOX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Mam do oddania:Crash Drive 2 - musicie mieć konto na Steam oraz dodać mnie do znajomych (to gift)EDIT. Jeśli ktoś nie weźmie "Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~" będzie idiotą. Ta gra jest CUDNA!!! Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 To jest do otrzymania czy co? Od tego w końcu jest ten temat. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Mam do oddania: Crash Drive 2 - musicie mieć konto na Steam oraz dodać mnie do znajomych (to gift) Ja mam steam.. Mogę prosić? Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu TapatalkaOd tego w końcu jest ten temat. To od Pana GunWorld poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Ja mam steam.. Mogę prosić? Oczywiście. Dodaj mnie tylko do znajomych (Triste Cordis). Ewentualnie podaj swój nick Można prosić o X-note (visual novel z 9 zakończeniami ) Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 The Novelist można prosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Syberia... The Novelist... Jak wy to szybko tak ? David. poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Syberia... The Novelist... Jak wy to szybko tak ? David. poproszę Jak coś dobrego jest, to to szybko znika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Syberia... The Novelist... Jak wy to szybko tak ? Normalka. Wyobraź sobie taką sytuację: - Wiedźmin 3- Call of Dudy (ale literówka - oczywiście Duty) (najnowsza część)- Bioshock Infinite- Mortal Kombat X + Przepustka sezonowa- LEGO Jurassic Park + DLC- GTA V Oj by się działo xD Ok. Koniec off-topu. Gwoli ścisłości - NIE MAM tych gier na oddanie. W tym tygodniu postaram się coś wrzucić. Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Normalka. Wyobraź sobie taką sytuację: - Wiedźmin 3 - Call of Dudy (najnowsza część) - Bioshock Infinite - Mortal Kombat X + Przepustka sezonowa - LEGO Jurassic Park + DLC - GTA V Oj by się działo xD Ok. Koniec off-topu. W tym tygodniu postaram się coś wrzucić. Call of Dudy? Poproszę. Prezydentem elektem sobie pogram Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 poproszę wiedźmin 3 Triste dał to jako przykład Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Nieważne. Hehe koniec off topu, wracamy do tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Poproszę o Thief Town, Battlepaths, Drive To Hell i iBomber Defense Pacific Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Poproszę Pixel Puzzles - Japan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 poprosiłbym o Litil Divil... ciekawy tytuł chciałbym się przekonać, o czym to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Zgodnie z obietnicą (może to nie wiesiek trzeci, ale darowanemu kucykowi... )Wimp: Who Stole My Pants?Koala KidsIce Cream SurferRobo Miner18 Wheels of Steel: American Long HaulDeadlock II: Shrine WarsElizabeth Find M.D. - Diagnosis Mystery - Season 2Dr. Daisy Pet VetMahjongg Investigations: Under Suspicion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Mogę poprosić o Mahjongg Investigations: Under Suspicion i Elizabeth Find M.D. - Diagnosis Mystery - Season 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Poproszę o Mahjongg Investigations: Under Suspicion i Deadlock II: Shrine Wars Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Triste, dajta mi dead locka.. Znaczy.. Poproszę Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041X przy użyciu Tapatalka Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Overlord szu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Zgodnie z obietnicą (może to nie wiesiek trzeci, ale darowanemu kucykowi... ) 18 Wheels of Steel: American Long Haul poproszę Robo Miner Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Gryf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Się wszyscy rzucili na chińskie puzzle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Się wszyscy rzucili na chińskie puzzle Ponieważ mahjongg jest super. Faktycznie, gry szybko zniknęły. Za chwilę wyślę kody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Triste, jak jeszcze masz to poproszę o Ice Cream Surfer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się