SzymonL Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 (edytowany) Particula 25GNG-DVQB6-96AGR Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 2 godziny temu SzymonL napisał: Particula 25GNG-DVQB6-96AGR Wzięte do mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2016 (edytowany) Sins of Solar Empire - Rebelion - wysłano do TwilightSpringTrapPL (mini) DLC do Dying Light: the following - koszulka oraz motyw CDA na auto. EDIT. Czym oni tłoczą te płyty? Młotkiem? Spoiler Edytowano Kwiecień 6, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 8 godzin temu Triste Cordis napisał: Sins of Solar Empire - Rebelion Poproszę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Hatter Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 (edytowany) Oddam gry (obie na steam): Sins of Solar Empire Rebellion - wysłano do Vertigo Alien Rage - Unlimited - wysłano do KruszonPL Edytowano Kwiecień 8, 2016 przez Mad Hatter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 też oddam Alien Rage- Unlimited Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 (edytowany) A ja poinformuje że na https://www.indiegala.com/#giveaway Agent Awesome za darmo EDIT: Dziwne, robię wszystko dobrze, a klucza nie dostaje :/ Edytowano Kwiecień 7, 2016 przez ATIMKOS dodatkowa informacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Kwiecień 7, 2016 Share Napisano Kwiecień 7, 2016 godzinę temu ATIMKOS napisał: EDIT: Dziwne, robię wszystko dobrze, a klucza nie dostaje :/ Też tak miałem. Ustawiłem wszystko co się dało na publiczne w moim profilu steam i wtedy się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 (edytowany) 7.04.2016 at 19:57 ATIMKOS napisał: Dziwne, robię wszystko dobrze, a klucza nie dostaje :/ A u mnie działa (ulubiona i znienawidzona odpowiedź :P) BTW, w obecnym Humble Monthly dają Mad Maxa, czyli można wnioskować że reszta będzie w podobnej tematyce i pewnie będę kupował. Rzecz w tym że już go mam (76 godzin to nie w kompresor dmuchał) więc dla chętnego proponuję tak: jakaś drobna wpłata na PayPal, powiedzmy 4 dolce, kupuję bundla i wysyłam Maxa (sam kupiłem go na promocji za 16$ i nie żałuję). Jak nie będzie chętnych to pewnie nie kupię w ogóle i będę smutał :( UFO - Aftershock wysłane do DecadedUFO - Aftermath wysłane do DecadedA-Men wysłane do TwilightSpringTrapPLA-Men 2 wysłane do TwilightSpringTrapPLGrey Cubes wysłane do ATIMKOSShadowrun Chronicles - Boston Lockdown wysłane do TwilightSpringTrapPLChivalry - Medieval Warfare wysłane do DżumaFlatout 3 - Chaos & Destruction wysłane do KacpiHamilton's Great Adventure wysłane do KruszonPLPirates Deck wysłano do PervKapitan Edytowano Kwiecień 12, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 (edytowany) Poproszę Chivalry: Medieval Warfare Edytowano Kwiecień 8, 2016 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 A ja poproszę: Flatout 3 - Chaos & Destruction Ciekawi mnie, czy na prawdę jest tak zły jak o nim mówią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 godzinę temu SzymonL napisał: UFO - Aftershock UFO - Aftermath Prooooszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Poproszę Grey Cubes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 20 godziny temu Mad Hatter napisał: Oddam gry (obie na steam): Sins of Solar Empire Rebellion Alien Rage - Unlimited Poprosiłbym Alien Rage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 8, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2016 3 godziny temu Kacpi napisał: A ja poproszę: Flatout 3 - Chaos & Destruction Ciekawi mnie, czy na prawdę jest tak zły jak o nim mówią Jest jeszcze gorszy niż mówią xD Może to nie jest najgorsza gra na Steam (tak o niej mówią), ale niewiele brakuje. Najgorsza to chyba "A new kind of adventure" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 11 godzin temu SzymonL napisał: Shadowrun Chronicles - Boston Lockdown i 11 godzin temu SzymonL napisał: A-Men Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 12 godziny temu SzymonL napisał: Hamilton's Great Adventure Wygląda ciekawie Zamawiam!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vertigo Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Jeśli można prosić - Sins of Solar Empire Rebellion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 1 minutę temu Vertigo napisał: Jeśli można prosić - Sins of Solar Empire Rebellion W najnowszym CD-Action jest na Pełnej Wersji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Pirates Deck spasiba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 9 godzin temu TwilightSpringTrapPL napisał: W najnowszym CD-Action jest na Pełnej Wersji! Szybciej ją pobierzesz niż zainstalujesz z DVD. Serio... A gra zacna. Taka namiastka God of War (po około godzinie gry) Jeśli można - The Last Remnant Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Chwila... Od kiedy sins of a solar empire jest podobne do god of war? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 31 minuty temu Sosna napisał: Chwila... Od kiedy sins of a solar empire jest podobne do god of war? Sins of a Solar Empire jest strategią a nie platformówką Przyznaje racje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 9, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Przepraszam, czytałem "na szybkiego". Miałem na myśli Castlevanię, która zajmuje 2DVD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 2 minuty temu Triste Cordis napisał: Przepraszam, czytałem "na szybkiego". Miałem na myśli Castlevanię, która zajmuje 2DVD Wybaczam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się