Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2016 8.04.2016 at 09:45 SzymonL napisał: BTW, w obecnym Humble Monthly dają Mad Maxa, czyli można wnioskować że reszta będzie w podobnej tematyce i pewnie będę kupował. Rzecz w tym że już go mam (76 godzin to nie w kompresor dmuchał) więc dla chętnego proponuję tak: jakaś drobna wpłata na PayPal, powiedzmy 4 dolce, kupuję bundla i wysyłam Maxa (sam kupiłem go na promocji za 16$ i nie żałuję). Jak nie będzie chętnych to pewnie nie kupię w ogóle i będę smutał :( Podesłałbym i 10$ Niestety, nie chcę stopić bebechów mojego laptopa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Triste Cordis napisał: Podesłałbym i 10$ Niestety, nie chcę stopić bebechów mojego laptopa. Ja też grałem na lapku (czteroletnim) i wyciągało 25 na minimalnych. A jak nie pójdzie to go odłożysz na kupkę wstydu na lepsze czasy (tak jak ja pierwszego Wieśka, dwa lata bidulek czekał). Edytowano Kwiecień 10, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2016 (edytowany) Kupka wstydu... no właśnie. Dzięki Win 8.1/10 powiększyła się (moja seria "Race..." :/ ) Poza tym fundusze na gry poszły na Trackmanię Turbo (w demie mendy dały tylko 5 tras i godzinę multi ) @ATIMKOS - najwidoczniej wydali je tylko na konsole... Ech. Ale na PC i tak jest lepiej - multi jest darmowe. Na konsolach: PS+/Xbox cośtam. A samo demo to "demo dema". Jedno środowisko, pięć tras i godzina multi? Serio? Aha. Jest też edytor, ale funkcja automatycznego tworzenia toru (nowość) też jest zablokowana. Nadeo... WTF? Edytowano Kwiecień 10, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 1 minutę temu Triste Cordis napisał: Kupka wstydu... no właśnie. Dzięki Win 8.1/10 powiększyła się (moja seria "Race..." :/ Poza tym fundusze na gry poszły na Trackmanię Turbo (w demie mendy dały tylko 5 tras i godzinę multi ) Gdzie można pobrać demo, bo na steam nie widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 (edytowany) Stop Online - Battle of Words wysłane do tata585Foreign Legion - Multi Massacre wysłane do PlaguePonyBig Fish Legend wysłane do KruszonPLBack to the Future - The Game wysłane do M.a.bThe Walking Dead - Season 1 wysłane do PlaguePonySam & Max - Devil's Playhouse wysłane do SosnaPuzzle Agent 2 wysłane do Sajback GrayPoker Night at the Inventory wysłane do PlaguePony Edytowano Maj 1, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 Właśnie teraz SzymonL napisał: Sam & Max - Devil's Playhouse poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 4 minuty temu SzymonL napisał: Sam & Max - Devil's Playhouse Czy w tej grze da się jeszcze zdobyć czapkę i pistolet do tf2 czy tez było to tylko możliwe w dniu premiery tej gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 Poprosiłbym o Foreign Legion - Multi Massacre, Poker Night at the Inventory oraz o The Walking Dead - Season 1 (to ostatnie to chciałbym poznać, bo nigdy w tego rodzaju gry nie grałem, a chciałbym zobaczyć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Kwiecień 12, 2016 Share Napisano Kwiecień 12, 2016 Poproszę o Back to the Future. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 13, 2016 Share Napisano Kwiecień 13, 2016 Ech nie zdążyłem ... P.S Jak będzie Poker Night 2 to zaklepuję! OK? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Kwiecień 13, 2016 Share Napisano Kwiecień 13, 2016 20 godziny temu SzymonL napisał: Big Fish Legend Ja bym to poprosił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tata585 Napisano Kwiecień 16, 2016 Share Napisano Kwiecień 16, 2016 12.04.2016 at 21:14 SzymonL napisał: Stop Online - Battle of Words poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Bell Ringer za Free ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 21, 2016 Share Napisano Kwiecień 21, 2016 Można Puzzle agent 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 (edytowany) Broadsword : Age of Chivalry za darmo - https://www.indiegala.com/store i szukajcie na dole strony EDIT: Już nie ma, zamiast tego jest GooCubelets Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) Shadow Warrior Special Edition wysłane do KruszonPLMorphine wysłane do ArekeenAres Omega wysłane do Triste CordisNoct (Early Access) wysłane do KruszonPLDungeon Nightmares II - The Memory wysłane do Onyx Edytowano Maj 17, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) 6 minut temu SzymonL napisał: Silent Service 2 Hatch and Slay Cubetractor Shadow Warrior Special Edition Hack, Slash, Loot Morphine Princess.Loot.Pixel.Again Bacteria Blades of the Righteous inSynch ! That Bastard Is Trying To Steal Our Gold ! Ares Omega Geneforge Saga Gorky 17 Noct (Early Access) Dungeon Nightmares II - The Memory Proszę Shadow Warior'a + Noct'a Edytowano Maj 1, 2016 przez KruszonPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 1, 2016 Autor Share Napisano Maj 1, 2016 Ares Omega Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Morphine proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Właśnie teraz Arekeen napisał: Morphine proszę. Brak refundacji, proszę przyjść w 2023. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 5 godzin temu SzymonL napisał: Dungeon Nightmares II - The Memory Poproszę tegoż horrorka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Space Farmers + paczka (chyba) z dwiema kopiami tej gry https://www.indiegala.com/store Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 4, 2016 Autor Share Napisano Maj 4, 2016 (edytowany) Holodrive Spacecom A wizard's lizzard Rush for Berlin Gold (mam, polecam) Edytowano Maj 8, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 A wizard's lizzard i Spacecom poproszę 4.05.2016 at 22:57 Triste Cordis napisał: Holodrive Spacecom A wizard's lizzard Rush for Berlin Gold (mam, polecam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 (edytowany) Risen wysłane do PervKapitanRisen 2 - Dark Waters Gold Edition wysłane do ManiekDead Island - Game of the Year Edition wysłane do TalarDead Island Riptide Complete Edition wysłane do Talar Saints Row 2 wysłane do KacpiSaints Row - The Third - The Full Package wysłane do Sosna Się rzuciliście jak Molestia na gwardzistów :O Edytowano Maj 18, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się