Lemi Napisano Maj 6, 2017 Share Napisano Maj 6, 2017 2 godziny temu Sonic song napisał: Torment: Tides of Numenera poproszę To jest kupon zniżkowy, wnioskuję że chciałeś samą grę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 (edytowany) Mam do oddania: Kod na 10 zł zniżki na zakupy w sklepie OtherTees, - wysłane do Profesor Pietruszko Kod bonusowy o wartości ok. 20 zł do mobilnej (Android) gry Dynasty Warriors Unleashed. Klucz do Silent Hunter III PL/EN [UPLAY] - wysłane do Paplok Edytowano Maj 8, 2017 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 1 minutę temu ATIMKOS napisał: Klucz do Silent Hunter III PL/EN [UPLAY] Chętnie przygarnę ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Maj 7, 2017 Share Napisano Maj 7, 2017 4 minuty temu Paplok napisał: Chętnie przygarnę ^^ Kurde, spóźniłem się 4 minuty xD Silent Hunter to chyba ciekawa gra 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 7, 2017 Autor Share Napisano Maj 7, 2017 1 minutę temu Gryfeł napisał: Kurde, spóźniłem się 4 minuty xD Silent Hunter to chyba ciekawa gra Chyba to mało powiedziane Miałem kiedyś do recenzji. Trudna, ale wciągająca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Jak jest jeszcze kod na 10 zl do otherteesow to prosze o niego uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 (edytowany) 7.05.2017 at 14:17 Gryfeł napisał: Kurde, spóźniłem się 4 minuty xD Silent Hunter to chyba ciekawa gra Masz drugą szansę. Wszystko na Uplay od żabojadów. Assassin's Creed II wysłane do ChiefAssassin's Creed Chronicles - China wysłane do ChiefFar Cry wysłane do PaplokFar Cry 3 wysłane do PaplokChild of Light wysłane do ATIMKOSValiant Hearts - The Great War wysłane do Sonic songPrince of Persia - Piaski Czasu wysłane do ChiefSilent Hunter III wysłane do Maffle Fluff Edytowano Maj 8, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Far Cry 1 i 3 bym prosił ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Przygarnę obydwa Assassin's Creed Piaskami czasu też nie pożałuje, jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 To ja poproszę Child of Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Kurczę spózniłem się, żeby złapać AC: Chronicles oraz Far Cry 3, mam tylko nadzieję, że ktoś jeszcze da tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 Poproszę o Silent Hunter III Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 2 godziny temu Sonic song napisał: A te gry tylko na Uplay? 4 godziny temu SzymonL napisał: Wszystko na Uplay od żabojadów. Wszystko, everything, deutschland uber alles, tout, все, すべて. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 8, 2017 Share Napisano Maj 8, 2017 (edytowany) Dobra, mam do rozdania parę gierek:Space Run Galaxy - STEAM poleciało do ATIMKOSRIVE - STEAM wysłane do CalevaNFlat Heroes - STEAM wysłane do CalevaN Morphblade - STEAM Edytowano Maj 9, 2017 przez solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Maj 9, 2017 Share Napisano Maj 9, 2017 (edytowany) Swoją drogą ja mam kod na Sparkle 2 Evo. Kiedyś kupiłem tę grę a ostatnio była w bundlu, więc mam drugą kopię Więc jak ktoś chce tę grę na Steam, niech się zgłosi Sparkle 2 Evo - jak ktoś chce zobaczyć o czym jest gra Wysłane do @Triste Cordis Edytowano Maj 9, 2017 przez Gryfeł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 9, 2017 Autor Share Napisano Maj 9, 2017 godzinę temu Gryfeł napisał: Swoją drogą ja mam kod na Sparkle 2 Evo. Kiedyś kupiłem tę grę a ostatnio była w bundlu, więc mam drugą kopię Więc jak ktoś chce tę grę na Steam, niech się zgłosi Sparkle 2 Evo - jak ktoś chce zobaczyć o czym jest gra Poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 9, 2017 Share Napisano Maj 9, 2017 Jako że się pojawiło trochę postów to przypomnę że mam do oddania kod bonusowy o wartości ok. 20 zł do mobilnej (Android) gry Dynasty Warriors Unleashed. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Maj 9, 2017 Share Napisano Maj 9, 2017 20 godzin temu solaris napisał: Dobra, mam do rozdania parę gierek: Space Run Galaxy - STEAMRIVE - STEAM wysłane do CalevaNFlat Heroes - STEAM wysłane do CalevaN Morphblade - STEAM Jak nikt jeszcze nie chciał to poproszę Space Run Galaxy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 (edytowany) Eador: Genesis - Całkiem miła strategia za darmola na GOG'u, przez 48 godzin (przy okazji jak tam będziecie i macie na Steamie grę Renowned Explorers: International Society to możecie użyć GOG Connecta by sobie i tu przypisać) Spoiler https://www.gog.com/game/eador_genesis I oddam steamowy klucz na Age of Fear: The Undead King (wyłapałem z promocji GMG, ale nie będę w to grał). Rączki, rączki! - Oddane @PlagueOverlord Edytowano Maj 11, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 Wezmę ten klucz : Age of Fear: The Undead King Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 (edytowany) Zandi oddaje kody Spoiler Alert Edycja Kolekcjonerska (Steam) - Oddane Sonic song Dynasty Wariors unleshead (Android) [technicznie to kod na walute w tej grze] Edytowano Maj 11, 2017 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 (edytowany) Coś losowego za darmo: https://www.greenmangaming.com/games/free-birthday-game/ Po dodaniu do koszyka a przed zakupem trzeba użyć kodu FREEGIFT. Dungeons 2 za darmo: https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2 Edytowano Maj 11, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 GMG nie działa już od dłużej niż od kiedy to wysłałeś. Out of stock było po godzinie. Jaja se zrobili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Maj 11, 2017 Share Napisano Maj 11, 2017 19 minut temu Gryfeł napisał: GMG nie działa już od dłużej niż od kiedy to wysłałeś. Out of stock było po godzinie. Jaja se zrobili. Bo bardzo dużo ludzi rzuca się na te randomowe paczki i serwery im nie wytrzymują. Wcale mnie to nie dziwi, z faktu że można (rzadko, ale jednak) wyrwać tam gry AAA Jakby sprawdzać co jakiś czas to w końcu się uda, w końcu mają urodziny i raczej będą uzupełniać pakiety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 12, 2017 Share Napisano Maj 12, 2017 (edytowany) 12.05.2017 at 01:09 Gryfeł napisał: GMG nie działa już od dłużej niż od kiedy to wysłałeś. Out of stock było po godzinie. Jaja se zrobili. Jak to mówią, "a u mnie działa(ło), posta zrobiłem parę minut po tym jak zgarnąłem grę, łapcie na łzów otarcie: Spoiler Alert Collector's Edition wysłane do FoxySpringGo Go Electric Samurai wysłane do CalevaNSpace Scaven wysłane do Sonic songIno wysłane do Sonic songSector 724 wysłane do Sonic songZenza wysłane do Sonic songRunning Sausage wysłane do ATIMKOSHuntsman - The Orphanage wysłane do PlagueOverlord Edytowano Maj 20, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się