Litwinek Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Właśnie patrze ten temat i jeśli chodzi o mnie też gram w WT (zaproście przez Steam DestroidBrony) i chcialbym pozdrowić gracza RaibowDashPL w kumplem jak grałem miałem niezłą polewke jak próbowaliśmy go zdjąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZombieCake Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Również mogę chętnie zagrać dodajcie w WT nick ZombieCake. Gram głównie Niemcami więc może być ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 I ja bym chętnie z kimś zagrał! Dorregarray - Mój nick. To czekam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Stało się- dziś wyszedł patch 1.41, który udostępnia otwartą betę Wojsk Lądowych! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) Wznoszę toast WoT Rest in Peace Edytowano Maj 15, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Jest open beta Ground Forces? No, to chyba czas ściągnąć znowu grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Grałem. Wrażenia z bety bardzo pozytywne, o wiele przyjemniej mi się gra niż w WoT (drift czołgiem). Oczywiście fakt, że są tylko "Czerwone gwiazdy" i "Czarne Krzyże" trochę przeszkadza, ale w końcu to jest beta.Ciekawe czy będą Brytole i Japończycy, czy też może ograniczą się do mniejszej ilości państw. Co do latania samolotami = MIODZIO. Gra się o wiele lepiej niż w WoW, a graficznie po prostu ŁaŁ. (Gdyby ktoś mnie szukał, nick "Matalos") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts