KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Siemanko ! Taa..Nazywam się Ala(Aluś,Alutka) i właśnie dołączyłam do tego zacnego forum. Mam 11 lat więc mam jeszcze kupę życia przed sobą. Interesuję się pokemonami ,a raczej uwielbiam je ! Oglądam anime zwłaszcza te przy ,których można ryczeć i zarazem pośmiać się. Lubię rysować i śpiewać ,gram w gry i chyba jestem dość mądra.Słucham muzyki z fandomu oraz pewnego jegomościa z yt ,który zowie się McSobieski. Chętnie odpowiem na Wasze pytania ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) こんにちは! Jakie konkretnie Anime oglądasz? Lubisz Another? Twój ulubiony kucyk? Edytowano Maj 30, 2013 przez Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Siemanko i witam na forum. Mam takie główne pytanie. Jaki jest twój ulubiony kucyk? I poboczne Ulubiona wersja Pokemon? (A i uważaj na Aglet AK Glaceonkę. Może cię męczyć pytaniami o pokemonach =3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 こんにちは! Jakie konkretnie Anime oglądasz? Lubisz Another? Twój ulubiony kucyk? Shaman King ,ano hana i Pokemony. Oglądałam jeszcze inne Anime ,ale nie pamiętam jakie to było. Ulubiony kuc to oczywiście Fluttershy. Another jeszcze nie oglądałam.O czym jest? Siemanko i witam na forum. Mam takie główne pytanie. Jaki jest twój ulubiony kucyk? I poboczne Ulubiona wersja Pokemon? (A i uważaj na Aglet AK Glaceonkę. Może cię męczyć pytaniami o pokemonach =3) Fluttershy. Jeśli chodzi o samo Anime to wiadomo pierwsze pokemony zawsze górą !~ Jeśli zaś o grę to najbardziej lubię pogrywać w FireRed. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Another jeszcze nie oglądałam.O czym jest? O klątwie która ciąży nad klasą. Jest tam trochę krwi i jest trochę brutalne, ale i tak to kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Masz u mnie wielkiego plusa za Firered A i jako, że w końcu wiem jaki jest twój ulubiony kuc mogę zrobić to. *rozstawia Hugową Katapultę 10v3 i ładuje na nią Fluttershutter* CEL! *celuje prosto w ciebie* OGNIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 Masz u mnie wielkiego plusa za Firered A i jako, że w końcu wiem jaki jest twój ulubiony kuc mogę zrobić to. *rozstawia Hugową Katapultę 10v3 i ładuje na nią Fluttershutter* CEL! *celuje prosto w ciebie* OGNIA! *Tonie w wielkim Hugu* O klątwie która ciąży nad klasą. Jest tam trochę krwi i jest trochę brutalne, ale i tak to kocham. Będę miała co oglądać ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 EEVEE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Serdeczne witam na forum ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Witam cię na forum! Na początek dostaniesz wielkiego i . Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 EEVEE Glaceon w profilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Glaceon w profilu Eevee w nicku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Piplup nigdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Witam :DDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Szczęść Boże! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Witaj!! Też wielbię Eevee i eeveelucję <3333 Ogólnie pokemony są wspaniałe Lubisz Hetalię? *oczy małego kotka* Edytowano Maj 30, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Witaj na forum! Muzyka fandomowa... YAY! xD Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Pokój z Tobą! Czuj się jak u siebie. :pinkie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 WITAMY! Wpadnij po userbar jakby co . Tez się zagrywałem w Fire Red (8 razy przeszedłem !) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się