Kervak Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witam wszystkich, ktoś może mnie skądś kojarzyć, a może nie. W sumie nie mam wiele do powiedzenia o sobie - jakiś czas temu popisujący FF (pojawiające się na fge.pl), pomagający innym pisarzom poprzez konstruktywne i miłe uwagi do ich dzieł. Obecnie raczej nieaktywny, zmagający się z pomówieniami różnych nieprzychylnych osób w tym fandomie i szukający odkupienia w krzewieniu na tym forum hasła "Love and Tolerate". Interesuje się oczywiście literaturą, sportem (sztuki walki + siłownia), naukami ścisłymi a także bardziej "nerdowskimi" rzeczami jak chociażby W40k. Z muzyki lubię najbardziej tybetańskie śpiewy gardłowe i progresywny thrash pop. Chcę także zaznaczyć, że nie szukam zwady i mam nadzieje znaleźć przyjaciół na całe życie, a także może coś więcej (hehe), nawet w mojej zapadłej mieścinie słyszałem o niesamowitej urodzie szanownych pegasisters i charyzmacie bronies. Chciałem także gorąco pozdrowić moich dobrych znajomych z forum.fge.com.pl - Lemura, Erasta, Dragona, rozrabiakę, Rasiaka a także paru innych. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Cześć! Miło cię poznać. Jaką konkretnie lubisz literaturę? Może dasz coś ze swojej twórczosci? Jakiej słuchasz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 @Iluzja Także się cieszę, że Cię poznałem! Z literatury to jestem wielkim fanem "Psa który jeździł koleją", "Dzieci z Bulerbym", a także "Władcy Pierścieni" i ogólnie twórczość C.S. Lewisa. Z tych lżejszych książek to lubię "Tako rzecze Zaratustra", "Jądro Ciemności" czy książki M. Głowińskiego o nowomowie. Ano mogę. 2 jedne z lepszych opowiadań: https://docs.google.com/document/d/1_iB8tr6lsNE55odgPW0jbKu3cTBOhwK68hgMbjtrG4Y/edit https://docs.google.com/document/d/11VYDoQVZf77xEvV826fl9k8tVL19drlvFq1uRKOvV6k/edit Muzyki słucham głównie takiej jak podałem - pewnie o niej nigdy nie słyszałaś. Razem z paroma znajomymi ogarniamy projekt, mający przybliżyć wielu ludziom mniej znane zespoły jak Marogowaragoth czy Aspie Pony Fag Got. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witaj na forum, mości Kervaku. Baw się dobrze na tym zacnym forum, a na początek dostajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Hej, czytałam to opowiadanie! Podoba mi się. Te nazwy książek to chyba specjalnie przekręciłeś xD. I jakoś nie chce mi się wierzyć, że taki ekscentryk i ,,macho" czyta dzieci z Bulerbyn. Choć widziałam wiele, więc mogę się mylić. Ile masz lat? Lubisz podróże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Hue, widać trudno Was tu oszukać. Jednakże czytałem "Dzieci..." i widzę tam prawdziwy talent literacki i jego wartość. Nie oczekuje jednak, że wszyscy to oczywiście zrozumieją. Lat mam tyle ile mam, nie przywykłem do wyjawiania zbyt wielu informacji na raz. Roboczo uznajmy, że 12. Lubię, ale nie jestem pasjonatem. Jak jest okazja to pojadę, a jak nie... to pomyślę, czy warto jest się starać. Edit: Nawzajem Gandzia! Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Kervak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Hai, Xylo cie wita, baw się dobrze na tym forum. Grasz w coś innego oprócz W40k W jakim mieście mieszkasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nawzajem Xylo. W sensie czy gram w inne planszowe, czy na kompie? Z "tradycyjnych" gier, to pogrywałem w Magic:The Gathering, a z tych video to długa historia. A mieszkam w Krakowie. Zaraz będę profil aktualizował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witaj Kervak! Przyznam, że już od jakiegoś czasu kojarzę twój nick, właśnie z bloga FGE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Do spisania. [> Oby tylko nie przez policję, he-he. @Piter009 A bywam tam czasami, wielu miłych ludzi tam poznałem. Z czego się bardzo cieszę. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Kervak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Chodzi bardziej o gry na blaszaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Tetris, Team Fortress 1 (2 jest dla mnie nieco zbyt popularna), czasami nieco mniej znane gry. Seria Heroes of Might and Magic oczywiście, Total War, Neverwinter nights... jak mówiłem, dużo tego. Nie mówiąc oczywiście o moim PS 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 WoW niewiedziałem że ktoś gra na tym forum w TFC.@edit Stara gra ale dalej popularna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheWitcher Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Cześć Kervaku! Mam nadzieję, że szybko zadomowisz się na tym forum, poznasz wielu przyjaciół (oraz przyjaciółki hehe ). Tutaj nikt nie będzie opowiadał kłamstw na Twój temat, a może nawet hejterzy dadzą Ci spokój. Jaki jest Twój ulubiony kucyk? Lubisz jeździć na rowerze? Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Witaj, Kervaku. To miłe z twojej strony, że o mnie pomyślałeś. Miłego pobytu na forum. Pokuszę się o pytanie. Co cię przyprowadziło na to forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 @Xylo A widzisz, każdy dzień na internecie może zadziwić. @TheWitcher Dzięki, dzięki, Hug dla Ciebie!!1 Ulubiony konik to Ponigg, a na rowerze lubię jeździć. Tyle, że ostatnio pogody nie ma u mnie w Krakowie. @Erast Chęć poznania wspaniałych ludzi oczywiście. Mam nadzieje, że pogłębimy naszą znajomość, drogi Eraście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie jestem do końca przekonany czy będę chciał tą znajomość pogłębiać, ale jak sam napisałeś ,,każdy dzień na internecie może zadziwić". Może i ty mnie zadziwisz. Mam nadzieję, że pozytywnie. Tak czy inaczej nie chcę ci psuć zabawy. Idź poznać nowych przyjaciół. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 OK. Niestety jestem bardzo nieśmiały, a twoje uprzedzenia mnie bolom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheWitcher Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 @Kervak D'awww *huga Kervaka* Życzę Ci pięknej, słonecznej pogody @Erast No weź. Kervak jest tu nowy, powinieneś mu pomóc poznać nowych przyjaciół... Wybaczcie, ale aż się zdenerwowałem, jak czytałem wypowiedź Erasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 @TheWitcher Wiesz, niektórzy ludzie już rodzą się pełni uprzedzeń i żółci :(. Co zrobić...? Takie życie. Nie ma co się jednak denerwować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheWitcher Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Czym zawinił Kervak, że dostał bana? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się