Puffs Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Tak z czystej ciekawości - ile dałeś za tą Spitfire? Dałem około 81 zł (144 koron duńskich) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Na Yatta.pl na chwilę obecną takie figurki kosztują tylko 59 zł. Możliwe, że od jutra wskoczą na normalną cenę, 79 zł, bo do jutra wiszą jako preordery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puffs Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Ja swojego kupiłem jakiś czas temu. O rany!!! Zapomniałem jeszcze o mojej dumie! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 A skąd masz szalik *^* i ten obrazek ? Z jakiegoś zagranicznego konwetu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 StarostaXD, takie szaliki można bez problemu kupić na przeciętnym, polskim konwencie. Cenowo to nie wiem, jak stoją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Ooo widzę, że fajne macie kolekcje poniaków . A tutaj macie moją skromną kolekcję w aranżacji z TFami. Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez Tempest Gale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puffs Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 A skąd masz szalik *^* i ten obrazek ? Z jakiegoś zagranicznego konwetu ? Szalik kupiłem na Etsy a obrazek zrobiłem sam. Koralik po koraliku. Ponad 2000 sztuk zmęczyłem a zajęło mi to 4 godziny roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Nie do końca rozumiem, co masz na myśli przez słowo "typ"... A jako że żadnej figurki z tej kolekcji nie posiadam, wolę odesłać do recenzji youtubowych, np. Bin's Toy Bin. Wystarczy wklepać coś w stylu "My Little Pony funko vinyl *tu wstaw imię kuca*" i znajdzie. W kolekcji znalazły się popularne, głównie backgroundowe kuce takie jak Bon-Bon, Lyra, Dr Whooves, Derpy, DJ-Pon 3, Octavia, Trixie i BigMac, poza tym cała główna szóstka oraz - najlepsza moim zdaniem figurka - Discord. Mogłam o kimś zapomnieć, jako że cały czas wychodzą nowe, a Discord to, z tego co wiem, absolutna nowość. Wykonanie generalnie mi się podoba, ale często w recenzjach ludzie wspominają o drobnostkach, typu plamka jaśniejszej farby na ciemnej grzywie. Ale poza tym, to naprawdę porządne figurki, typowo kolekcjonerskie. Będą do kupienia [również Discord] na najbliższym MLK jakby co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Akurat się nie wybieram, a tylko ze względu na zakupy się nie opłaca. Dzisiaj dotarła do mnie paczka z Allegro: Pamiętam, że już jedna osoba prezentowała w tym temacie identycznego pluszaczka, chociaż większości się nie podobają... Cóż, na pewno ta fryzurka pasuje o wiele lepiej do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 StarostaXD, takie szaliki można bez problemu kupić na przeciętnym, polskim konwencie. Cenowo to nie wiem, jak stoją. Wybacz nie byłam na żadnym Zgadzam się z Tobą. Ta fryzurka jest zarezerwowana tylko dla Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Akurat się nie wybieram, a tylko ze względu na zakupy się nie opłaca. Dzisiaj dotarła do mnie paczka z Allegro: Pamiętam, że już jedna osoba prezentowała w tym temacie identycznego pluszaczka, chociaż większości się nie podobają... Cóż, na pewno ta fryzurka pasuje o wiele lepiej do Twilight. To ja Mam i TS i PP - urocze są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 To ja Mam i TS i PP - urocze są Właśnie! Sorka za sklerozę. Btw, orientujesz się, dlaczego pojawiły się tylko one dwie? Zastanawiam się, czy to w miarę nowe pluszaki, bo ciężko znaleźć na ich temat jakiekolwiek informacje (albo źle szukam...). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Wie ktoś może jak nazywa się firma robiąca takie pluszaki i gdzie można znaleźć pełną ich ofertę? Niektóre są na ebayu, ale chodzi mi o cały asortyment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Littlepip, a wziąłeś pod uwagę, że to może być robota fanowska? Niektórzy fani szyją lepsze pluszaki od tych z Hasbro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuhJob Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Wie ktoś może jak nazywa się firma robiąca takie pluszaki i gdzie można znaleźć pełną ich ofertę? Niektóre są na ebayu, ale chodzi mi o cały asortyment. Możesz ją spotkać pd kilkoma nazwami: OnlyFactor, 123cosplay, frontwinner. Część pluszaków powstała dla OnlyFactory, ale wszystko związane z kucykami musiało zostać usunięte. Większość z nich jest dostępna na pozostałych stronach. Jakość nie powala, ale firma ma największą ofertę. http://www.frontwinner.com/anime/search?t=&q2=&catid=&q=pony+plush http://www.123cosplay.com/search?page=2&q=pony+plush Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 A ja się skusiłam dzisiaj na naklejki ze Smyka: Jeden arkusz za 1,49 zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Udało mi się zobaczyć w lokalnym sklepie Snow glob Celestię. Kosztuje ok. 50 zł ale zastanawiam się czy nie wsiąść jakiegoś kucyka z Rainbow Power. Może ktoś mi doradzi ? I oto moja kolekcja: Pozdro dla Slimy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Udało mi się zobaczyć w lokalnym sklepie Snow glob Celestię. Kosztuje ok. 50 zł ale zastanawiam się czy nie wsiąść jakiegoś kucyka z Rainbow Power. Może ktoś mi doradzi ? Ciężko doradzić, bo każdy ma swój gust Ja mam w planie kupić oba snowgloby, nową modną Applejack i Daisy Dreams oraz Flutter i Twilight z zefirkami. Czy pomogłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Ciężko doradzić, bo każdy ma swój gust Ja mam w planie kupić oba snowgloby, nową modną Applejack i Daisy Dreams oraz Flutter i Twilight z zefirkami. Czy pomogłam? W sumie...Nie zobaczyłam nigdzie indziej Luny...Ciekawe czy Celestia zmieści mi się na półce. Pójdę zobaczyć w innym zabawkowym, gdzie mają nawet lalki Rainbow Rocks. Zedytuję posta jeszcze dzisiaj jak mi się uda coś wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Ja osobiście też mam zamiar kupić oba snowgloby, bo są prześliczne, ale na razie czekam, aż cena będzie niższa (na Allegro najtańsza oferta to 47 zł z wysyłką - chyba że ktoś ma możliwość odbioru osobistego, to już za 40 zł mozna dorwać). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Udało mi się zobaczyć w lokalnym sklepie Snow glob Celestię. Kosztuje ok. 50 zł Jak te kule wyglądają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Jak te kule wyglądają? Celestia: Luna: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Myślałem, że chodzi o typowe kule śnieżne. Takie coś to widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Bo ponieważ mam młodszą siostrę. ;-; No i sie nazbierało. Taka wspólna kolekcja. Mam jeszcze jakieś koszulki, plakaty i inne pierdoły walające się po domu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Najnowsze nabytki: Zdjęcia tego co jest w środku zrobię później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts