~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Dlaczego Hanka wjechała w kartony ? Bo spudłowała Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Dlaczego blondynka pojechała pociągiem?Bo jeszcze PO CIĄGNIE Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Wchodzi sadysta do sklepu zoologicznego i pyta: -Są papużki nierozłączki? -Tak -To poproszę jedną Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Tamara 1 Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 A co robi waleń?Wali lenie Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Kto się nigdy nie myli ? Okropne brudasy Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Dlaczego puszczyk rozwiódł się z żoną?Bo się puszczała Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Co to jest,czerwone i źle robi na zęby ? Cegła Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Akcje dzieje się na stacji benzynowej. Jak to na stacje benzynową podjeżdża kierowca, oczywiście po to by zatankować. Dziwi się, że tak drogo, więc by się upewnić pyta pracującego tam faceta o cenę.- Proszę pana, benzyna od wczoraj podrożała.- To ja poproszę wczorajszej, do pełna. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Niepotrzebne skreślić - Idzie mały kurczak/Scootaloo z papierosem ulicą,spotyka go/ją Celestia i mówi - Ty gówn**żu,jak spotkam twoją matkę to jej powiem co robisz ! - Na co kurczak/Scootaloo odpowiada: -Olewam cie,jestem z wylęgarni Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 A więc suchary padły. Zobaczymy co userzy powiedzą na ich temat. http://mlppolska.pl/watek/6054-%C5%9Bciana-p%C5%82aczu/#entry305815 Ankieta do niedzieli. Do tego specjalna nagroda dla zwycięzcy. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 A więc suchary padły. Zobaczymy co userzy powiedzą na ich temat. http://mlppolska.pl/watek/6054-%C5%9Bciana-p%C5%82aczu/#entry305815 Ankieta do niedzieli. Do tego specjalna nagroda dla zwycięzcy. TAK BYĆ NIE BĘDZIE. Wielka Siostra siłą zmienia tą decyzję - wyniki poznacie już dziś! Spodziewajcie się niespodziewanego. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Wiedziałam że Szefowa coś knuje,no cóż...zobaczymy. EDIT: Miało być dzisiaj - a jest już jutro Wielka Siostro chociaż w sumie...to Twój dom i ty mówisz kiedy jest jutro.. Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Wielka Siostra mówiła o dzisiaj - nie o wczoraj Spodoba się wam, niedługo. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) (...) Spodoba się wam (..) Spodoba? Nie sądzę...czyli,mam w rękach pięć żyć, pięć osób z którymi jestem w taki, czy owaki sposób związana i nie potrafię podjąć wyboru...wiecie co? To nie ja go podejmę. Zrobiłam karteczki,przepraszam za jakość filmu i gwałt dla waszych uszu ale nie miałam kalkulatora i musiałam nagrywać telefonem... http://www.youtube.com/watch?v=Ztz3nUlGZFc&feature=youtu.be Wiem że po obejrzeniu tego i po "wszystkim",wszyscy user'zy będą mieli do mnie za to zrazę a najbardziej ta osoba...ale,czasem trzeba stanąć przed takimi decyzjami i to wbrew własnej woli. Ta nagroda jest dla mnie karą. Najodpowiedniejszy komentarz do tego ? http://www.youtube.com/watch?v=C7ZbM8GOKd8 Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Spodoba? Nie sądzę...czyli,mam w rękach pięć żyć, pięć osób z którymi jestem w taki, czy owaki sposób związana i nie potrafię podjąć wyboru...wiecie co? To nie ja go podejmę. Zrobiłam karteczki,przepraszam za jakość filmu i gwałt dla waszych uszu ale nie miałam kalkulatora i musiałam nagrywać telefonem... http://www.youtube.com/watch?v=Ztz3nUlGZFc&feature=youtu.be Wiem że po obejrzeniu tego i po "wszystkim",wszyscy user'zy będą mieli do mnie za to zrazę a najbardziej ta osoba...ale,czasem trzeba stanąć przed takimi decyzjami i to wbrew własnej woli. Ta nagroda jest dla mnie karą. Najodpowiedniejszy komentarz do tego ? http://www.youtube.com/watch?v=C7ZbM8GOKd8 Bardzo sprytne, wyeliminować największego wroga przy zrzuceniu winy poprzez zastosowanie mechanizmu losowego. Wielka Siostra jest dumna z Twojej przebiegłości Dzisiaj Wielka Siostra żegna Cuddly Doggy, a w jej pokoju zapanuje pustka. A tak inaczej - dziewczyno wyluzuj. Nie wiem jak Cuddly się poczuwa do tego ale mnie osobiście przeraża wasza powaga, której nie ma nawet w programach w których można wygrać kupę kasy. Naprawdę wyluzujcie, pistolet i nabój był metaforą, a mówiłaś o tym jakbyś naprawdę była zmuszona palnąć komuś w łeb. Spoko? Cuddly podjęła się walki jak prawdziwy kapitan. 2 Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Witajcie moi drodzy, mam nadzieję, że wasze prawe półkule są pełne energii i gotowe. Tym razem będziecie musieli połączyć waszą wyobraźnie z ręką... Ale nie tak jak co dnia Następną konkurencję Wielka Siostra nazwała... "Fantazje" Obie drużyny, w kolejności najpierw Magentowi potem Matalosowi wymyślają jakieś dziwne słowo jak np. rozhblazjarka, sraskłacz... ...a przeciwnicy mają za zadanie to namalować/narysować. Słowo i rysunek może być zorganizowaną akcją drużyny (wspólne przemyślenie, wybranie wykonawcy i w końcu stworzenie obrazka) lub spontaniczną i prywatną inicjatywą pojedynczego członka/mniejszej grupy w drużynie. Zaczynają Magentowi, a kto konkretnie - o tym sami zdecydują między sobą lub ktoś spróbuje swoich sił solo. Dyskusje w tym temacie, a słowa i rysunki pod tym postem. Termin: Brak. Po prostu. Link do komentarza
Linds Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Dobra, ponieważ nikt się nie garnie, to ja zarzucę słowem dla przeciwników. Słowo od Magentowych to: PYRYPYCIPUŁ Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Jako iż nikomu się tutaj nie spieszy, my też rzucamy słowem - Autosporomorficzny Po konsultacji z moimi "braćmi" z teamu, wrzucę zaraz odpowiedź na wasze słowo. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Edytowano Listopad 15, 2014 przez Sosna Link do komentarza
Recommended Posts