Camed Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) Chciałbym ogłosić, że organizuję Minimeet w Białymstoku. Spotkanie będzie polegało na tym, że spotykamy się w galerii Białej/ Alfie i wybieramy się do kina na EqG. Potem idziemy na np. Pizze czy coś w ten deseń. Potem, będziemy zwiedzać miasto, ogarniacie... Takie robienie niczego Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Szkoda, że to tak daleko, a zarazem najbliższy meet od mojego miejsca zamieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ok... niezły odkop, ale może spróbować ponownie? Teraz mamy więcej forumowiczów. Może coś z tego będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Może bym wpadł, gdyby coś było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Kop kop W takich chwilach jak ta, gdy to widzę, wydaje mi się, żem jedyny forumowicz w Suwałkach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Nieprawda. Halik mieszka w B-stoku, a ja o rzut podkową. Gdyby taki miał się odbyć, z pewnością bym wpadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 Kop kop W takich chwilach jak ta, gdy to widzę, wydaje mi się, żem jedyny forumowicz w Suwałkach... A wcale, że nie W suwałkach mieszka jeszcze 4 bronych, do tego 1 w Raczkach (często bywa w mieście), do tego ja, mimo, żem z Augustowa, to tam uczę się w ZST, więc trochę nas jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Kwiecień 18, 2016 Share Napisano Kwiecień 18, 2016 Ja też mieszkam w Białymstoku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Polecam dołączyć do grupy na facebooku Bronies Białystok. Są tam informacje na temat spotkań i nie tylko . Ogólnie teraz jest pomysł, żeby robić wypady raz w miesiącu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Wiecie może, czy są organizowane meety na podlasiu? (Cud jak ktoś to przeczyta! ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Jest grupa na FB, ale jak zobaczyłem fotki z ostatniego alkomeeta to mi się odechciało. "Weźcie kasę na alkohol" Podziękował za takie meety. Kilkanaście takich alkomeetów i lądujesz w Choroszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 19 minut temu Triste Cordis napisał: Jest grupa na FB, ale jak zobaczyłem fotki z ostatniego alkomeeta to mi się odechciało. "Weźcie kasę na alkohol" Podziękował za takie meety. Kilkanaście takich alkomeetów i lądujesz w Choroszczy. Chodzi o to, że pod koniec wakacji dołączyłem na fb, jednak po kilku tygodniach mnie wywalili i teraz nie mam żadnych informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Gringo, ja też zostałem wyrzucony i nawet nie wiem za co. W sumie to nawet dobrze. Ciągłe wstawianie gore na grupę przez admina coraz bardziej zachęcało mnie do opuszczenia jej Myślę, że my na forum powinniśmy zrobić jakiegoś mini mini meeta, żeby nawet ot tak się zebrać i pogadać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 13 minuty temu Zexel napisał: Ciągłe wstawianie gore na grupę przez admina coraz bardziej zachęcało mnie do opuszczenia jej Myślę, że my na forum powinniśmy zrobić jakiegoś mini mini meeta, żeby nawet ot tak się zebrać i pogadać. Dobrze, że ktoś to powiedział zamiast mnie. Ja do dziś pamiętam Lyra pociętą na harfie. Zamiast czegoś fajnego to TO. Minimeet mówisz bez wiedzy tychz fb? W sumie przez czystkę usunęli ze 30 osób, myślę, że część z nich jest przyzwoita, tylko jakby z nimi się skontaktować? Robimy rebelię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 (edytowany) 12 minuty temu Gringo37 napisał: Dobrze, że ktoś to powiedział zamiast mnie. Ja do dziś pamiętam Lyra pociętą na harfie. Zamiast czegoś fajnego to TO. Dokładnie :\. Najgorsze jest to, że inni przechodzą obok tego obojętnie. Na początku myślałem, że to jakiś "troll" ("hahahaha ale sie zdziwią jak to zobaczą xxxxddddd"), ale kiedy już się zorientowałem, że coś z tym adminem jest nie tak, wywalili mnie. 12 minuty temu Gringo37 napisał: Robimy rebelię. No nie jestem tego taki pewien. Żeby stworzyć taką "żywą" grupę przydałby sie zaangażować więcej osób. Postaram się coś wymyślić. Edytowano Sierpień 7, 2016 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Ciężko jest wygarnąć złemu adminowi, bo ma pełnię władzy. Nawet jak to zrobisz publicznie to cię skasuje. 13 minuty temu Zexel napisał: No nie jestem tego taki pewien. Żeby stworzyć taką "żywą" grupę przydałby sie zaangażować więcej osób. Postaram się coś wymyślić. Wszystkie wielkie i małe plany zaczynały na papierze. Zaraz idę do liceum, tam poszukam bronies. Reszta z innych szkół, albo dorosłych to nie wiem ale na to też wymyślę sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Ja może i nawet bym się spotał. Tylko, że mieszkam poza Białymstokiem i nikt nie wie o moim hobby, więc jak już to w roku szkolnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 13 minuty temu Bronek napisał: (...) nikt nie wie o moim hobby, (...) I know that feel, bro. 13 minuty temu Bronek napisał: Tylko, że mieszkam poza Białymstokiem (...) A dokładniej? Jak mieszkasz na wsi to może i mieszkasz nie daleko mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Kiedyś, ktoś poruszał ten temat. Z tego co pamiętam, to "rozrzut" był dość duży. Ja mieszkam w Mońkach, także mam dobry dojazd (prywatna linia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Ja jak zobaczyłem grupę na fb to pomyślałem: "super będę chodził na meety" a okazało się, że to nie są meety tylko jak to wcześniej napisaliście "alkomeety" to mi się odechciało szczególnie, że dopiero 15 na karku ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) Mnie bardziej niż alkomeety rażą dwie rzeczy: 1. Gore, które jest tam powszechnie publikowane. 2. Admin, który wyrzuca ludzi nawet bez informowania ich o tym. 41 minuty temu Triste Cordis napisał: Kiedyś, ktoś poruszał ten temat. Z tego co pamiętam, to "rozrzut" był dość duży. Ja mieszkam w Mońkach, także mam dobry dojazd (prywatna linia) Trudno byłoby zorganizować meet np. tylko w Dziesięcinach. Za dużo broniaczy z regionu nie ma, pomijając fakt, że Białystok to małe miasto. 9 godzin temu Zexel napisał: I know that feel, bro. I know that feel too. :( Edytowano Sierpień 8, 2016 przez Gringo37 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz Gringo37 napisał: Mnie bardziej niż alkomeety rażą dwie rzeczy: 1. Gore, które jest tam powszechnie publikowane. 2. Admin, który wyrzuca ludzi nawet bez informowania ich o tym. Trudno byłoby zorganizować meet np. tylko w Dziesięcinach. Za dużo broniaczy z regionu nie ma, pomijając fakt, że Białystok to małe miasto. I know that feel too. :( Co do czystek to było to zapowiedziane trzeba było polubić lub dodać post pod komentarzem A co do goru to cóż jak kto lubi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Ja nie dostałem info o kopniaku w cztery litery, ale nawet jeśli mnie wywalili to mała strata. To nie jest grupa bronies, której szukałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz Triste Cordis napisał: Ja nie dostałem info o kopniaku w cztery litery, ale nawet jeśli mnie wywalili to mała strata. To nie jest grupa bronies, której szukałem Cóż co do tego to mogę się zgodzić. Żałuje, że nie ma 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 12 minuty temu Maffle Fluff napisał: Co do czystek to było to zapowiedziane trzeba było polubić lub dodać post pod komentarzem To prawda, widziałem taki post. Komentarze, które widziałem skłoniły mnie jednak do tego, żeby nie podpisywać się pod tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się