~Tamara~ Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Oto i możecie dostąpić zaszczytu...Zapytać Tamarę. Wiele w swoim życiu przeszła i popełniła wiele błędów,nie wiecie jakie pytanie zadać ? Spróbujcie mnie zagiąć czymś z mojej historii. To mój orzełek Connor,o niego też śmiało pytajcie /Mogę odpowiadać takim kolorem ? / Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez WildTamara Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 1.Lubisz zimny klimat? 2.Co sądzisz o Norwegii i Islandii? 3.Lubisz kraje Nordyckie? 4.Lubisz Lukrecje? 5.Lubisz pomidory? Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Nietypowe pytanie, lecz nie mogę się powstrzymać. 1. Czy masz coś wspólnego z tą Tamarą która wychodzi z telewizora ? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 ^ A to nie była przypadkiem Samara? 1. Co sądzisz o Megadeth? 2. Jakich zespołów/wykonawców słuchasz? 3. Jaka epoka w sztuce jest Twoją ulubioną? 4. Masz coś przeciwko rudym? Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) A to nie była przypadkiem Samara? Ano faktycznie chyba... a więc : Czy masz coś wspólnego z Samarą wychodzącą z telewizora? Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Kruczek Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) 1.Lubisz zimny klimat? 2.Co sądzisz o Norwegii i Islandii? 3.Lubisz kraje Nordyckie? 4.Lubisz Lukrecje? 5.Lubisz pomidory? 1. Tak,ale nie za zimny. 2. Jak dla mnie za zimno ale doceniam faunę Zwłaszcza Leopardy 3. Nie mam zdania,nigdy nie miałam przyjemności ich odwiedzić. 4. Jeśli chodzi o żelki,bardzo lubię. Z rośliną nie miałam szansy obcować. 5. Tak ^ A to nie była przypadkiem Samara? 1. Co sądzisz o Megadeth? 2. Jakich zespołów/wykonawców słuchasz? 3. Jaka epoka w sztuce jest Twoją ulubioną? 4. Masz coś przeciwko rudym? 1. Są ok,ale nie słuchałam zbyt wielu piosenek. 3. Kocham Linkin Park, ze starszych to Metallica a z polskich,Dżem. 3. Zdecydowanie renesans. 4. Zupełnie nie,dziewczyny o rudych włosach są prześliczne a chłopcy uroczy,zawsze chciałam mieć taki kolor. Ano faktycznie chyba... a więc : Czy masz coś wspólnego z Samarą wychodzącą z telewizora? Kolor włosów Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez WildTamara Link do komentarza
Evexis Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Dlaczego "Znowu w życiu mi nie wyszło..."? Link do komentarza
Vinyyl Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) 1.Czemu jesteś biczem 2.Czemu ja jestem biczem 3.Czemu nie umiem zrobić Cosplay Vinyl S? 4.Czemu nie wiem o co jeszcze zapytać? Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Vinyyl Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Dlaczego "Znowu w życiu mi nie wyszło..."? Nie wiem,pewnie jesteś z Sosnowca 1.Czemu jesteś biczem 2.Czemu ja jestem biczem 3.Czemu nie umiem zrobić Cosplay Vinyl S? 4.Czemu nie wiem o co jeszcze zapytać? 1. http://cdn.meme.li/instances/400x/22739967.jpg 2. http://cdn.meme.li/instances/400x/22739967.jpg 3. Kup perukę przez neta i oksy i białe ubranie 4. Boś bitch,bitchu >D 2 Link do komentarza
Vinyyl Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 "4. Boś bitch,bitchu >D" Srsly? Link do komentarza
Czytoholiczka Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Droga Tamaro spotkajmy się w bibliotece? (to jest bardzo poważne pytanie) Link do komentarza
kosiara120 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Czego byś nie zrobiła? Link do komentarza
Evexis Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Drogi Tamarsonie. 1. Dlaczego myślisz, że jestem z Sosnowaca? 2. Dlaczego jesteś "dzika" 3. Dlaczego Vinyyl jest bitchem? 5.Czy ja też mogę nim być? 6. Dlaczego nie ma punktu 4 7. Dlaczego większość ludzi, która czyta ten tekst sprawdza, czy naprawdę go nie ma? 8.Co kobiety robią razem tyle czasu w toalecie? 9.Na granicy polsko-czeskiej kogut zniósł jajko. Do kogo należy jajko? 10. który miesiąc ma 28 dni? To tyle, czekam na odpowiedz. :C Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Czy Tamara to nie OC? jeśli tak to temat do usunięcia ... nie tu dajemy zapytajki OC... Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 (edytowany) Droga Tamaro spotkamy się w bibliotece? (to jest bardzo poważne pytanie) Chętnie,Czytoholiczko Czego byś nie zrobiła? Nie zdradziłabym kogoś kto mi ufa,znaczy w sensie ogólnym. Drogi Tamarsonie. 1. Dlaczego myślisz, że jestem z Sosnowaca? 2. Dlaczego jesteś "dzika" 3. Dlaczego Vinyyl jest bitchem? 4. iuszy ijesty 5.Czy ja też mogę nim być? 6. Dlaczego nie ma punktu 4 7. Dlaczego większość ludzi, która czyta ten tekst sprawdza, czy naprawdę go nie ma? 8.Co kobiety robią razem tyle czasu w toalecie? 9.Na granicy polsko-czeskiej kogut zniósł jajko. Do kogo należy jajko? 10. który miesiąc ma 28 dni? To tyle, czekam na odpowiedz. :C 1. Nie wiem, tak wnioskowałam 2. Już nie jestem ^3^ a byłam bo "Wild" fajnie brzmiało w połączeniu z Tamara ale potem uświadomiłam sobie że to znaczy dzika, co bardzo dziwnie wpływa na moją opinię. 3. Bo wszyscy jesteśmy bitchami,nawet o tym nie wiemy. 4. 5. Pewnie 6. Jesteś pewien ? 7. I dunno 8. Szczerze ? Czeszą się, rozmawiają,patrzą w lustro i ....MYJĄ RĘCE 9. Kogut nie znosi jajek ( Trollestii nie strollujesz, deal with it). 10. Każdy ( znam tą starą zagadkę ). Edytowano Lipiec 3, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Evexis Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Drogi Tamarsonie, Do you like mmmm... Banas!? Link do komentarza
Recommended Posts