Phoenix Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Cześć! Zarejestrowałam się tu , bo bardzo lubię My Little Pony i to się nigdy nie zmieni. Mam 12 lat i mieszkam w okolicach Zielonej Góry. Interesuję się zwierzętami i mam chomika. W wolnym czasie lubię śpiewać , jeździć na rowerze , czytać książki , oglądać filmy i bawić się z moimi zwierzakami.Bardzo chciałabym grać na jakimś instrumencie , głównie gitarze lub pianinie. Moje ulubione kucyki z MLP to Twilight , Księżniczka Luna i Księżniczka Candance. To tyle o mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Zanim zaleję ci grad pytań, standardowo użyje kucykowej katapulty model Shining Armor-04 - Załadować randomowego kuca! - Celowanie jest dla frajerów, PAL! Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Piter009 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Piter , chyba nie łapię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Lepiej złap, bo AJ się połamie. *Tu dum tsss* Jaka zaleje cię grad kucy, to zorientujesz się o co chodzi. Taki sposób witania nowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cessator Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj! i trzymaj na początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Hello Brony/pegasis zadam parę pytań 1.Lubisz to forum ? 2.Lubisz mnie innych i naj Pinkie Pie 3.Dodasz kogoś do znajomych (dodaj mnie ) 4.Dlaczego Twilight a nie Pinkie Pie lub Flutter Shy ????????????????????????????????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Cześć! Życzę Ci dobrej zabawy, miłej atmosfery i przyjaciół! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Coś dużo osób się dzisiaj wita - jesteś chyba trzecią? osobą, która tutaj pisze. Anyway, witaj! Baw się dobrze. Na start dostajesz ode mnie Hm, wszyscy, to wszyscy. Czekaj, przygotuję PaK 43... teraz jakiś kucyk... Luny ci nie dam, ona jest moja! ...o! To się nada. Ładuj... Ognia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Szczęść Boże! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj! Brohoof za Twilight! No i oczywiście:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj 1.Lubisz zimne klimaty? 2.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 3.Lubisz kraje Nordyckie? 4.Lubisz Lukrecje? 5.Lubisz maskonury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witam witam i o zdrowie pytam.... A, i jeszcze jedno... Puuułk Saalwąąą! Grywasz w gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj! Trzymaj ode mnie i ! A teraz pytanie: Dlaczego twoim ulubionym kucykiem jest Twilight ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Ojej , witam wszystkich , nie wiedziałam , że tyle tego będzie! Pierwsza seria pytań: 1.Lubisz to forum ? 2.Lubisz mnie innych i naj Pinkie Pie 3.Dodasz kogoś do znajomych (dodaj mnie ) 4.Dlaczego Twilight a nie Pinkie Pie lub Flutter Shy ????????????????????????????????? 1.Taak 2.Raczej tak 3.Nom zaraz 4.Bo wolę Twilie 1.Lubisz zimne klimaty? 2.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 3.Lubisz kraje Nordyckie? 4.Lubisz Lukrecje? 5.Lubisz maskonury? 1.Hmmm... Chyba wolę słońce 2. Islandię znam mało , a Norwegia mi się podoba. 3.Wolę romski klimat 4. Jeśli chodzi o słodycz , tak 5.Pojęciaa nie mam , co to AA co do pytania o to , dlaczego lubię Twilight , to chyba dlatego , że przypomina trochę mnie , chociaż czasami mnie trochę denerwuje jako ulubienica Księżniczki Celestii (nie zabijać mnie i nie spalać na stosie za to stwierdzenie!). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 to się nigdy nie zmieni Nigdy nie mów nigdy. Witaj koleżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Witaj czecho, baw się dobrze i nie krepuj się wstawiać postów (jak ja to robiłam XD) Kamień Tom też wita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Cześć , Tom . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Maję cie wita. Kazdy ma na początek u mnie plusa a teraz pytania: 1. Lubisz kosmos? 2. Lubisz żelki? 3. Lubisz kebaby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Witaj, czuj się jak w "domu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Święty Boże, wojna na kuce! Karabiny nie lepsze? Wyłamuję się! Nieważne, zdrawstwuj. Ja ciebie kucykiem nie uderzę, z zasady nie używam emotek. Takie pytanie, jak możesz mówić, że coś się nigdy nie zmieni w tak młodym wieku? Jakiej muzyki słuchasz? Tworzysz coś? Lubisz tradycyjne RPG? Tyle ode mnie, baw się dobrze w tym zwierzyńcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się