Arashel Jajir Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) ... Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Araszel Link do komentarza
Dadudałe Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Łooooł. Bardzo ciekawa sprawa, tylko nie wiem, czy za szybko nie wprowadzona. Jeśli nawet proponujesz nagrodę, to proszę cię: wstrzymaj ciut wodze! Zagadaj do jakiegoś kolorowego. Najlepiej Arjena, bo może się nawet podepnie tę zabawę pod jakiś dział. Da się stosowne ogłoszenie, dzień czy dwa na zebranie chętnych, może ciut dokładniejsze opisanie zasad (ja wiem, na czym polega ta gra, bo mi przypomina inne prowadzone na innych portalach. Jednak wrzucenie konkretniejszego opisu z przykładami nigdy nie zaszkodzi. Jeśli będziesz chciał, to Ci w tym pomogę). Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Czerwiec 17, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2013 @UP : Posłucham twojej rady i postaram się uderzyć gdzieś wyżej. Co do współpracy, to raczej podziękuję gdyż nie lubię pracować w grupie, wybacz, to nic osobistego. Link do komentarza
izy97 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 ? a co to za zabawa i czemu opis został wykropkowany? Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Wygląda na to że autor zwątpił w popularność zabawy, bo wyglądała na taką, przy której trzeba było pomyśleć. Inkwizycja niedługo powinna sprzątnąć. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Mam nadzieję, że dogada się z kimś kolorowym. Zabawa była bardzo prosta. Właściwie to z pewnością była w niej jakaś strategia "zawsze wygrywająca" do zastosowania, bo byliśmy mocno ograniczeni kształtem Europy. Oferował jednak nagrodę i konkretną formę rozrywki, więc warto kiedyś tym zadziałać. Link do komentarza
Tisosek Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Zamykam. Leci do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts