Adolfek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A więc znużony nieco epickimi bojami w świecie magii i czarów, rycerzy i magów (wtajemniczeni z łatwością rozpoznają cytat w tytule) na polach sprawiedliwości i szukając sensu dalszego istnienia w świecie gdzie człowiek człowiekowi wilkiem, natrafiłem na zaskakujący serial jakiemu jest poświęcone te forum. Kilka słów na mój temat, w kucykach siedzę od kilku dni (prawie tydzień), no i okazało się to strzałem w 10! Za miesiąc wskoczy mi dwójka w cyfrę dziesiątek jeśli chodzi o wiek. Właśnie skończyłem technikum, i jak szczęście dopisze to za 2,5 miesiąca będzie można mówić do mnie używając tytułu "technika informatyka" (chociaż to w dzisiejszych czasach staje się "too mainstream" z moich obserwacji). Zaś co do mojej przygody z kucykami: Jak na razie cała szóstka jest moją ulubioną. Jestem w trakcie sezonu pierwszego, dokładniej odcinek "Swarm of the Century", oglądam po angielsku (z angielskimi napisami) bo zauważyłem, że polskie tłumaczenia są zbyt swobodnie i nie oddają dokładnie klimatu przedstawionych sytuacji. Tak więc uzbrojony w słownik angielskich frazeologizmów i stuprocentowy wynik z ustnej matury z angielskiego, kuśtykam jakoś pomiędzy odcinkami i mam nadzieję że się nie zawiodę. Pozdrawiam. Niech kucyki będą z wami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Witaj graczu League of Legends. Ezreal nie jest najlepszym wyborem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adolfek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 W każdym bądź razie z tarikiem robi dobre kombo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Siemanko Lepsza jest Vayne, lub Varus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Witaj i się baw dobrze A kamień Tom też wita Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adolfek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Aż kopyta się zacierają do zabawy tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze! Łap na start. Czy coś tworzysz zamierzasz tworzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 (edytowany) Hejo! Miej się dobrze. Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 LOL, LOL everywere :3 Zatem witam "Techniku Informatyku" i niech LongCat będzie z tobom. :3 I łap wódkę cydr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Siemanko Lepsza jest Vayne, lub Varus. Nie znacie się na swagu. Od Ezreala i Tarica lepszy jest tylko Draven i Draven. Witam nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Nie znacie się na swagu. Od Ezreala i Tarica lepszy jest tylko Draven i Draven. Witam nowego Musi ta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Zły profil! Witaj Jaka liga dyw? U mnie gold. Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Witaj! Baw się dobrze na forum!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Witaj na forum i have fun ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Witam serdecznie i masz tu i na początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się