Paladyn Sonaty Dusk Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Dawno mnie nie było na forum, więc postanowiłem wrócić z nowym tematem. A mianowicie wyobraźcie sobie taką sytuację - zostaliście przeniesieni do Equestrii i nie znając nikogo, postanowiliście wziąć udział w loterii, w której nagrodą jest randka/spotkanie(niepotrzebne skreślić)z dowolnie wybranym kucykiem. Akurat los wam sprzyjał i wygraliście. I tu pytanie, z powodu którego powstał temat - którego kucyka byście wybrali i dlaczego akurat go? Jak ktoś chce, to może się rozpisać nawet z "planem dnia" spędzonego z tym kucykiem. Ja osobiście wybrałbym Fluttershy, ponieważ jest bardzo nieśmiałym i czułym pegazem, który kocha zwierzęta i potrzebuje delikatności. Zapewne wybrałbym się z nią do cukiernii państwa Cake, a pod wieczór na wspólne oglądanie księżyca. A jak wy byście to "rozegrali"? Hug dla wszystkich, którzy zdecydują się zwierzyć Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Kartezjusz von Auditore Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 randka z dowolnie wybranym kucem to nie randka w ciemno Link do komentarza
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Czepiasz się szczegółów. I powinnaś odpisać na temat :> Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Żadnego bym nie wybrał. Jestem człowiekiem, nie przystoi mi więc randkowanie z innym gatunkiem niż mój własny. A nawet jeśli założymy, że ukażę sie jako kuc, to nic nie zmieni, bo wciąż miałbym opory przed spotkaniem z obcą osobą. Link do komentarza
Kruczek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ta zabawa to niewypał, tak jakoś wolałbym partnerkę swojego gatunku. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Popieram Kruczka i Tomka. Całkowicie. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ja bym chętnie poszedł na randkę z Twilight, ponieważ jest inteligentna i oczytana i na pewno mielibyśmy wiele tematów do rozmowy. Na miejsce wybrałbym bibliotekę lub inne miejsce w którym moglibyśmy porozmawiać o ciekawych tematach. Pod koniec dnia wspólnie oglądalibyśmy księżyc. Ja nie miał bym oporów do drugiej randki z Twilight. To że jest kucykiem nie robi mi różnicy. Link do komentarza
Pawlex Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie pucham koników sorry. Link do komentarza
Future Pony Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Serio, nie można znaleźć sobie dziewczyny? Wiem że często jest to trudne, ale żeby iść z kucem na randkę to już lekkie przegięcie. No i jakie jest prawdopodobieństwo że się spodobam tej...ymm...wybrance? Gdybym nie miał wyboru to pewnie umówiłbym się z Fluttershy, ale wolałbym przyjaźń. 1 Link do komentarza
Insomnia Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Raczej nie jestem aż tak zdesperowana by umawiać się z kucami na randki Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts