~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Ale...co będzie dalej ? Jak już zostanie 1v1...aż strach myśleć Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) - Ale...co będzie dalej ? Jak już zostanie 1v1...aż strach myśleć - Nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia jak to będzie. A tak na marginesie gdzie jest reszta ? Edytowano Lipiec 20, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 -Nie wiem,pewnie jeszcze śpią...dopiero dwudziesta. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 -Nie wiem,pewnie jeszcze śpią...dopiero dwudziesta. -Pewnie tak. "Wstałem od stołu i spojrzałem na Tamarę"- Dziękuję za Kakao i za rozmowę. Jesteś bardzo miła. " Zaczerwieniłem się lekko"- To ja... ten tego... Idę do siebie. Jak byś miała ochotę to wpadnij do mnie do pokoju. Chociaż wątpię przy kolorze który w nim panuje nikt do mnie nie zagląda. Jeszcze raz dziękuję. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 "uśmiechnęła się,również z nieco onieśmielona" - Mi również. Pewnie że wpadnę ! Tylko za jakiś czas,muszę coś przemyśleć... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 żyjecie jeszcze ktoś? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 ALE INTYMNIE TU BYŁO! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 -Yyy... No ja... Co u ciebie? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Ach! Przynajmniej 2 księżyce znalazłem. Ciekawe, kto znajdzie tę szczególną ikonkę - powiedziałem rozciągając się po drzemce. - Tamara, ty się tam nie martw. Nie odpadniesz. Przede wszystkim pierwsi polecą ludzie, którzy niby uczestniczą w "Big Sistah" zapewne. Są osoby, które w ogóle się nie udzielają lub udzielają się okazjonalnie. Wówczas zauważyłem mapę świata. Wówczas zacząłem mówić trochę niczym lord. Dla efektów założyłem monokl i nieco poprawiłem włosy. - Aczkolwiek należy również przyjąć poprawkę, iż niektórzy uczestnicy mogli wyjechać i nie mają dostępu do internetu w tym momencie. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Ach! Przynajmniej 2 księżyce znalazłem. Ciekawe, kto znajdzie tę szczególną ikonkę - powiedziałem rozciągając się po drzemce. - Tamara, ty się tam nie martw. Nie odpadniesz. Przede wszystkim pierwsi polecą ludzie, którzy niby uczestniczą w "Big Sistah" zapewne. Są osoby, które w ogóle się nie udzielają lub udzielają się okazjonalnie. Wówczas zauważyłem mapę świata. Wówczas zacząłem mówić trochę niczym lord. Dla efektów założyłem monokl i nieco poprawiłem włosy. - Aczkolwiek należy również przyjąć poprawkę, iż niektórzy uczestnicy mogli wyjechać i nie mają dostępu do internetu w tym momencie - Linds żyjesz !!! Niestety co racja co racja i szczerze szkoda mi tych użytkowników. Tyle starania by się dostać, potem wyjazd i wszystko poszło. Tak po za tym co u ciebie? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Linds żyjesz !!! - No oczywiście, że żyję. Jestem podróżnikiem i lubię zwiedzać nowe regiony świata, ale na drugi świat mnie jeszcze nie śpieszno - Niestety co racja co racja i szczerze szkoda mi tych użytkowników. Tyle starania by się dostać, potem wyjazd i wszystko poszło. Tak po za tym co u ciebie? - Odwalam cały lipiec praktyki. I cały ten tydzień harowałem ciężko po 8 godzin w magazynie detali samochodowych. Na szczęście w poniedziałek trafiam do spedycji, będzie dużo lżej. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 -Współczuję ci że musisz tak harować. Wpadaj częściej pogadać, ostatnio się tu jakoś pusto zrobiło. Dzisiaj jedynie z Tamarą pogadałem trochę i już jakieś podejrzenia ze strony Cuddly. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Oj tam, oj tam, trochę czerwienia się było, co nie? ^^ Jestem wyjątkowo czujna. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Zauważyłem. Dalej nie doczekałem odpowiedzi co u ciebie? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 A, wszystko w porządku, spało się dobrze, wszyscy zdrowi, moje łóżko nie zamieniło się w trumnę zamykając przy tym mnie w środku. Żyć, nie umierać! A Tobie jak się żyje? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 U mnie rożnie praktycznie błąkam się po korytarzach domu w nocy. Mam gitarę elektryczną w pokoju więc czas pogrywam na niej, nie pytaj skąd ją wziąłem xD. No i szukam towarzystwa. Rzadko was widuję gdzie wy siedzicie wszyscy? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 A to tu, to tam... pogimnastykować się trzeba przecież na przykład, odprężyć po wyczerpujących zadaniach czy czymkolwiek innym, w każdym bądź razie ja tak robię, nie wiem jak reszta, ale rzeczywiście ostatnio tu pusto. Na początku tu takie tłoki były, że aż trudno było zostać zauważonym, a teraz PUUUSTO. Znudziło się chyba większości towarzystwo współlokatorów. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 A to tu, to tam... pogimnastykować się trzeba przecież na przykład, odprężyć po wyczerpujących zadaniach czy czymkolwiek innym, w każdym bądź razie ja tak robię, nie wiem jak reszta, ale rzeczywiście ostatnio tu pusto. Na początku tu takie tłoki były, że aż trudno było zostać zauważonym, a teraz PUUUSTO. Znudziło się chyba większości towarzystwo współlokatorów. Może przez to że jesteśmy podzieleni na grupy. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 A możliwe... wyczuli prawdziwego ducha rywalizacji i siedzą w pokojach ostrząc pazurki na pozostałych! To byłoby trochę nie przyjemne, ale cóż- życie. A walczyć o co jest! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Nie prawda mimo iż Tamara jest w przeciwnej grupie rozmawialiśmy tak jakby ich nie było. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 To wyjątek... a może niektórzy ostrzą pazurki nawet na członków swojej grupy? Koniec końców i tak wygra jedna osoba, niestety. Chociaż osobiście wolę wersje, że odpoczywają po trudnych zadaniach Wielkiej Siostry. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - To może być prawda i coś czuję że z naszej grupy ja polecę pierwszy. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 U nas to trudno stwierdzić, kto poleci, każdy się choć trochę udziela. Ja na wylecenie mam takie same szanse jak Ty, w sumie u nas w drużynie chyba się po równo one rozkładają. Cóż, pożyjemy zobaczymy, może Ty wylecisz, może ja, może ktoś inny. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 -Współczuję ci że musisz tak harować. Wpadaj częściej pogadać, ostatnio się tu jakoś pusto zrobiło. Dzisiaj jedynie z Tamarą pogadałem trochę i już jakieś podejrzenia ze strony Cuddly. - Zauważyłem tą pustkę, w końcu wywiesiłem kartkę z napisem "U nas zawsze cicho sza!". Wpadałbym częściej, ale wiesz, kwestia czasu. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 U nas to trudno stwierdzić, kto poleci, każdy się choć trochę udziela. Ja na wylecenie mam takie same szanse jak Ty, w sumie u nas w drużynie chyba się po równo one rozkładają. Cóż, pożyjemy zobaczymy, może Ty wylecisz, może ja, może ktoś inny. Ale tak szczerze obecne zadanie nie idzie mi w ogóle ani jednego księżyca nie zgarnąłem. - Zauważyłem tą pustkę, w końcu wywiesiłem kartkę z napisem "U nas zawsze cicho sza!". Wpadałbym częściej, ale wiesz, kwestia czasu. Nie ma sprawy będę wyczekiwał twoich przybyć. Link do komentarza
Recommended Posts