Moon Slash Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 -A ja już zacząłem gotować se mózg. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Gotować ubrania. Też dobrze, ale trzymajcie się z dala od moich chlebaków. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 -Em...co się stało z avatarem Wielkiej Siostry ? D: Niepokojąca sprawa...aczkolwiek drapieżna . Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 -Em...co się stało z avatarem Wielkiej Siostry ? D: Niepokojąca sprawa...aczkolwiek drapieżna . - Jak to co? Podgląda nas tak jak Wielka Siostra i pewnie świetnie się przy tym bawi. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Widzi nas przez system szpiegowski i pewnie ma z nas polewkę. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 - W dodatku pewnie wszystko nagrywa i potem wyśle do Polsatu, albo TVN i będą to pokazywać zamiast reklam. xD Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Przynajmniej będą zarabiać pieniądze, a później... na hawaje! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Przynajmniej będą zarabiać pieniądze, a później... na hawaje! Tylko że my nic z tego nie dostaniemy. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ja tam jak na razie nie potrzebuje kasy. A niech ma, niech kupi sobie jakąś ładną sukienkę, lub na fryzjera. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 - Kurde teraz sobie przypomniałem ze miałem iść do fryzjera. xD Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ale tu cicho... chyba wszyscy pomarli z głodu, wycieńczenia, albo od ataku zombie, albo... albo... od jakiejś choroby zakaźnej, albo od WIRUSA, którego wypuścił rząd na nieświadomych niczego mieszkańców tego domu. Wygląda na to, że ja przeżyłam, a skoro ja jedyna przeżyłam, to chyba ja powinnam dostać nagrodę, bo nie mam już kim rywalizować. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ale tu cicho... chyba wszyscy pomarli z głodu, wycieńczenia, albo od ataku zombie, albo... albo... od jakiejś choroby zakaźnej, albo od WIRUSA, którego wypuścił rząd na nieświadomych niczego mieszkańców tego domu. Wygląda na to, że ja przeżyłam, a skoro ja jedyna przeżyłam, to chyba ja powinnam dostać nagrodę, bo nie mam już kim rywalizować. Sądzę, że Wielka Siostra po prostu o Tobie zapomniała, gdy chowałaś się w szafie w pokoju Może właśnie chce Cię dopaść gdzieś w ciemnej kuchni...? Po prostu mamy mały holiday. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 - Muszę się nacieszyć Tamarą. W końcu wróci rywalizacja miedzy drużynami. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 W międzyczasie świętuję. Na trzeźwo, bo taka, a nie inna zasada, ale świętuję. W końcu zakończyłem praktyki, w końcu mogę rozpocząć wakacje. Ha! - Ludzie! A może małe party w podwodnym pokoju? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 W międzyczasie świętuję. Na trzeźwo, bo taka, a nie inna zasada, ale świętuję. W końcu zakończyłem praktyki, w końcu mogę rozpocząć wakacje. Ha! - Ludzie! A może małe party w podwodnym pokoju? - Jestem za Tamara śpi więc nie widze problemu Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 - No to zapraszam! Szukam jakiejś kamery, czy czegoś, co umożliwi mi powiedzenie czegoś do Wielkiej Siostry. W nadziei, że znalazłem mówię: - Wielka Siostro. To jest specjalna okazja, po miesiącu jestem nareszcie wolny i będę mógł opuścić znienawidzone rodzinne miasto. Szanuję zakaz alkoholu w nocy. Czy zechcesz Wasza Wysokość udzielić nam dyspenzę przynajmniej na chwilowe zakłócenie ciszy nocnej, na tę jedną noc? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Czy ktoś powiedział impreza. Jak ja dawno się świetnie bawiłam. Linds trzymaj Wzięłam ją na wszelki wypadek aby opublikować kiedyś nasze wyczyny. Trzymaj tobie się bardziej przyda. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 - No to zapraszam! Szukam jakiejś kamery, czy czegoś, co umożliwi mi powiedzenie czegoś do Wielkiej Siostry. W nadziei, że znalazłem mówię: - Wielka Siostro. To jest specjalna okazja, po miesiącu jestem nareszcie wolny i będę mógł opuścić znienawidzone rodzinne miasto. Szanuję zakaz alkoholu w nocy. Czy zechcesz Wasza Wysokość udzielić nam dyspenzę przynajmniej na chwilowe zakłócenie ciszy nocnej, na tę jedną noc? Pomyślmy... Zgoda, ale tylko dla Ciebie i maksymalnie 3 wybranych osób. Jedna noc. Niewykorzystanie jej będzie traktowane jak dezercja i karane Królewskim Sądem Polowym. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 " Moon od dłuższego czasu planował zrobić pewną rzecz. Poszedł to pokoju Tamary, zapukał i poprosił by poszła z nim do salonu.Gdy zjawili się na miejscu Moon klęknął przed Tamarą i zapytał" - Tamara wyjdziesz za mnie? Wiem że jesteśmy ze sobą niezbyt długo ale nie chcę dłużej czekać. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 *Zarumieniła się i przez chwile nie wiedziała co powiedzieć,uśmiechnęła się najszerzej jak potrafi,rozpłakała i krzyknęła na całą salę*. - Oh Moon! Oczywiście że tak!!! - niczym Rarity na owym filmiku -> http://www.youtube.com/watch?v=Q93TnzVZw4k i rzuciła się Moon'owi na szyję. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 <Relacja z nocy z dyspenzą> <HAŁAS!> <Impreza!> <Yay!> Następnego dnia wychodzę padnięty z pokoju... - Wielka Siostro, bardzo dziękuję Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Siedzę i czytam sobie temat "Dyskusje, oczekiwania". - Lol, to jednak ktoś oprócz mnie, uczestników i Arjena czyta ten temat Wait a minute... - MOON! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Siedzę i czytam sobie temat "Dyskusje, oczekiwania". - Lol, to jednak ktoś oprócz mnie, uczestników i Arjena czyta ten temat Wait a minute... - MOON! - Co? o co ci chodzi? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) - Co? o co ci chodzi? - Dawaj, robimy shitstorma! Tu i teraz! Widzowie tego pragną! Chcą krwi i pożogi! Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Linds Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 - Dawaj, robimy shitstorma! Tu i teraz! Widzowie tego pragną! Chcą krwi i pożogi! - Dobra od czego mam zacząć? Myślałem że chodzi ci o coś innego. xD Link do komentarza
Recommended Posts